Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חודשיים סאב וופר מבית 1100W jbl אתמול הגברתי לו בערכת לפול ווליום לתוך שעה משהו כזה היה משהו חבל על הזמן בקיצור אחרי שעה התחלתי להריח ריח שרוף של פלסתיק הלכתי לסאב הרחתי אותו וזה היה ממינו .. ובכול זאת הוא עדיין עובד כמו שצריל..

השאלה שלי האם הסאב לא טוב או שהוא נשרף או עלול לשרף ?

או שזה שכול סאב מוצי ריח אחרי שהוא מתחמם ?

למישהו יש תשובה תודה למי שעוזר לי ..

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

אתה כניראה נותן קצת יותר מידי וואטים.

הריח שאתה מריח זה מהסלילים של הסאב.בצורה הזו אתה תשרוף אותו.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

יש לי מגבר פולס אוודיו1600W שמחובר רק על הסאב ...כפי שהבנתי התגובות שעברו שהמגבר הזה קשה לשרוף סאבים ...

אז מה דעתך מה אני יעשה בבעיה זו ?

האם אני צריך להנמיך מהמגבר קצת או מהרדיו דיסק להנמיך מהבאס ?

תודה למי שעוזר

פורסם

משום מה נראה לי שאתה סוחט את המערכת עד טיפת הבאס האחרונה. לדעתי אתה שומע בקליפינג הכי גבוה שאפשר ללא חיתוך תדרים נכון וכל בוסטר אפשרי מכוון למקסימום. אם אני צודק אז הסאב מקבל אות DC בעל אחוז עיוות גבוה. אם אני טועה אז נמשיך לחפש את הבעיה.

פורסם

הנמכתי למגבר קצת ובמערכת גם קצת אבל אני מריח כל הזמן ריח שרוף כשאני מגביר למערכת לפול ווליום לחצי שעה משהו כזה ...אז אולי הסאב נשרף ?( דרך אגב הסאב בתיבה פתוחה והתיבה לא תואמת לסאב אז אולי זאת הבעיה )בניתי תיבה אטומה כלפי הוראות יצרן אבל עדיין לא נסיתי אותה האם יותר כידאילי לי להחליף את התיבות ??

תודה מראש

:shock:

• תוכן חדש...