Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע יש לי נסיון עם הדגמים הסיניים האלו - לא מומלץ כלל!

אם אתה מתעניין במולטימדיה י1DIN יש לי JENSEN סופר משוכלל שהבאתי מארה"ב כולל DIVX וכל היתר 9512 זה הדגם. - תקרא תלמד שזה הכי משתלם... ד"א הוא גם למכירה - אני זקוק ל $$..

הנה מצאתי אותו בארץ תחת המותג של היצרן האמריקאי - http://www.pompa.co.il/sg_product~VME9512TS2~109~517.htm

זה זהה לחלוטין רק שלי כולל את כל המתאמים בקיט אחד:)

אבישי - 0506386404

פורסם

אודיווקס וג'נסן הם אותה חברה עכשיו(אודיווקס רכשה את ג'נסן).שניהם היו בזמנו חברות אמריקאיות שהמסחרו וכרגע מייצרים במזרח הרחוק כמו עוד הרבה חברות.

פורסם

אישית הייתי הולך על מותג ידוע וטוב כמו האלפיין או קנווד או פיוניר.אבל אם הבחירה היא בין השניים האלו לדעתי האודיוווקס עדיף ולו בגלל האחריות של ס.ג'י.

פורסם

במחיר כזה לא תמצא מערכות האלפיין או קנווד או פיוניר

ובררתי ש AUDIOVOX דגם VME9512TS

הוא יותר טוב בגלל גרסה כי JENSEN זה אותו חברה של AUDIOVOX אז אני אקנה אותו מחרותיים נראה אך הוא :)

פורסם

אני חושב שאם אתה פתוח ליד שניה אתה תמצא משהו טוב יותר של חברות כמו פיוניר וכו' במחיר שלא רחוק מהתקציב שלך ולדעתי זאת האופציה העדיפה.

אני מכרתי יחידה של פיוניר שעבדה בערך שנה במחיר שהוא לא רחוק מהתקציב שלך

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

בסכום כזה אתה יכול ללכת על CARPC עם מסך חשמלי :-D

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

שלום חבר מיבין כל הפירמות שצינו חברינו לפורום יש פירמה אחת שבלוול של אלפיין פיוניר היא jvc ואני לא יודע אם נישאר לאפריל טקליין במלאי דגם שניקרא משהוא עם7000 kdv אבל אם קצת לחץ על מר אליאס אולי תוציא מחיר טוב:wink:

• תוכן חדש...