Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברשותי ביואיק לה קרוס 2008 CSX,וברצוני להחליף לה את 6 הרמקולים המקוריות ולשים טובות יותר.

ברצוני גם לשים 2 מגברים טובים יחסית וסאב ולשנות את הטויטרים.

השאלה שלי היא אם זה אפשרי?ואם כן,אז ברצוני להשקיע עד 5000 ש"ח.

ובבקשה הצעות לתוכן..

יש לציין שאני מתכוון נהג צעיר ומתכוון להרוס את הכביש עם המערכת.

תודה לעוזרים:)!

פורסם
בשביל להרוס את הכביש זה יהיה לך מושלם, ואפילו ישאר לך עודף. תהנה.

ממש לא לעניין , כל אחד שמתבטא בצורה קצת שונה מקבל קטילה.

אדון באסבוסט קצת סבלנות, אף אחד לא נולד עם הידע שיש לחלק מהאנשם כאן והתגובות יכולות להיות עדינות יותר.

אם הקהילה תקטול כל אדם חדש שיבוא וישאל שאלה בצורה שלא נראית לחלק מאיתנו היא רק תצטמק עם הזמן.:roll:

ובקשר אלייך בחור עם ביואיק, חבל על הרכב, עם 5 אלף אתה לא תשיג שיפור משמעותי וברכב כזה לא נותנים לכל חאפר לגעת.

עצתי היא שתישאר עם הרכב כמו שהוא, תחסוך עוד כמה אלפים טובים ותגיע לאחד המפגשים, שם אתה כבר תוכל שמוע מערכות ברמות שונות (גם רמות מחיר שונות) ולחליט.

רק אל תגיד שלא הוזהרת............זה ממכר:lol:

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

אפשרי בטוח אבל לפחות תציין איזה מוזיקה אתה אוהב משהו ,אגב יש מפגש ב6.6 בנתניה אם אני לא טועה ממליץ לך לנסות לבוא לשמוע ולפי זה להחילט מה אתה אוהב.

• תוכן חדש...