Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע כבה בקליאו RSI 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי קליאו RSI שנת 94. ובחודש האחרון צצה לי בעיה שהחמירה עד מאד בזמן האחרון.

כשאני לוחץ על הקלאץ' או לחילופין עומד בניטורל הטורים של המנוע משחקים ונופלים ל500 ומטה והמונע לא תמיד מצליח להרים אותם חזרה לאיזור ה 750 והוא פשוט מקפיץ אותם גבוה לאיזור ה 1500 ואז נופל לגמרי ונכבה.

כמו כן זה קורה כמעט תמיד בהאטה לקראת הגעה לרמזור בעיקר כאשר אני לוחץ על הקלאץ' והברקס ביחד המנוע פשוט נכבה, יש הרגשה כאילו שאין לו כח להחזיק את הטורים יציב על 750.

חשבתי שזה בגלל מנוע צעדים אז קניתי חדש אבל אין שום שינוי.

כמו כן מותקן ברכב נשם מנוע. הנשם מותקן כבר כמה חודשים אז לא נראה לי שזה בגללו כי הבעיה היא בחודש האחרון.

מה שכן כשהתקינו לי את הנשם אמרו לי לנתק את הצינור שיוצא מהסעפת והיה מחובר לצינור שיצא מהמנוע איפה שעומד הנשם היום והוא פשוט סגור. אז חשבתי שזה בגללו אז חיברתי אותו חזרה לצנרת של הפילטר אוויר ועדיין אין שום שינוי.

לסיכום כרגע יש לי את הנשם בנפרד שמחובר למנוע. את החיישן אוויר והמנוע צעדים החדש והצינור מהסעפת שמחוברים לצנרת של הפילטר אוויר הפתוח שיש לי ברכב.

כמו כן (אני לא אם זה קשור אבל יכול להיות שכן) האלטנטור שלי עושה רעש כאילו בורח לו האוויר כשהאוטו מונע ושמתי לב שיש כתם שחור על המכסה מנוע מבפנים באיזור שמעל האלטרנטור. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי על מה זה בגדול משפיע?

אשמח מאד לעזרה ולעצתכם! אני ממש אובד עצות ואני לא יודע מה עוד יכול להשפיע על כך.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...