Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע באוטו, פתאום אני מתחיל להריח ריח מוזר, כאילו משהו שנשרף. הייתי בטוח שזה מבחוץ ואני יחלוף על פני המקום והריח יעבור. אבל לא, אני ממשיך לנסוע והריח נשאר. עצרתי בצד, פתחתי מכסה מנוע, הסתכלתי לראות משהו חשוד, לא ראיתי כלום. בדקתי מים/שמן הכל תקין. בלוח השעונים הכל תקין ושום נורה לא דולקת. גם לא נסעתי מהר או פול גז וכאלה, זאת אומרת המנוע לא התאמץ יותר מדי. מה יכול להיות מקור הריח השרוף?הריח ממש חזק, רק הגעתי למקום מסוים וכבר אנשים סתמו את האף מרחוק.הריח מורגש ממש גם בפנים. מחר כנראה אני ילך עם הרכב למוסך, כדי לברר מה פשר הריח. אף פעם לא היה ריח כזה או אחר באוטו.

מדובר באקסנט 05. תודה רבה לעוזרים.

אגב יש לציין כי הרכב די חדש(עשה 25 אלף) וטופל בזמן רק ביונדאי.

ואם כבר אז יש לי עוד שאלה על החשבון, הרבה אנשים אומרים לי שהמנוע ברכב שלי לא פתוח(הרכב עושה ביום משהו כמו 5-9 קילומטר גג, בנסיעה ממש רגועה) ועכשיו אני לא כל כך מבין את העניין הזה. אומרים לי שאני צריך "ללחוץ" מדי פעם כדי לשחרר את הפיח שמצטבר וכדי שהמנוע "יפתח", ואז יהיה לו יותר כח. יש משהו בדברים האלה?

תודה!

פורסם

שלום רב !

מנגנון ההרחה במחשב התקלקל, גש למוסך שיריחו שם !

בנוגע ללחיצות קרא כאן, עד הסוף :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259639

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כשפתחת את המכסה מנוע, הרחת משהו?

לפי תאורך את המקרה, אם מבחוץ היה ריח חזק ואתה חושב שהריח בה מכיון תא המנוע, אזי היית ממש צריך להריח ריח חזק בפתיחת מכסה המנוע, ולא כך תארת את המצב.

אם כך ייתכן שהריח נובע ממקום אחר.

תבדוק אם ניילון לא נדבק לך לאגזוז (או למערכת הפליטה בבכלל), בזמן הנסיעה האגזוז מתחמם ואז הניילון מתחיל להשרף ולהסריח.

פורסם
יתכן ששקית ניילון נדבקה אל צנור הפליטה (אגזוסט) בתחתית הרכב ומזה נובע הריח השרוף.

בברכה - רפי לין :-)

או חתול שרצה לישון בתוך תא המנוע ....

פורסם

היה מקרה דומה בבאלנו שהייתה לנו.

בגלל שמערכת הפליטה חשופה יחסית ברכב הזה.

נדבקה שקית ניילון לצנרת והתחילה להסריח, לא נעים - לא נורא.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כשפתחתי מכסה מנוע לבדוק שמן ומים יצא גל חזק של ריח שרוף מהמנוע. בקשר לזה שנדבק משהו לאגזוז לא בדקתי, ויכול להיות שנדבק משהו כי האגזוז נמצא מתחת לטמבון והוא ממש נמוך. אני יבדוק את זה.

• תוכן חדש...