Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הוא הרכב הכי מהיר בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאחד שנהג על GT2 במסלול אני יכול להגיד שמעולם לא הנחתי את ידי על מכונית מפחידה יותר. עברתי איתה את ה-250 קמ"ש אבל דווקא הסיבובים הם אלה שגורמים למפרקי אצבעותיך להלבין מרוב לחץ ולהטביע את צורתם על הגה העור. המכונית הזו רוצה להרוג אותך הן בכניסה לסיבוב והן ביציאה ממנו. זה לא פחד מעורר אנדרנלין בסגנון הצ'אלנג' סטרדלה אלא פחד גולמי, משתק, מצמית. פחד שגורם לך פשוט לברוח מהאוטו לפני שמישהו שאתה ממש שונא יקבל את הכבד שלך. זה בדיוק גם מה שעשיתי לאחר ארבעה סיבובים.

ג'רמי קלאקסון כינה אותה Biblically Awful ואני חייב להסכים איתו. בעיני ה- gt2 לא מסוגלת להיות הרכב המהיר ביותר לא במסלול מירוצים ועל אחת כמה וכמה שלא בחיים האמיתיים.

דווקא בכבישים אלה, לא מושלמים, לא אחידים ומלאי הפתעות תהיה האיוו - על שלל גרסאותיה המשופרות - מהירה יותר.

אגב, מישהו זוכר את הפרק בטופ גיר שבו השוו את האיוו FQ400 למורצ'ילאגו?

מישהו זוכר את התוצאה?

8)

* חלילה לא כדי לזלזל או משהו,רכב כמו ה-GT2 בידיים לא מיומנות זה בדיוק כמו שתיתן למישהו שהרכב הכי מהיר שהוא נהג בו אי פעם זה מאזדה 3 לעלות ולנהוג על מכונית פורמולה 1.

ברור לחלוטין שה-GT2 לא מכונית סלחנית,אבל ראבק, זו מכונית מסלול קיצונית.

עזוב את ה-GT2, מה אתה אומר על השוואה בין איבו לבין 997 טורבו (ללא ספק אחת ממכוניות הספורט הטובות) ?

גילוי נאות, למרות שזה נראה כך, אני ממש לא מתלהב מדגמי פורשה,נהפוכו,זו החברה שמבין יצרני מכוניות ה"על" אני הכי פחות מתלהב ממנה.

השורה התחתונה היא שהרכבים האלה לא ממש סלחניים בידיים לא מיומנות מאוד,אבל אם יש לך את המיומנות אתה תפיק מהם המון,למרות שהם פראיים בהתנהגות (גם אני ישבתי במורצ'אלגו ובפתיחה ברמזור הנהג נתן מכת גז והתחת התחיל להתעופף מצד לצד כמו משוגע).

*על פי אותה תכנית טלויזיה 106GTI זכתה בתואר המכונית המתנהגת\מהנה ביותר בהשוואה לכל מיני אקזוטיקות מוטוריות.

אני ממש לא בא לזלזל בשילדתה המופלאה של ה-106,אפילו היתה לי אחת כזאת עם אותה שילדה בדיוק ואותו כיול שילדה כמו של ה-GTI רק עם עוד כמה תוספות,אכן מכונית מופלאה, אבל יותר מהנה מפרארי\למבורגיני ?........לא נראה לי.

טופ גיר אחלה תכנית,אני מאוד אוהב אותה, אבל יש שם הרבה SHOW, לא תמיד הרבה GO (זו דעתי בכל אופן).

עריכה,

קרטר, תתפלא כמה כבישים יש בארץ שאפשר לעבור בהם את ה-300 קמ"ש.

אתה רק צריך את הרכב המתאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^אלוהים ישמור, מאיפה הבאת את השירשור הזה?!

איך זכרת אותו?

פעם ראשונה שאני רואה אותו...:lol::lol::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא רוצה "לחטוף" את השרשור הזה למקומות אחרים, אבל אני מרגיש שאני חייב תשובות לשתיים מהשאלות שהועלו כאן.

1. לגבי הידיים המיומנות. באותו יום שבו נהגתי על ה-GT2 במסלול באטן-ווילוו בקליפורניה נהגתי גם על כמה מכוניות אחרות. אני לא רוצה להחביר במילים אבל מי שמתעניין יוכל לראות את הרשימה המלאה כולל התרשמות פה:

http://www.roadster.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=539&postdays=0&postorder=asc&start=20

לגבי שאר נסיון הנהיגה והיכולת - מי שמכיר - מכיר.

