Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שהגעתי למקום הנכון.

קודם כל נראה לי שאתם קצת מגזימים שאתם לא מאמינים לבנאדם שבסה"כ בא לשפוך פה בפורום את מה שהוא עבר.

גם לי קרה ועדיין קורה עם הונדה סיוויק הייבריד ששבוע שעבר ירדה על הכביש. קיימת בעיה של משיכת הגה לימין שפשוט לא נפתרת ואני התייאשתי.

פתחתי שרשור חדש. אשמח לתגובות שלכם.

אני מבין עכשיו שבכל מיני דגמים של הונדה יש בעיות כאלו.

אני ממש מתחיל לחשוש מזה שהיבואן מסתיר דברים מהלקוח. בנוסף שמתי לב ברכב שהבידוד של הרכב מבפנים לא מושלם וממש שומעים רעשים בנסיעה לא מתאים לרכב ברמה של הונדה.

אני מקווה שהכל יסתדר לך עם הרכב כי אני פשוט נשברתי..

בברכה אמיר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון או לא, דווקא נשמע לי הגיוני.

קיבל רכב פגום (שוב, בהנחה שנכון) -> במוסך לא הצליחו לתקן -> במוסך סירבו לתקן/התעלמו מקיום הפגם -> נמאס לו מהשירות הזה והחליף לסובארו בתקווה ששם זה לא יקרה.

נכון, היה יכול לפנות ליבואן, ליצרן, לעיתון, וכו', או להתעמת, לנסות מוסכים אחרים וכו'. אבל נמאס לו. לא בא לו. שילם הרבה כסף וקיבל לימון. מותר לו להתעצבן ולהחליט שבזבז מספיק זמן. יכול מאוד להיות שהייתי פועל בצורה דומה, ותובע מהם אח"כ את הפסד הכסף והזמן.

תודה על הפרגון. הייתי חייב לשתף עוד אנשים כדי שיידעו שיש דבר כזה הונדה פגומה.

אני לא אחד שיעשה בלאגן גדול וגם אין לי זמן וכוח ליצור מהומה העיקר שיהיה לי רכב נוח ואמין כדי שאוכל להרגיש שלם עם הקנייה שלי במיוחד שאני קונה רכב חדש.

פורסם
ודבריך מבוססים על? (מקווה שלא על חוויה עם אימפרזה שלא קשורה לעניין)

לפי הנסיון של אבא שלי ב3 השנים האחרונות, השירות בהרצליה ובנתניה מצויין ובמחירים סבירים (שלא נאמר נמוכים).

קודם כל תן לי לציין שאני לא בעל סובארו היחיד במשפחה שלי. יש במשפחה עוד 3 רכבי סובארו פורסטר וB4 והרכבים מאוד אמינים וללא תקלות ב3-4 שנים האחרונות. וזה נכון שיש מוסכים יקרים אבל יש גם זולים. והמוסך בראשון ובאשדוד המחירים סתם סבירים ולא יקרים כלל.

הבחירה שלי נבעה בעיקר מהמלצות וניסיון עם רכבי סובארו ואולי סובארו פחות מפוארת מהונדה אבל אני מרגיש הרבה יותר רגוע בסובארו מאשר בהונדה.

פורסם
ולמה לנו להאמין לך ?

צלם את חוזה המכירה של ההונדה או טופס הקניה שרכשת רכב מסוג הונדה.

לא הכרחתי אותך להאמין לי , אתה יכול לשאול גם את הסוכן בהונדה רחובות שאכן קניתי אצלו רכב חדש אני יכול לתת לך גם את המספר . אני לא אחד שבא וממציא סתם. הסיפור הזה כל כך עצבן אותי שהייתי חייב לכתוב עליו.

אתה יכול להאמין לי או לא להאמין זו בחירה שלך.

פורסם
בנוסף שמתי לב ברכב שהבידוד של הרכב מבפנים לא מושלם וממש שומעים רעשים בנסיעה לא מתאים לרכב ברמה של הונדה.

בברכה אמיר

על זה היית אמור לעלות בנסיעת המבחן שבטח לא עשית.

emotion of motion

פורסם

אפרופו בידוד, באתר "הגה" www.motocar.co.il יש ביקורת כל כך מצחיקה על הקורז החדשה. בעת נהיגה, הכתב עסוק בלשבח אותה, אבל מרוב רעש בתוך הרכב, פשוט לא שומעים אותו :-) :-) LOL

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יפה שאתה עושה הכללה טיפשית כל כך על סמך רכב בודד:roll:.

