Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בן 17 אני רוצה לקנות רכב יש לי בערך 23 אפשר לעגל ל25

למרות שרציתי להשאיר בצד למערכת ושאר הירקות.

דרישות:

ספורטיבי (מבחינת מראה) הכוונה לא מבחינת ביצועים

אבל שלא יהיה עגלה,

שיהיה חסכוני ככל האפשר בדלק, טיפולים, ואחזקה,

בואו ניהיה כנים שיהיה לו גם קצת פוזה לילד בן 17 לא סימפטי

לנהוג על DL שנת 80.

תודה מראש רון.

פורסם

מקסימום פוזה במינימום מחיר זה יונדאי קופה. אל תצפה לביצועים מרטיטים ובתקציב הנ"ל לא יהיה פשוט למצוא רכב שמור.

היונדאי בעלת מנוע 2 ליטר שהגיע מהאלנטרה עם הספק מוצהר של 137 כ"ס (שבמציאות מרגישים כמו הרבה פחות) וגיר אוטומט/ידני. נראה לי שרק מודל 97 יכנס לך בלחץ בתקציב.

אני הייתי הולך על 106 ראלי ללא ספק. קשה לי להאמין שתצליח להכניס בתקציב הזה דור שני שמורה. מדובר ברכב מאוד מהנה לנהיגה, מראה יחסית סולידי, אמינות לא בשמיים אבל חלפים זולים וזמינים יחסית לרכב ספורטף פוטנציאל שיפורים בהמשך מאוד רחב.

לפיז'ו יש מנוע 1300 סמ"ק בעל 100 כ"ס בדור הראשון ומנוע 1600 סמ"ק בעל 103 כ"ס בדור השני. הדור השני מרגישה הרבה יותר איכותית, בטוחה, מרווחת ומודרנית ביחס לדור הראשון. הדור הראשון נמכר משנת 94-96 והדור השני רק בשנת 97.

סיאט איביזה קופרה 2 אולי גם תכנס בתקציב. פה מדובר כבר בליגה אחרת של ביצועים, עלויות וכו'. גם כשהם היו חדשות הם היו יחסית נדירות ולכן לא הייתי מתמקד ברכב הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הונדה סיוק אצבק/קופה

מציבושי קולט

גם פוזה גם יחסית מהיר וגם חסכונית,

השאלה אם תצליח למצוא כזה אחד שלא הרגו אותו כבר.

מאחל לך בהצלחה, וטיפ קטן אל תמהר לקנות תבצע את כל הבדיקות וכל השאר.

פורסם

תודה על התגובה המהירה עד מאוד.

בבעלותי כרגע פיג'ו 106 XR שנת 96

ואם אקנה ראלי אני מרגיש כאילו לא התקדמתי לשום מקום למרות

שנסעתי על הראלי 1600 ההתקדמות מורגשת ביותר

אבל הלוק הזה הפחית של פיז'ו בדיוק מזה אני רוצה לברוח.

לגבי היונדאי זה לא יילך בגלל דעות קדומות של אבא שלי על יונדאי.

יש עוד אפשריות? שוב תודה.

פורסם

מה שאאודי A4 הציע לך זה משפחתיות בתחפושת וממש לא רכבים ספורטיביים.

לצערך אין הרבה מה לקנות בתקציב שלך. אפשר אולי להכניס לרשימה גם סיטרואן וולקן/16V שתהיה קצת יותר גדולה ותרגיש הרבה יותר יציבה על הכביש וכמובן עם איכות הנסיעה כמו שסיטרואן ופז'ו הישנות יודעות לספק. הבעיה שבשביל זה תצטרך לרדת לאיזור שנתון 94-96 שזו לדעתי לא התקדמות.

אופציה נוספת זה פולו 16V. רכב חמוד ביותר, אונם חלפים מעט יקרים בצ'מפיון, ביצועים ממש לא מרטיטים (אבל מכובדים למנוע בנפח 1400 סמ"ק), צריכת דלק שפויה והתנהגות שאפשר אפילו טיפה להנות ממנה (בניגוד ליונדאי לדוגמא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחזק את ההמלצה לגבי המגאן מנוע 2.0. אם תמצא אחת שמורה.

כמובן הכל תלוי בכמה שומרים על האוטו.

לחבר יש אחת שנת 98 שהצליחה להידבק לתחת של EOS טורבו בכל הלחיצה לאורך כחצי ק"מ.

שונא גזענים !.

פורסם

כנראה שהוא לחץ מול גידם...

ניתן גם לחפש אלפא 147/5 לא חלשות ומהנות מאוד.

התחזוקה קצת מסובכת יותר אבל יש תמורה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עם קצת חיפושים אפשר אולי למצוא 146/5 TI. חסכוני בדלק הרכב הזה לא יהיה, לגבי טיפולים ואמינות בדגם TI, אין לי ניסיון, אך ממליץ לחכות לאנשים בעלי ניסיון עם הדגם המדובר.

מה שכן, הרכב ספורטיבי, נשמע ונראה מעולה לטעמי.

JEP.

פורסם

ממליץ על יונדאי קופה פוזה בשפע, לא חסכוני בדלק וגם יהיה קשה לך למצוא בתקציב שלך ,הם נסחרות מעל המחירון.

הונדה קופה/האצ'בק -שוק גבוה,פוזה,אמין ,חזק, חסכוני יחסית, גם נמכרות מעל המחירון אבל ייכנס לך בתקציב ולא יהיה קל למצוא עם ידיים נמוכות ושלדה נקייה.(זה מנסיון עם 3 הונדות שהיו בבעלותי)

• תוכן חדש...