Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת יש בזה משהו... למרות שאם אני רוצה להיות בטוח שאני שולט בתיבה כמו שצריך אני מעביר למצב טיפטרוניק כך שאני יכול למשוך היולך כמה שאני רוצה... התיבה לעיתים מעט עצלה בהורדה של הילוכים..

פורסם

בחיפה עם העליות והירידות הגיר הזה מבורך, הוא תמיד שומר על הילוך נמוך כדי לא להאיץ או כדי לבלום את הרכב.

בנוסף, אצלי זה גם מנוע 2 ליטר כך שזה קצת מפצה על העדר הקיקדאון.

שבוע שעבר נסעתי להורים וכשבאמת רציתי לבצע קיקדאון, מעכתי את הדוושה לריצפה ולקח לתיבה כ2 שניות להוריד הילוך ואח"כ עוד 2 שניות אחרי עזיבת הגז להעלות הילוך חזרה כשמנוע פשוט צורח.

אני מניח שעם מנוע 1.6 באזור מגורים מישורי חסרונות התיבה באים לידי ביטוי בצורה יותר גבוהה מאצלי.

פורסם

חבל שתומר הדר לא השיג את הוראות ההפעלה של הקורולה הרובוטית.

לא בטוח שיש מסמך כזה, לדעתי העובדים עברו סדנת השתלמות בנושא...

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הגיר אומנם אינו פאר היצירה, אבל הוא בהחלט לא רע כפי שנוטים להציג אותו.

ראשית יעשו טוב כותבי המכתב אם יידיקו, הגיר הוא מתוצרת סימנס .

שנית, כדי לקבל קיק דאון פשוט צריך ללחוץ עד סוף מהלך הדוושה , הקיק דאון הוא מיידי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מי שכתב את ה"מדריך" הזה בעצמו לא מבין הרבה.

הדבר היחיד שצריך ללחוץ עליו זה לחצן ספורט,במהירויות בין עירוניות לא גבוהות זה אפילו מוריד הילוך מיידית בלי לגעת בגז בכלל בחלק מהמקרים.

באופן כללי באיזור של עליות או ירידות או בכל מצב שצריך יותר כוח יותר נוח ובטוח להשאר במצב ספורט ואז הרכב מגיב הרבה יותר טוב ונשאר בהילוך אחד יותר נמוך.

פורסם

.

מה זה משנה?

כאשר הלך לאחותי הגיר האוטומטי במריאה שלה, עיניין אותה כשלג דאשתקד שהגיר הוא בעצם יפני ולא של פיאט. מבחינתה הייצרן הוא העומד מאחורי הבעיה.

בדיוק כמו שאתה לא בוחר להדגיש את הייצרן הגירים של טויטה בהקשר לגירים שלה, או לספקי המשנה של סובארו עם מגדשי הטורבו.

מבחינת הלקוח וגם העיתונאיי שאמור להעביר לקוראים את הדיווח - התמקדות בנושא הזו היא לכל היותר שולית.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
הגיר אומנם אינו פאר היצירה, אבל הוא בהחלט לא רע כפי שנוטים להציג אותו.

שנית, כדי לקבל קיק דאון פשוט צריך ללחוץ עד סוף מהלך הדוושה , הקיק דאון הוא מיידי.

לא מעט שירשורים היו על אופן פעולתו של הגיר ה"לומד" את אופן נהיגתנו מחד, ו"מלמד" אותנו איך לנהוג מאידך, פשוט גאון כנראה. אלא שהענות מיידית לקיק דאון לא תקבל גם אם הרגל שלך תשפשף את הכביש.
פורסם

מזל שהמומחים של חברת מטריקס סוף-סוף האירו את עיני, אחרי 6 שנים עם AL4. עכשיו הכל מובן. :roll:

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כנראה שבמטריקס לא ממש מעריכים את היכולת השכלית והמוטורית של העובדים שלהם,מעניין איך נראים השירותים בבניין..

פורסם
לא מעט שירשורים היו על אופן פעולתו של הגיר ה"לומד" את אופן נהיגתנו מחד, ו"מלמד" אותנו איך לנהוג מאידך, פשוט גאון כנראה. אלא שהענות מיידית לקיק דאון לא תקבל גם אם הרגל שלך תשפשף את הכביש.

שמע, אני בטוח שאתה כותב את זה מניסיון מר. מנגד, גם לי יש ניסיון עם הגיר הזה (C5 2.0), והוא לחלוטין לא תואם את שלך.

אז או שמישהו משנינו מבלף או שמישהו מאיתנו נהג ברכב מקולקל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה כלום

אצלנו סיקסט שלחו נציג כדי שיעביר סמינר על איך לנהוג בטויוטה החדשה (דאז) עם הגיר הרובוטי

וניתלו הודעות עם הסברים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמו לכל מוצר יש לגיר הזה תומכים ומתנגדים. מה שאומר שהאמת איפשהו באמצע

אבל שמו של הגיר AL 4 ייתכן ומרמז על יכולותיו

Always Late/Lousy/ Lazy for

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סך הכל יש לגיר הזה גם יתרונות כמו החזקת הילוך בעלייה או ירידה וגם בעקיפה כשנמצאים כבר אחרי הקיק דאון והעקיפה טיפה מתארכת.

אבל בסך הכל הכללי הוא מעצבן ומסרבל את רכבי PSA שהם רכבים טובים.

אני הייתי מעדיף כל גיר יפני סטנדרטי אם הייתה אפשרות לבחור.

• תוכן חדש...