Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם כדאי לקנות מונית {להשכיר מספר ולקנות מונית} אני כרגע לא עובד, האם זה ישתלם לי? יש לי רשיון נהיגה למונית אך לא עבדתי בתחום?

פורסם

יש לי עובד במפעל שעזב, קנה מונית והתחיל לעבוד. הוא מספר שמאוד חלש עכשיו, במיוחד עם תחילת המיתון וכל חודש בא לשאול אם יש מצב לחזור לעבודה אצלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי חבר שהיה בעל מונית עד לא מזמן. אני יכול לומר בוודאות שאפשר לעשות הרבה מאד כסף, אבל זה כרוך בעבודה קשה.

למוניות תמיד יש עבודה (והרבה) במקומות הנכונים, ובשעות המתאימות.

קח בחשבון שלא קיים מושג כזה "שעות עבודה". עובדים בלי סוף בשביל להרוויח טוב.

אם אתה מעוניין לנסות את התחום, הייתי ממליץ לך לשכור מונית מנהג שיהייה מעוניין להשכיר את רכבו בשעות שאיננו מעוניין לעבוד (שיתאימו לך) ולבדוק אחרי חודש-חודשיים אם זה לטעמך. רק אחרי תקופת ניסיון תוכל להחליט אם זו עבודה שמתאימה לך ושווה להשקיע בקנייה של רכב.

• תוכן חדש...