Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה מקרה ובזמן השירות הצבאי עצר אותי שוטר צבאי ושלל לי את הרשיון לשבועיים ואמר לי בעוד 3 חודשים אקבל זימון לבית המשפט בצריפין. באזרחות היה לי על תנאי לשנתיים שלילה של 3 חודש על מקרה דומה, האם מה שקרה בצבא תקף גם באזרחות ומה ניתן לעשות בנושא

תודה מראש אשמח לקבלת עזרה כלשהי

פורסם

בד"צ (לא של העדה החרדית :wink: ), יכול להמליץ לפני רשות הרישוי להחיל את השלילה גם על הרישיון האזרחי.

זכותה של רשות הרישוי לקבל את ההמלצה או להתעלם ממנה.

סביר להניח שרשות הרישוי תקבל את ההמלצה בלי קשר למה תלוי נגדך כתנאי במשפט האזרחי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לרישיון הצבאי אין כל קשר לרשיון האזרחי, לא צריכה להיות בעיה גם אתה על תנאי באזרחי או אם היית.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

אלעד,

כשבד"צ ממליץ לשלול גם את הרישיון האזרחי - בד"כ רשות הרישוי מאמצת המלצה זאת.

זה כלל לא קשור למה קיבל בבית משפט לתעבורה.

במילים אחרות, גם אם אין לו תנאי מבית משפט לתעבורה, עדיין יכול להישלל הרישיון האזרחי.

מקובל שלפני דיון בבד"צ מבקשים מהנאשם למסור את הרישיון האזרחי. מי שמקבל המלצת שלילה, לא מקבל את הרישיון בתום הדיון אלא שולחים אותו לרשות הרישוי והם אלה שיחליטו אם להחזירו או לאמץ את המלצת השלילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לרישיון הצבאי אין כל קשר לרשיון האזרחי, לא צריכה להיות בעיה גם אתה על תנאי באזרחי או אם היית.

אלעד

בדיוק. כל עבירה ושלילה שקיבלת בצבא , אין שום קשר לרשיון האזרחי.

אבל יש דבר אחד קטן: אל תשכח שרק אם מ.צ עצר אותך ונתן את מה שנתן אז העונש הוא במסגרת הצבא. אם שוטר אזרחי עוצר אותך ומחליט לשלול לך את הרשיון , אז זה כבר ברשיון האזרחי חביבי.

תיזהר להבא, במיוחד אם אתה נוסע ברכב צבאי מושכר עם לוחיות רישוי אזרחיות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
כל עבירה ושלילה שקיבלת בצבא , אין שום קשר לרשיון האזרחי.

לא נכון. אם מדובר בשלילה וצה"ל עידכן את רשות הרישוי בתוצאות ההליך, זה נתון לשיקול דעתה של רשות הרישוי.

אם מ.צ. תפס אותך באמצעות מכשיר מדידה עובר את המהירות וקיבלת שלילה בבד"צ, סביר שיתחשבו בהמלצה וישללו הרישיון.

לעומת זאת אם קצין מ.צ. יטען שבכביש של 80 רדף אחריך במהירות 100 ולא הצליח לעקוף אותך ועל סמך זה תורשע בבד"צ (מקרה שהיה באמת), ספק אם רשות הרישוי תצטרף להמלצה.

.

פורסם

עצרו אותי על תמרור עצור שלא בצדק ואנשים שהיו איתי ברכב הביאו לי את ההצהרות שלהם לגבי מה שהיה באותו היום ,זה יכול לעזור לי איכשהו?או שכבר כלום לא יציל אותי משלילה?

• תוכן חדש...