Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

בגלל שאני מכיר את אמא שלי אני יודע שאם אני ממש ממש יתחנן אני אוכל לקבל אוטו ב140-145 אבל באמת שזה המקסימום ולא שקל יותר, ולכן אני אומר שאם אוכל למצוא שירוקו במחיר כזה אני אקפוץ עד הגג, אם לא? אז בטח בסוף אני ילך על בטוח, גולף שחורה 3 דלתות, מה יכול להיות רע? או שאני יחליט ל"להתפרע" וללכת על המיטו

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקטע הוא שהתקציב שלי הוא בעצם 120, אבל ציוני בגרויות טובים + התחנפויות אני יכול להביא 140-145 מקסססייימוםםם

אם אני אצליח להביא שירוקו ב145 אז בטח שעדיף זה אוטו חלום, ובאמת הגולף היא די ל"זקנים" כמו שאמרו ובאמת רואים אותה בכל רמזור אבל אני לא סגור על המיטו, חלק מהאנשים אומרים לי שהיא יפה רצח וחלק שזה אוטו פשוט מכוער, ואני לא סגור על עצמי!

ואני אבדוק את הלאון גם אופציה מעניינת באמת למרות שזה די גדול מידי אני מחפש משהו קטן ו"צעיר"

תודה על התגובות תמשיכו להגיב עזרתם לי מאד

אין לך דיעה משלך לגבי העיצוב?

צריך גם לנהוג על הרכב לפני שקונים. עכשיו אני מבין למה אתה מתלבט. תנהג על כל הרכבים ואז תחליט.

emotion of motion

פורסם

נער שטרם קיבל רשיון נהיגה , אבל ממשפחה שכסף יענה על כמעט הכל (אם יהיה לי בגרות טובה אז אקבל עוד 20-25K למכונית.)

תתחיל לטובתך8) ולטובת שאר המשתמשים בדרך לנהוג במכוניות "פשוטות " תרכוש נסיון בנהיגה של כמה שנים ואז תעלה בכיף למכוניות קצת יותר ספורטיביות.:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אף לא אחד מהרכבים שהנער מדבר עליהם הוא סולידי.

בידים שטרם נהגו קילומטר אחד, לטעמי לא מומלץ.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הילד לא קונה איזו פורש. אלו רכבים די סולידיים סה"כ ובטוחים.

התשובה לשאלה שלך היא בתשובה שלך. למה לא פורש?

שלושת המכוניות האלה מגיעות למהירות של 210-220 קמ"ש זינוק ל 100 בסביבות 8 שניות.

עליו להתחיל במכוניות יותר נינוחות כמו סויפט, פונטו גרנדה, פיאסטה החדשה, מהירות בסביבות 170 קמ"ש זינוק ל 100 בסביבות 12-13 שניות. לפני 40 שנה מכוניות עם הישגים כאלה היו נחשבות לסופר ספורטיביות.

טייס לא מתחיל ישר על מטוס סילון אלא עובר בדרך, לימוד ארוך על מטוסים יותר חלשים

תינוק לא מתחיל לרוץ מרתון הוא קודם זוחל אח"כ מתחיל ללכת ולאט לאט מתקדם.

יש מבין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - יש הבנה, ואולי אתה צודק. אבל מצד שני הרכבים האלו בטוחים מאוד, חדשים עם מערכות חדשות. מיטו זה לא השוואה למטוס סילון או F15. פורשה דווקא כן.

בקיצור ולעניין, תקנה את המיטו אם יש לך את הממון, היא לא אכזרית, אבל רחוקה מלהיות עגלתית.

ושוב, איפשהו ישה שהגיב מעליי צודק - לי מספיקה המאזדה 2 הן מבחינת הנאה והן מבחינת כוח (לפעמים כן חסר כוח, בגלל שאני רגיל אליו כבר, אני מודה. אני גם נהג צעיר - בן 21), ואני מאמין שגם לך יספיק ואפילו יותר מידיי רכב כמו הגולף :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מספיק עם הדיון על "איזו מכונית מגיעה לו". אף אחת מהמכוניות שלעיל לא באמת מסכנות מישהו יותר ממכונית ליסינג ממוצעת. לפחות אם יהיה לו קצת שכל, את המכוניות האלו הוא יעריך (את הליסינג לא), אולי זה ירסן אותו.

בכל מקרה, אתה מפספס אם לא מיטו... כל האחרות פשוט סטנדרטיות מדי. גולף 160 כ"ס ב145K? לא בבית ספרנו. הליאון משפחתית (ומכוערת). קח מיטו ותעלה תמונות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא יודע מה אתם מוצאים בגולף? ברצינות תסבירו קצת

אולי אני מפספס משהו , אבל מה מיוחד בה שמוכנים

לשלם עליה אקסטרה? סבבה הבנתי שהיא בעלת

חומרים איכותיים (לא מבין מה זה משנה לצעיר)

ויש לה מנוע TSI דיי חדיש .. אבל תכלס

האוטו נראה משעמם גם בחוץ וגם בפנים,

עולה יותר מכל המתחרות ומרגיש דיי אפרורי...

אני אישית הייתי ממליץ על מאזדה 3 "ספיריט"

עם מנוע 2 ליטר ו150 כ"ס בצבע כחול לדעתי

בגירסאת ההאצבק היא ממש יפה!

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הרכבים מגיעים למהירויות גבוהות - מזה משנה? הרבה מאוד נהגים חדשים נוהגים ברכבים שמגיעים לסביבות ה200.