2. למה ה-GT2 כה מפחידה? הינה מה שכתבתי בזמנו מייד לאחר הנסיעה בה.

"פוטנציאלית זאת אמורה להיות המכונית המהירה ביותר על המסלול. למה פוטנציאלית? כי עם מנוע מפלצתי ומוגדש מאחורה והנעה אחורית בלבד (הם זרקו את ההנעה הכפולה לפח כדי לחסוך במשקל) צריך ביצים של בת יענה וכנראה גם מוח של אותה ציפור על מנת לנהוג במכונית הזו קרוב למגבלות. זוהי אחת המכוניות הכי מפחידות והכי עצבניות שנהגתי מעולם. בכל כניסה ובכל יציאה מפניה יש לך הרגשה די ברורה שהאחורה היה מעדיף להיות מקדימה ולהיפך. ולא שהמכונית הזו חדה כתער. היא לא. הכל קצת עמום. ההגה, ההילוכים השילדה. כך שבנוסף לכל מה שכתבתי לפני כן מתווספת ההרגשה הלא מי יודע מרגיעה שאתה לא באמת יודע ב- 100% מה הולך לקרות. בקיצור, החזרתי את המפלצת הזאת לחניה אחרי כ- 5 הקפות מבסוט מהעובדה שאני עומד על שתי רגלי ואין לי שום זונדה (לא, לא פגאני) מחוברת ליד".

אני יכול להוסיף היום בפרספקטיבה קצת יותר רחוקה ורחבה שמכונית שכזו אינה יכולה להיות מהירה על כל כביש שאינו מסלול מירוצים. על מסלול מירוצים אני מניח שה-GT3RS (שעליה לא נהגתי) תהיה מהירה יותר.

לדעתי, בכבישים אמיתיים (כלומר, כל מה שאינו מסלול מירוצים - שזה בערך כל פיסת אספלט בארצינו, וכל מה שכולל בתוכו סיבוב ו/או עקומה) תהיה האיוו המכונית המהירה בארץ.

פורסם

לא שאני רוצה לקלקל למישהו, אבל עד 300 קמ"ש, הרכב הסדרתי המהיר ביותר שאפשר לקנות בישראל הוא אופנוע.

ב-130,000 ש"ח אפשר להכנס ה-י-ו-ם לסוכנות ולצאת עם סוזוקי היאבוסה (ולא רק הוא, אגב. גם שורה של אופנועי ספורט גדולים עם ביצועים דומים) שקורע כל מכונית חוקית-סדרתית שקיימת בארץ. עד 300, כי זו מגבלה אלקטרונית. בלי המגבלה הוא כנראה יעצר בסביבות 315.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
לא שאני רוצה לקלקל למישהו, אבל עד 300 קמ"ש,

הרכב הסדרתי המהיר ביותר שאפשר לקנות בישראל הוא אופנוע...

שקורע כל מכונית חוקית-סדרתית שקיימת בארץ.

בהיבט של פאן לשקל - אכן אין כמו אופנוע. כנ"ל גם בהיבט של תאוצה לשקל.

כאשר מדברים על מכונית חוקית סדרתית - ברור שאופנוע סדרתי מנצח.

השאלה מה קורה כאשר מדברים על מכונית "משוברת".

כי בהקשר הזה, כבר יצא לי לנסוע ברכב שהראה את הזנב לאופנוע 600 באיילון...

הפרצוף של רוכב האופנוע, לדעתי, היה שווה את הכל... :-D

ובלי קשר, אם כבר מוציאים סכום כזה (למרות שהוא יקר יותר) על אופנוע,

לא עדיף אקזוטיקה אמיתית...?

Ducati_1098__2007__09_1024x768.jpg

יאמי יאמי :p

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא רוצה "לחטוף" את השרשור הזה למקומות אחרים, אבל אני מרגיש שאני חייב תשובות לשתיים מהשאלות שהועלו כאן.

1. לגבי הידיים המיומנות. באותו יום שבו נהגתי על ה-GT2 במסלול באטן-ווילוו בקליפורניה נהגתי גם על כמה מכוניות אחרות. אני לא רוצה להחביר במילים אבל מי שמתעניין יוכל לראות את הרשימה המלאה כולל התרשמות פה:

.

ראשית,אחלה חוויה ידידי !

אהבתי.

