Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התקנה של המערכת, מגבר+סאב+קומפוננט, כאשר הרכב לא מונע ואני מפעיל ושומע מוזיקה שומעים מצויין,כאשר אני מחליש לווליום 0 יש שקט מוחלט, הבעיה מתחילה אחרי הנעה של הרכב, כאשר הוא מונע ואני שם ווליום 0 אני שומע רעשים כמו שריקה חלשה מהטוויטרים, זאת אומרת רעש רקע, כאשר אני מגביר ועובר את הווליום 20 המגבר מנתק את עצמו, ראוי לציין שיש לי פיוז 60 מחובר למצבר.

מדוע יש את הרעש הזה ומדוע המגבר מתנתק? אמרו לי שבגלל שבמגבר שמתי אותו מעל החצי ב GAIN בכיוון הסאב. האם זה נכון? עלי להחליש את המגבר? הסאב הוא 200RMS והמגבר מוציא 175RMS בגישור לסאב. ומדוע הרעשי רקע כאשר הרכב מונע?

פורסם
בצע חיפוש בפורום לגבי רעשי הלטרנטור .

נ.ב: האם יש לך HU-ר"ד של פיונייר ?

CLARION 575 USB

נ.ב

אין לי רעשי רקע מהאלטרנטור, כאשר אני נותן גז אין רעש מהרמקולים

אלה רק "בזזזזז" חלש שאני לא שומע אותו כאשר אני מגביר ווליום, אלה שומע אותו רק כאשר אני שם ווליום 0-3.

כי כאשר אני מגביר הווליום בולע אותו. אין שום שינוי בנסיעה או כשאני נותן גז ומעלה טורים, ככה שאני לא חושב שזה רעש אלטרנטור

מישהו נתקל בזה? יודע איך פותרים? שמעתי שיש "משתיק RCA" שאפשר לקנות ולהלביש על חוטי RCA האם זה הפתרון או שיש פיתרון אחר?

פורסם

לדעתי תבדוק חיוט, שהכל במקום מינוס מחובר חזק על השילדה ולא על הצבע של האוטו

איזה רכיבים יש לך? לדעתי זה לא קשור לגיין אם הוא לא עד הסוף.

פורסם

תבדוק את החיווט למגבר. תבדוק את החיווט לרמקול. תבדוק חיווט והתנגדות לסאב. תבדוק אם הפיוז הראשי תקין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רעש אלטרנטור לא מחייב להיות קשור לרעש של טורים, אך הוא תמיד יוציא איזה שהוא רעש נלווה כל זה עקב התקנה לא נכונה

יכול להיות RCA גרוע או הועבר ליד מקור חשמל גדול או כל רכיב חשמלי כמו מחשב

הארקה גרוע של HU

יש הרבה דברים

בקיצור תבדוק את השרשור של רעש אלטרנטור וגם תסתכל תחת הערך לולאת הארקה

וד"א

לא נראה לי שזה שיש כבל דק ממה שצריך יגרום לרעש אלטרנטור מה שכן הוא יוכל לתחמם על יתר מידה ולהשרף

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...