Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי דווקא בגלל זה יהיה ניתן להשיגה במחיר אטרקטיבי יותר...

וללא קשר, אני אישית חושב שהנוכחית יפה יותר מהחדשה.

עידן

לפי, מה שידוע לי כבר נגמרו כל הקופרות הכל נמכר.

יניב

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן, באוגוסט האיביזות הגודשות החדשות יגיעו (לא רק בארץ, אלא בכל העולם) רק עם גיר DSG :shock:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

135K במבצע "חבר", לדעתי אחת הקניות המשתלמות ביותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה אתה רוצה מהרכב ?

עם ביצועים אז אני מציכה לשקול יד שנייה כי שם במחיר הזה יש לך כמה וכמה מכוניות ברמת ביצועים גבוה (תלויי מה זה אצל ביצועים ).

עם אתה רוצה רכב עם "שיק" אז המיטו היא בהחלט חביבה .

פורסם

אפשרות מעניינת

גולף TSI עם 160 כ"ס במרכב 3 דלתות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני בעד המיטו, תהנה להיות בה גם בפקקים, לא כמו שאר המכוניות, אולי גולף TSI החדשה, אבל זה שתי מכוניות שונות לגמרי. בקיצור בין האופציות שנתת, מיטו... ואם מעניין אותך האיביזה החדשה בדגם ה3 דלתות ממש יפה לדעתי יותר מהקודמת אולי כדאי לחכות לה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הקטע הוא שהתקציב שלי הוא בעצם 120, אבל ציוני בגרויות טובים + התחנפויות אני יכול להביא 140-145 מקסססייימוםםם

אם אני אצליח להביא שירוקו ב145 אז בטח שעדיף זה אוטו חלום, ובאמת הגולף היא די ל"זקנים" כמו שאמרו ובאמת רואים אותה בכל רמזור אבל אני לא סגור על המיטו, חלק מהאנשים אומרים לי שהיא יפה רצח וחלק שזה אוטו פשוט מכוער, ואני לא סגור על עצמי!

ואני אבדוק את הלאון גם אופציה מעניינת באמת למרות שזה די גדול מידי אני מחפש משהו קטן ו"צעיר"

תודה על התגובות תמשיכו להגיב עזרתם לי מאד

פורסם
שזה בערך 150K, מקסימוםםם.

אם יש לכם הצעות לעוד מכוניות טובות ומתאימות לתקציב אז בכיף, אך לא שקל מעל, ורק אוטו חדש!

תודה רבה!!

נראה לי שזה פוסל את ה-BMW, למרות שהיא ממש קורצת :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הקטע הוא שהתקציב שלי הוא בעצם 120, אבל ציוני בגרויות טובים + התחנפויות אני יכול להביא 140-145 מקסססייימוםםם

התקציב שלי הוא המחיר של הגולף TSI (שלושת המכוניות יהיו חדשות, והTSI שנת 2009), שזה בערך 150K, מקסימוםםם.

קצת סותר את עצמך.. 150 K ו120 זה הבדל גדול. 145K זה לא וודאי כך שבמקומך הייתי בונה על רכבים יותר לכיוון ה120.

• תוכן חדש...