דבר שני,

אל תכעס ידידי,זה עדיין לא מראה משהו על מיומנות,זה באמת לא נכתב בקטע מזלזל,היתה לך יופי של חוויה שאני בטוח שכל אחד כאן בפורום היה מייחל לחוות אותה,אבל זו חוויה של יום אחד,ותסכים איתי שרכבים כאלה אתה לא לומד ביום אחד ובטח ובטח לא ניהיה מיומן בהם ביום אחד.

גם אני נסעתי "פה ושם" במכוניות נחמדות,זה לא עושה אותי למומחה באותם רכבים,כי ללמוד רכב לוקח זמן (אפילו איביזה FR לוקח יותר זמן ללמוד מיום אחד, אז פרארי\למבורגיני וכו' ?).

מה שכן,ועל זה אני יכול להסכים איתך,אתה יכול בהחלט לשים לב ולהרגיש איזה רכב קל יותר לשליטה.

ברור לחלוטין שהאיבו תיהיה קלה יותר לשליטה מאשר GT2.

אבל בוא נשאל אחרת:

אתה חושב ששומאכר (לא זה מהפורום,ההוא מפרארי..) היה מוציא על איבו זמן יותר טוב במסלול מאשר על GT2 ?

אני הייתי מטיל ספק בכך.

זו הכוונה שלי בידיים מיומנות,מישהו שרגיל על בסיס יומיומי לנהוג ברכבים עם הספקים והתנהגות קיצוניים כל כך.

ושוב,בלי קשר, באמת יופי של חוויה היתה לך, גרמת ל-99% מהפורום לקצר במקלדת בגלל נוזלים שחדרו בין המקשים...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
השאלה מה קורה כאשר מדברים על מכונית "משוברת".

...ובלי קשר, אם כבר מוציאים סכום כזה (למרות שהוא יקר יותר) על אופנוע, לא עדיף אקזוטיקה אמיתית...?

לשיפורים אין סוף ואין כללים, כך שהשאלה לא מענינת. זה רק ענין של כמה למשפר יש כיס עמוק, סבלנות ונכונות לחיות מעבר לגבולות החוק.

ולגבי מה עדיף, השאלה היא איך אתה מגדיר "עדיף". בשרשור שבו הנושא - כך נדמה לי - הוא מהירות בקו ישר התשובה היא לא, דוקאטי לא עדיף... בשבילי אישית עדיף בכלל ק.ט.מ 990 סופרמוטו!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
proxima :כל החישובים שלך נכונים בעולם מושלם ("תנאי מעבדה").

אגב אם אני לא טועה יש נוסחה לחישוב vmax .

תסתכל הלאה בפיסקה האחרונה

Maximum Speed under Imperfect Gearing

, הפער בין החישוב התיאורטי לסקייליין GTR לתוצאה בהתחשב ביחסי ההעברה ברכב

הוא קמ"שים בודדים .

זאת הנוסחה לחישוב בהנחה שמדובר במישור , ללא רוחות נגדיות או גביות .

פורסם
לא נראה שיש בארץ פורשה 911 GT2.

יש רק 997 GT3 אחת ועוד 2 חדשות בדרך לכאן.

יש gt2 בארץ. הבעלים שלה הוא גם הבעלים של הפרארי f430 שכולם מדברים עליה בזמן האחרון.

Lexus CT200H

פורסם
יש רק 997 GT3 אחת ועוד 2 חדשות בדרך לכאן.

יש לפחות 2 רכבי GT3 שונים בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרכב הכי מהיר בארץ :

היא אימפרזה סמוייה עם מערכת "דבורה" עליה.

רק לה מותר לנסוע 180 קמ"ש "חוקיים" במרדף לאחר פורש 997 טורבו

:wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לא שאני רוצה לקלקל למישהו, אבל עד 300 קמ"ש, הרכב הסדרתי המהיר ביותר שאפשר לקנות בישראל הוא אופנוע.

ב-130,000 ש"ח אפשר להכנס ה-י-ו-ם לסוכנות ולצאת עם סוזוקי היאבוסה (ולא רק הוא, אגב. גם שורה של אופנועי ספורט גדולים עם ביצועים דומים) שקורע כל מכונית חוקית-סדרתית שקיימת בארץ. עד 300, כי זו מגבלה אלקטרונית. בלי המגבלה הוא כנראה יעצר בסביבות 315.

טל

טל אני זוכר אותך לפני הרבה שנים בתוכנית "אוקטן" כבר לא זוכר באיזה ערוץ ובאיזה שנה "סוגר" קרוב ל 340 קמ"ש בZX12, עם מצלמה על הקסדה. :-D

עריכה: איזה כביש זה היה ?

• תוכן חדש...