נשמע לי קצת תמוה שאדם נרשם לפורום רק ע"מ לחלוק סיפור שכזה עם שאר המשתמשים

ולמה לנו להאמין לך ?

צלם את חוזה המכירה של ההונדה או טופס הקניה שרכשת רכב מסוג הונדה.

נו באמת, אם זה היה רנו, סיטרואן, אופל או VW, היו אומרים לו "אוטו אירופאי, מה ציפית, אני רק יפני, הכי אמין".

אבל כשמישהו קונה הונדה פגומה ומספר את החוויות שלו אתם, ישר רצים לנסות להפליל אותו בלהיות סוכן סמוי של חברה מתחרה.

אז הנה לכם עוד שרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266017

הסבר שלי לכל הסיפור הזה - משלוח הונדות פגום שהגיע לארץ. או שנפגע בדרך ותוקן בצורה חאפרית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושבת שהנושא של קבלת רכב פדום מבחרה קשור לאמינות הרכב.

אמינות הרכב נמדדת לאורך שנים.

יכול להיות בעיות רבות במהלך הייצור או היבוא אך הנקודה היא שהיבואן אמור לבדוק את כל הרכבים ולדאוג לספק ללקוח רכבים תקינים . זה יכול לקרות לכל יבואן .

משיכת הרכב ימינה מיומו הראשון אינה מעידה על אמינות הרכב היפני או האמריקאי או האירופאי אלא על יבואן מטומטם שעובד כנראה בצורה מאוד מטומטמת ולא בודק את הרכבים טרם מסירתם.

ואם אכן הרכב קיבל מכה בהבאתו אז זה אכן יעיד כי אין קשר לאמינות. (אני מאמינה שיהיה קשה לגלות זאת)

romanation רציתי לשאול אותך כיצד מכרת את הרכב? האם שמו לב לרעידות? או הורדת במחיר?

והאם כשקיבלת את הרכב לא היו רעידות? הן החלו רק לאחר 4 חודשים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אצלי הרכב ממש מעולה ואני נהנה מכל רגע איתו, אני לא רוצה לחשוב על הרגע שאני יפרד מהכלי האהוב הזה. אבל יש לי בעיה אחרת: הרכב רועד לי כשאני עומד איתו, גם בלי להדליק מזגן.

הרכב אמנם כבר לא צעיר (יותר מחמש שנים) ואולי זה טבעי, ובעל המוסך אמר שהרעידות זה נורמלי ושאני לא יצפה לרכב שקט כמו מרצדס חדש, אבל בכל זאת רציתי לשאול אתכם אם זה סביר.

אגב, במוסך אמרו לי שכדי לתקן דבר כזה צריך להחליף תושבת למנוע, שזה כמה אלפי שקלים וממש לא בא בחשבון מבחינתי. רק רציתי לדעת אם זה נורמלי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אצלי הרכב ממש מעולה ואני נהנה מכל רגע איתו, אני לא רוצה לחשוב על הרגע שאני יפרד מהכלי האהוב הזה. אבל יש לי בעיה אחרת: הרכב רועד לי כשאני עומד איתו, גם בלי להדליק מזגן.

הרכב אמנם כבר לא צעיר (יותר מחמש שנים) ואולי זה טבעי, ובעל המוסך אמר שהרעידות זה נורמלי ושאני לא יצפה לרכב שקט כמו מרצדס חדש, אבל בכל זאת רציתי לשאול אתכם אם זה סביר.

אגב, במוסך אמרו לי שכדי לתקן דבר כזה צריך להחליף תושבת למנוע, שזה כמה אלפי שקלים וממש לא בא בחשבון מבחינתי. רק רציתי לדעת אם זה נורמלי.

גבר ! זה שרשור מפאקינג 2009:shock: .

פורסם

חשבתם פעם לבדוק אויר בצמיגים (אולי חסר באחד הצדדים) או אולי לראות לאיזה צמיג אתם מחליפים?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע בוודאות שבהונדה סיוויק יש את הבעיה הזאת.

גם אצלנו זה היה ככה, החלפנו תושבת מנוע והכל הסתדר. זה אמור לעלות בין 1000 - 2000 ש"ח

• תוכן חדש...