Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשעה אבא שלי חזר מהעבודה, ובכניסה לעיר עצרו אותו ניידת ורכב בילוש. הם טענו שדיווחו עליו כי הוא נפגש עם בני דודים באחת מהערים שלהם ולקח מהם משהו, ולכן הפכו את כל הרכב תוך כדי החיפוש אחר אותו "משהו". לאחר שלא מצאו כלום הם לקחו אותו לתחנה, עשו חיפוש חוזר ברכב ומתחת לרכב ובתא המנוע, ובבגדים שלו. יש לציין כי לאורך כל החיפוש לא נתנו לו להשתמש בפלאפון.

כשאבא שלי חזר הביתה הלכתי לבדוק את הרכב, ושמתי לב כי הם קרעו את השטיח שעל רצפת הרכב מקדימה (כלומר תלשו אותו חלקית מהמקום), ותלשו גם כמה פלסטיקים בדשבורד ושתי גומיות מהמקום.

עכשיו ההורים שלי נסעו בחזרה לתחנה כדי לדבר עם מפקד התחנה/קצין המשמרת ולקבל את הפרטים של השוטרים שביצעו חיפוש.

יש לי 2 שאלות לגבי כל האירוע:

 

1. מה ניתן לעשות לגבי הנזק שהם גרמו לרכב? האם ניתן לתבוע על הנזק? ולמי אפשר להתלונן, מח"ש?

 

2. אחרי שסיימו את כל החיפוש, אבא שלי חתם על דו"ח עיכוב או חיפוש נאמר בו שלא מצאו כלום, והוא שוחרר. האם הוא צריך לקבל העתק כלשהו של הדו"ח חיפוש?

 

תודה.

 

*עדכון קטן, ההורים שלי היו בתחנה, אמרו להם שמפקד התחנה לא נמצא, ובעצם אין אף אחד בכיר, ושאי אפשר לתת את הפרטים של אלו שעשו את החיפוש, ואולי רק מחר בבוקר אפשר יהיה לקבל פרטים נוספים. עיצות?

פורסם

לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות,במיוחד שהנזק הוא די זול אני מבין.

היה לי מקרה דומה במעבר גבול,עשו חיפוש מעמיק ברכב ובדרך שברו כמה קליפסים ועוד כמה דברים,ולא היה ממש אל מי לדבר.

מה גם שנאמר לי שהם לא חייבים להחזיר את הרכב למצב שבו הם קיבלו אותו,כלומר להחזיר הכול למקום כמו שהיה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

 

 

פורסם

להתייעץ עם גורם משפטי ולתבוע

המשטרה אולי, רק אולי שומרת עלינו, אבל אין סיבה שיגרמו לנו ולרכושינו נזק עקב ההזיות שלהם.

 

"נפגש עם בני דודים ולקח משהו.."

איזה אידיוטים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שוטר לא צריך צו בית משפט כדי לחפש ברכב של מישהו ?

או לפחות בתא הכפפות ובתא המטען ?

זה נשמע כמו לעשות חיפוש בביתו של מישהו ללא צו בית משפט.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בא נצא מנקודת הנחה שגם אם הם טעו בכתובת וחיפשו ברכב הלא נכון ואצל האדם הלא נכון,

או לחילופין חיפשו ברכב הנכון ואצל האדם הנכון.

הם הרי לא יכולים לדעת לפני החיפוש האם מדובר באזרח תמים שבסה"כ לקח כנאפה הביתה או בעבריין חדש שמעביר קוקאין או חומרי חבלה.

כך שלענין החיפוש, אני חושב שצריך לגלות מידה רבה של הבנה, למרות אי הנוחות ועוגמת הנפש.

מצד שני, אני חושב שחיפוש צריך להתבצע בהגינות, תוך שמירה על הרכוש וכבוד האדם.

אם לאדם תמים נגרם נזק, נראה לי שהגיוני שהמשטרה/מדינת ישראל יגיעו להסדר מוגדר מראש לגבי פיצוי/תיקון של הנזק.

לכן, יהיה רק מתבקש שבסיום החיפוש/פירוק ימולא פרוטוקול המפרט איזה נזקים נגרמו לרכב (גם אם מדובר בנזקים מינוריים) בכדי שאותו בעל רכב יוכל לתקנם במוסך הסדר הקשור בתיקונים שכאלה מול המשטרה ומקבל את התשלום מהם.

נכון שקליפס שבור זה ענין של שקל וחצי, אבל יש מספיק אנשים שלא בדיוק יודעים להסתדר עם זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על התשובות, אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה אחת.

האם המשטרה חייבת לתת העתק של הדו"ח עיכוב/חיפוש במידה ודורשים?

×
×
  • תוכן חדש...