Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לבדוק היום (חודש חדש) מחירון ואני שם לב שמחודש לחודש,האחוזים עולים(לרעה) בכל מה שקשור לגיר ידני,ובאוטומט רק לטובה

סתם דוגמה - פולו כמו שלי חודש שעבר המחירון היה מחיר XX ולאחר מכן יש להוריד 7% בגלל שהיא ידנית.

והחודש? יש להוריד 15(!) אחוז :evil:.

כמובן שאם יש לך אוטומט יש להוסיף למחיר המחירון אחוזים ע"מ שהמחיר יתפח,אך ידני? להוריד ומהר במחיר! :roll:

הזוי,פשוט גזור מהמציאות המחירון הזה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בלוי יצחק אחוזי ההוספה או הורדה עקב שינוי גיר או רמת גימור לא משתנים מדי חודש - הם נגזרים ישירות מהבדלי המחיר (באחוזים) של הרכב כחדש. אם הוא כן שינה אותם זה ככל הנראה עקב ניסיון מטופש לעקוב אחרי המגמה העולמית של מעבר לאוטומט. ממליץ לך לא להתייחס לכך ולתמחר את הרכב כראות עיניך כשתחליט למוכרו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יצא לי לבדוק היום (חודש חדש) מחירון ואני שם לב שמחודש לחודש,האחוזים עולים(לרעה) בכל מה שקשור לגיר ידני,ובאוטומט רק לטובה

סתם דוגמה - פולו כמו שלי חודש שעבר המחירון היה מחיר XX ולאחר מכן יש להוריד 7% בגלל שהיא ידנית.

והחודש? יש להוריד 15(!) אחוז :evil:.

כמובן שאם יש לך אוטומט יש להוסיף למחיר המחירון אחוזים ע"מ שהמחיר יתפח,אך ידני? להוריד ומהר במחיר! :roll:

הזוי,פשוט גזור מהמציאות המחירון הזה.

לא הגיוני שמורידים לידני ומעלים לאוטומט, במצב הזה המחירון היבש משקף רכב בלי גיר? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,זה אומר שרכב ללא גיר יותר יקר מרכב עם גיר רגיל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממליץ לך לא להתייחס לכך ולתמחר את הרכב כראות עיניך כשתחליט למוכרו

אלא אם כן אתה באמת רוצה למכור את הרכב ולא להפוך אותו לפסל סביבתי. ואתה יכול גם לבוא לסוכן ביטוח וגם לבטח את הרכב שמחירו כראות עיניך וגם לשלם פרמיה כראות עיני הסוכן, ובמקרה שקורה משהו גם לקבל כסף כראות עיני שמאי מטעם חברת הביטוח. איזה עולם מופלא...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שיצחק לוי בדרך החוצה .

הרי ברור כבר שהבן אדם לא ממש משקף את שוויים האמיתי של הרכבים בשוק המשומשות .

יצחק לוי לא רלוונטי !

פורסם
המחירון של YAD2 מתחיל לתפוס פה ושם, אולי יש לזה עתיד.

ואמרו אמן..

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא להתיחס אליו זה יפה לומר, אך לא כל כך קל לבצע.

לך תעניין לקונה שלך את הסבתא. המחירון הזה מוטמע מאוד חזק באומה המוטורית שלנו. תאמין לי כששואלים אותך כמה אתה רוצה, התשובה הראשונה תהיה, "אבל בלוי יצחק כתוב..." ואח"כ פשוט יקראו לך משוגע.

זה בעייתי מאוד להתעלם לגמרי מהמחירון הזה, כי רוב מאוד מוחלט של הקונים מסתמך עליו (מבלי להזכיר את הביטוח וכו')

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אי אפשר להילחם בלוי יצחק.

המונופול שלו מוחלט ואף אחד לא סופר מחירונים אחרים.

אגב, יש לו מונופול גם בתחומים אחרים, למשל שמאות לרכב שאין במחירון, עבור הביטוח.

חבר שלי הביא לאחרונה ביבוא אישי מארה"ב הונדה אקורד קופה.

בשביל לבטח אותה צריך הערכת שמאי, ומי אתם חושבים היחיד שממנו אפשר להזמין הערכת שווי תקפה לביטוח?

השמאי של לוי יצחק מגיע, מעיף מבט שטחי, שואל כמה עלה האוטו ומוציא לך חשבונית ע"ס 700 ש"ח, כאילו הוא מנתח מומחה.

פורסם
המחירון הזה מוטמע מאוד חזק באומה המוטורית שלנו. תאמין לי כששואלים אותך כמה אתה רוצה, התשובה הראשונה תהיה, "אבל בלוי יצחק כתוב..." ואח"כ פשוט יקראו לך משוגע.

הכל תלוי אם הוא לטובת המוכר או לטובת הקונה. במקרה שלי הוא לטובת המוכר, אז מה יגיד הקונה? "עזוב אותי מלוי יצחק..."

אני עומד למכור את הרכב שלי, לנסר 92, שלפי לוי יצחק שווה 10,200 ולפי יד 2 שווה 6800.

אבל, במקרה שהוא מתמחר קליאו RSI נמוך מידי, לדעת המוכר, אז הקונה יתייחס אליו כאל תורה מסיני והמוכר יגיד "עזוב אותי מלוי יצחק..."

המונופול שלו מוחלט ואף אחד לא סופר מחירונים אחרים.

הכל תלוי אם אתה הקונה או המוכר, ואם רכבך תומחר נמוך מידי או גבוה מידי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט - אם כך אז זה לרעתי.

לא ייתכן שהמחירון 32000,פחות 15% (4800) רק בגלל שהרכב ידני (רחמנא לצלן-דבר איום ונורא! :| ).

תודה לאל (ולפורום,ולהגיון הבריא,וגם לשכל :D) שיש אנשים נורמלים שיודעים להעריך באמת רכב שמור מה הוא,וכמה הוא באמת שווה ;).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם

גם אני נתקלתי בתופעה מוזרה היום.

שיקללתי את המחיר של הפאסאט 2002 שלי (2.0 אוט') והוספתי צבע מטאלי. זה הוסיף 5.5K למחירון :roll:.

• תוכן חדש...