Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעת לחיצה על האזעקה ופתיחת הדלתות, תא המטען לא נפתח. עד היום מה שהיה קורה זה שאחרי הפתיחה הייתי יכול ללחוץ על הכפתור שמחוץ לתא המטען ולפתוח אותו.

אחרי שפתחתי את תא המטען דרך הכיסאות ופירקתי את הפלסטיק שמכסה את החוטים, ראיתי שמגיע חשמל בעת לחיצה על כפתור האזעקה למנגנון. כנראה שהמנגנון נדפק או שיש שם משהו שאני לא מבין..

כמה צריך לעלות מנגנון כזה?

כדאי לקנות חלק מקורי או חלופי?

האם ניתן לעשות כפתור שבלחיצה אחת יפתח לי את תא המטען ממושב הנהג? כמה דבר כזה צריך לעלות??

פורסם

אני מכיר את הבעייה שלך מקרוב היות ותיקנתי בעבר בעייה כזאת אצלי במגאן.

מה שנדפק זה הגלגל שיניים בתוך המנוע החשמלי (אחראי בסה"כ על הזזת פין לנעילת הדלת ופתיחת הנעילה). לא קשה לתקן עצמאית.

כאשר מכסה תא מטען פתוח, תצטרך לפרק את הריפוד הפנימי שלו (פלסטיק). כך תהיה לך גישה למנוע החשמלי.

אח"כ תפרק את המנוע החשמלי (מדובר על מין קופסת פלסטיק לבנה בגודל של 6 ס"מ בערך) ולבסוף יהיה צורך לפרק גם את המנוע החשמלי (את הקופסה שלו) על מנת לראות אם הגלגל שיניים בפנים תקוע או שחוק).

בכל מקרה, יש לי מנוע כזה מקורי משומש, באם תרצה תפנה בפרטי.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...