Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1475675&bigmaavaron=1

מישהו במשטרת התנועה כנראה השתגע...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שר חדש, צריכים לעשות קצת רושם לקראתו.

בזבוז כסף מיותר לאופנוען בודד.

אבל מה, אחלה כותרות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

זה מדהים, מתעלמים משאר הגורמים לתאונות ועם הראש בקיר ממשיכים בציד מכשפות, עם מספרים גבוהים ונוצצים.

כל זאת על חשבון משלם המיסים ומבלי להתחשב בטובתו.

יפה. :?

יואב :arrow:

פורסם

זהו זה התפקיד שלהם עכשיו לרדוף אחרי מכוניות ואופנועים שנוסעים מעל 200 קמ"ש (אני חייב להדגיש את זה למה זה בדיוק מה שהם עושים).:shock:

ועכשיו גם הגריז השחור בא בחשבון או מה?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

כרגיל, מחפשים את המטבע מתחת לפנס.

אני לא מצדיק את נהג הפורשה או את רוכב האופנוע. כל עניין הסתרת המספר לא אמור להעניק תחושת חסינות מפני החוק או לחילופין גושפנקא לביצוע עבירות. להבנתי, הסתרת המספר מצדיקה את עצמה רק במידה שלא מדובר בנהג עבריין "קלאסי", אשר רוצה להיות בטוח כי גם בטעות לא יקלט במצלמת מהירות, אם וכאשר הוא יפעיל אותה.

ויחד עם זאת, אינני יודע כמה מכם מכירים את כביש 471. כאחד שעובר בו מידי יום ביומו עם רכב דו"ג (לא בצבע אדום :wink:), אני יכול לומר בפה מלא שזה כביש רחב, חדש, סלול היטב ובהחלט בעל תשתית סלחנית. הגבלה של 90 קמ"ש (80 בתוך המנהרה) הוא פשוט מטומטמת וחסרת היגיון. אני לא אתפס לסופרלטיבים כמו "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה", למרות שהמצב הנוכחי בהחלט לא רחוק מזה. מהירות הגבוהה אף פי אחד וחצי מהמהירות החוקית שם תהיה בטוחה בערך באותה מידה.

מספיק לראות בכל בוקר כמה נהגים תופס השוטר עם הממל"ז שעומד על אי התנועה בירידה מקרית אונו לכיוון מערב.

אם כולם עבריינים, כנראה שמשהו בעייתי עם החוק.

כמו במקרה עם הפורשה, גם כאן אינני מצטער שרוכב האופנוע נתפס, ויחד עם זאת, אני מאחל לו בכל לבי שיצא מכל הסיפור הזה במינימום נזק.

אין להבין מהאמור לעיל שעל מספר הרכב שלי יש מדבקות או כל אמצעי הסתרה אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איפה המשטרה כשהרכב שלפני נוסע על 20 בעיר? ולא עוצר בתמרורי עצור? ולא נותן זכות קדימה? ולא מאותת וכמעט פוגע באופנוע?

במקרה אני מכיר את הכביש הזה, כביש חדש יחסית עם 4 נתיבים, אם המשטרה חושבת שבכביש חדש עם 4 נתיבים מה שמסכן את ציבור הנוהגים זה אופנוע שנוסע ב 200 , יש פה בעיה רצינית.

רק עכשיו ראיתי את התגובה מעלי, של אלעד, כל מילה בסלע, הניידת עם הממל"ז שעומדת על אי התנועה שם בירידה מקרית אונו זו פשוט דוגמה קלאסית של הזרמת כספים ע"ח ציבור הנהגים, רק מה שיותר עצוב

זה שיש עדיין נהגים שלא קלטו את המנהג הקבוע שיש שם ניידת.

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תרגיל יפה עשו לו המאנאייק:-)

ועוד חודש ימים לקח להם ללכוד אותו?? מעניין אותי איך הגיב כשנתפס..

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

זה פשוט בלתי נסבל. זה לא ייתכן שזה הקו הנוקשה שהחליטו לנקוט בו במשטרת התנועה.

זה ב- NRG:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/883/688.html?hp=54&loc=2&tmp=4001

"היום הציבו במשטרה מספר רב של שוטרים על הכביש אשר תצפתו לכל האורך על האופנוען. כמו כן, המשטרה הציבה מכמונות מהירות לכל האורך הכביש וכשהבחינו באופנוע

הם מדדו אותו נוסע במהירות של 193 קמ"ש.

