Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הוא הרכב הכי מהיר בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה ב"אוטו בראש" ששודרה בערוץ הספורט, בשנת 2000. זה היה 320 על השעון (כנראה סביבות 300 אמיתי). זה קרה בכביש המישר (כביש 40, כר-25 ק"מ דרומית למצפה רמון). זאת אומרת, זה מה שסיפרו לי, בכלל לא הייתי שם...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משום מה זכרתי שזה צולם בשטחי הרשות (יריחו) שם משטרת ישראל לא אכפה את חוקי התנועה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תגידו זה רק אני ששם לב שהזכירו פה ויירון שקופה בארץ או שפשוט העדפתם להתעלם מהעובדה המבדרת, מי שמע על אוטו שקוף? ולמה שתהיה ויירון בארץ? :shock:

פורסם
תגידו זה רק אני ששם לב שהזכירו פה ויירון שקופה בארץ או שפשוט העדפתם להתעלם מהעובדה המבדרת, מי שמע על אוטו שקוף? ולמה שתהיה ויירון בארץ? :shock:

המלך הוא ערום?

שתף גם אותנו בחומר שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הפורום מדרדר מיום ליום :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
משום מה זכרתי שזה צולם בשטחי הרשות (יריחו) שם משטרת ישראל לא אכפה את חוקי התנועה.

אה, בעצם כן, נכון, בטח, כמובן. ברור.

(נדמה לי שהניסוח המדוייק בסרטון היה "מחוץ לשטח השיפוט של מדינת ישראל"...)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...