Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - כל הכבוד על היוזמה המבורכת של פתיחת הפורום וחוסר ההתפשרות על איכותו. :-)

אני מחפשת רכב קטן, אוטומטי ומפנק עם סאנרוף [גם קבריולה יתפוס ;)] . כמובן שמעבר לפינוקים יותר חשוב שיהיה אמין וחסכוני בצריכת דלק. שמתי עין בעיקר על 206 בגירסאות הפריים וXT שנת 2001-2. קצת קשה למצוא אחד כזה בתקציב שברשותי (30K). המחיר מחירון שלו כולל התוספות עומד על כ40K, למרות שמצאתי פה ושם אנשים שהציעו בפחות.

רציתי לשאול האם יש עוד דגמים שמספקים פחות או יותר את אותם הדברים אבל קצת יותר בזול?

תודה וחג שמח

פורסם

ה 1400סמ"ק ימכרו בסביבות המחיר שלך, יש רק בעיה אחת 1400סמ"ק +גיר אוט' = עגלה עם סוסה.

עשיתי קצת חיפוש ואין לך כל כך הרבה אופציות, חוץ מהפיג'ו מצאתי רק רובר 25R אז בהצלחה :wink: .

פורסם

ומה לגבי 1400 ידנית? מצאתי לא מעט כאלה עם סאנרוף (כנראה בגלל שמי שקונה ידני אוהב להנות מחווית הנהיגה וגם משקיע באוטו בהתאם...)

אני פשוט לא נהגתי על הילוכים מאז שעברתי טסט...

פורסם

נו מה יותר טוב מזה, גיר ידני מוריד מהמחירון, גם יותר חסכוני וגם יותר אמין.

אני בטוח שתוכלי להתרגל חזרה לידני, רק תאמיני בעצמך. :wink:

פורסם

חיסכון לא ממש יהיה בגיר אוטומט, אבל אני מציע לבחון מיצובישי קולט מודל 2000 ואפילו יישאר עודף, דגם אגלנס הוא המדובר.

מציע גם לבחון את הפולו open air 1.4 בעל גג בד לאורך כל הגג, בתצורת "ראג טופ" (גג שטיח), הבעיה שהיא רק ידנית.

סיויק esi קופה יכולה להיות גם אופציה טובה.

פורסם

הפיג'ו 206 1400 סמ"ק ידנית מספקת ביצועים סבירים, ה1400 אוטומטית ממש לא חורכת אספלט, היא קצת עצלנית וכבדה. בתקציב שלך אפשר למצוא גם XS 1600 סמ"ק ידנית מהשנים 2000-2001, רובן הגיעו עם סאן-רוף.

בכל מקרה של 206 עם סאן-רוף מקורי כדאי לבדוק היטב את תקינותו של הגג, כי כשהוא מתקלקל זה לא עסק קל וזול לתיקון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאישתי הייתה 206 1400 שנת 2004. היא דווקא הייתה בסדר גמור. לא פחות טובה מפוקוס דור 2 זה בטוח.

יצא לי לנסוע איתה גם כמה פעמים לצפון והיא עמדה במשימה יפה מאוד.

• תוכן חדש...