בקצה הכביש המתינה לאופנוע הפתעה: שתי ניידות חסמו את כל אורך הכביש ואופנוע מהיר של שהמטרה עמד בהיכון אם חלילה הוא יפרוץ בכל זאת את המחסום הקשיח."

מעניין אותי מספרית מה הייתה כמות השוטרים ב- "מבצע" הזה. זה פשוט בזיון!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש טעם בהשקעת משאבים וזמן בתפיסת נהג בודד הנוסע במהירות שהיא כבר מופקרת ולא רק מופרזת, שכן הענין אינו רק אותו נהג ועונשו, אלא נסיון להרתיע אחרים מלנהוג במהירויות כאלו.

פורסם

אפשר להתלהם ולהגיד שזה בזיוק בלי סוף, אבל בסופו של דבר המשטרה באה להעביר מסר.

שגם מי שחושב שהתחמקות מהמכמונות הרגילות לאורך זמן, תוך כדי הנחה שאין למשטרה מה לעשות מולו בסופו של דבר יתפס.

בין אם הוא נוהג בפורש ובין אם הוא נוהג באופנוע. שני המקרים האלה מאפיינים סוג מסויים של נהגים שכנראה המשטרה רוצה להפחיד. אני כן חושב שמי שנוהג על דרך קבע להתחמק ממכמונות תוך כדי הסתרת מספר הרישוי שלו, יחשוב פעמיים לפני שימשיך לעשות זאת.

ברור שאני נגד המהלך ואני לא חושב שאלה הם ה"עבריינים" שצריך לנקוט מולם אמצעי אכיפה מוגברים.

אם תבדקו באיזה אחוז מהתאונות הסוג הנ"ל של הנהגים היה מעורב, תגלו שהוא שואף לאפס.

פורסם

נקודת מבט אחרת:

בספורט המוטורי, יש דבר שנקרא Qualify. משתמשים בשיטה זו כאשר יש הרבה משתתפים ורוצים לדרג אותם לקראת הזינוק.

בחלק מהליגות, משתתף שלא נוסע מספיק מהר, פשוט לא משתתף. בדרך כלל זמן אמת המידה תהיה משהו כמו 107% עד 110% לעומת הזמן של הנהג המהיר יותר.

הנימוק לכך - עומס על המסלול ובטיחות. עצם הימצאות כלי רכב אשר איטי בהפרש מסויים מהשאר מהווה סכנה.

אם נעשה את האנלוגיה, נסיעה במהירות של 193 קמ"ש בכביש בו מותר לנסוע בו 90 קמ"ש ובפועל הרוב לא עוברים בו את ה 120 קמ"ש, היא נסיעה מסוכנת.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ואני רוצה לדעת איפה היתה המשטרה אתמול ב-21:00?

למה לא היו שוטרים שבדקו אם יש רכב שמזגזג במקרה בין הנתיבים בלי איתות? אהה, שכחתי הם היו עסוקים בללכוד נהגים שנוסעים במהירות "מופרזת" (אני לא מתכוון למקרה הנ"ל).

למה לא עצרו את הפאסאט השחורה אתמול שזגזגה בין הנתיבים וגרמה לכמה מהנהגים האחרים לבצע בלימות חירום.:x

מקווה מאוד שברגע שהוא יעוף מהכביש הוא לא יקח איתו אף אחד אחר.

ולגבי האירוע, משטרת תנועה נכבדה- די להפקר!

פורסם

שכחתי לציין שהיום אנו מזכירים את יום הזכרון וחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. זהו יום חשוב מאוד ואין לזלזל אבל למה אנו לא עומדים כמה דקות דומיה עבור אלו שמתו בדרכים? מספר אלו שמתו בכבישים גבוה יותר מאלו שנרצחו הכל המלחמות בישראל.

והמשטרה יודעת שמלחמה נגד המהירות לא תביא לירידה בהרוגים אבל היא עדיין ממשיכה להלחם בזה.

פורסם

כשמדובר בנהג ששם ז על החוק ועל שאר המשתמשים בכביש (ונסיעה במהירות כזו היא בהחלט לשים ז על כולם תוך סיכון שלהם) המבצע יותר ממוצדק.

לא מדובר ברוכב שלא שם לב או עשה משהו בשוגג אלא אחד שהחליט באופן מודע לעשות את מה שעשה וכאלה צריך להוריד מהכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...