האצה ל100 ב8 ש' - ו..? זה לא שהאוטו ידביק אותך למושב או שיאלץ אותך לעבוד בשביל ליישר את הזנב. אין פה שום דבר כזה מיוחד ומסוכן.

בנוסף הרכבים מגיעים עם שלל אביזרי בטיחות כך ש8 ש' ל100 וכו' זה לא ממש בעיה. ב200 קמ"ש זה כבר לא יהיה משנה אם לרכב יש מערכות בטיחות או לא.

בכל אופן, אני במקומך הייתי הולך על הגולף 3 דלתות ידנית ונוסע לשלום.

פורסם

את האמת אין כזאת בעיה של בטיחות, מפני שאני לא ישתגע על האוטו במיוחד בגלל שזה אוטו חדש ושלי אני אזהר עליו כמו על החיים שלי (וגם אני אזהר על החיים שלי כמו על החיים שלי), ואיפה שאני גר זה אוטו סולידי (למרות שאני יודע שזה מאד מאד לא סולידי לנהג חדש) ובטח שבטח שגם פז'ו 206CC תספיק לי לחלוטין, אבל אם אפשר אז לא? אצלנו יש גם אנשים שמקבלים שירוקו, Z4 A4, סדרה 3, ואפילו סדרה 1 M קופה שיש כמה יחידות כאלה בארץ, שזה לפי דעתי הגזמה.

ושוב, תודה רבהה על התגובות עזרתם לי מאד והעלתם לי את הביטחון וההתרגשות לגבי המיטו, בהתחלה חשבתי שהיא מכוערת בתמונות, ואז כשראיתי אותה על הכביש התאהבתי :)

פורסם

הגולף 6 מצדיקה את המחיר שלה (בניגוד לגולף 5, אגב). גיר DSG 7 הילוכים סטנדרטי, 160 כ"ס וים מומנט, חסכונית, תא נוסעים בליגה אחרת - ההשוואה למאזדה 3 שקולה להשוואת מאזדה 6 לA4 3.2. אחרי שהחזרתי את הA4 לצ'מפיון אסף אותי עובד שלי במאזדה 6. ביקשתי לנהוג רק בשביל הצחוקים. הרגשתי כאילו שתעשיית הרכב חזרה 20 שנה אחורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה ממש מצחיק אותי. :lol:

מי משלם אקסטרה? תמצא לי בבקשה רכב אחר קומפקטי, שעולה עד 180K (אפילו שזה יותר ממה ששילמתי), ומציע: סאן רוף, חמישה כוכבי ריסוק בציון גבוה, מסך מגע, 8 שניות למאה, שליטה מההגה, כסא מהנוחים שפגשתי ולא משנה בכלל באיזו קטגוריה, גיר עם תכונות דומות, החלפת הילוכים מההגה... וכו'. איזה קטע, אפילו המזדה 6 הכי יקרה שמוכרים כאן לא מתקרבת לכל זה...

אתה סותר את עצמך ולא מודע לזה?

בעצמך כתבת שיש לה חומרים איכותיים (אגב, כמה רמות מעל לרוב הרכבים בקטגוריה שלה, כולל מעל רכבים אחרים של הקונצרן כגון סיאט לאון), שיש לה מנוע TSI "די חדיש" (חחח תראה לי עוד מנוע שמוציא 160 - ועד 200 אם משפרים - מ- 1400 סמ"ק חסכוניים...). מעניין באמת למה היא עולה יותר ממזדה או קורולה או טידה או 308 או או או ...

אפרורי מבפנים?

עכשיו אני משוכנע שפשוט לא נהגת ו/או ישבת בגולף החדשה. אני התלוננתי, אם כבר, שהוא קופצני מידי. תעשה לי טובה, תבקש נסיעת מבחן על הגולף 160 ותחזור לדווח. ואל תכתוב על דברים שאין לך ניסיון בהם.

ועוד דבר: קוראי הפורום יודעים, שהלוואי והיו מתחרות שהייתי יכול לשקול.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
את האמת אין כזאת בעיה של בטיחות, מפני שאני לא ישתגע על האוטו במיוחד בגלל שזה אוטו חדש ושלי אני אזהר עליו כמו על החיים שלי (וגם אני אזהר על החיים שלי כמו על החיים שלי), ואיפה שאני גר זה אוטו סולידי (למרות שאני יודע שזה מאד מאד לא סולידי לנהג חדש) ובטח שבטח שגם פז'ו 206CC תספיק לי לחלוטין, אבל אם אפשר אז לא? אצלנו יש גם אנשים שמקבלים שירוקו, Z4 A4, סדרה 3, ואפילו סדרה 1 M קופה שיש כמה יחידות כאלה בארץ, שזה לפי דעתי הגזמה.

ושוב, תודה רבהה על התגובות עזרתם לי מאד והעלתם לי את הביטחון וההתרגשות לגבי המיטו, בהתחלה חשבתי שהיא מכוערת בתמונות, ואז כשראיתי אותה על הכביש התאהבתי :)

הבנתי שאתה בעל ממון ,אז כך למה אתה לא חושב אולי על רכב יד שנייה ,בכל זות ב 145 אלף שקל את יכול להוציא רכב קטלני .

בכל מיקרה אני לא חושב שאתה תוכל להשיג שירוקו ב 145 אלף שקל ,אז המיטו בהחלט האפשרות העדיפה .

• תוכן חדש...