Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך להבדיל בויכוח הזה, בין מה שזמין בעולם לבין מה שזמין בישראל.

בישראל אין רכב יפני/קוריאני/אחר שמספק, גם תמורת מחיר פרמיום, את הפרמיום שמספקים רכבי VAG, למשל, או רכבי אלפא, בקטגורית הגודל של מיני/משפחתי/קומפקטי/מנהלים (אני לא מדבר על פאר). פשוט אין. גם את תרצה לשלם הרבה עבור מכונית יפנית, מקסימום תקבל מזדה 6 או טויוטה טוונסיס. תרצה לשלם יותר? אין לך מה לקבל בתמורה. זאת, לעומת ה- 159 או פאסאט; ובסגמנט נמוך יותר - תוכל לרצות, אבל אין פה מזדה 3 זריזה ממש, לעומת רכבים אירופאיים זריזים (ונוחים משמעותית) יותר. תרצה מסך מגע? אין. תרצה מחשב דרך שנועל את הדלתות אחרי 15 קמ"ש? אין.

שוב, ההשוואה צריכה להיות על בסיס מה שיש פה, לא על בסיס מה שיש בעולם...

תראה את טויוטה קאמרי פרימיום ותגיד לי מה אתה יכול לקבל בVAG או אלפה ב260 אש"ח. זהו מחיר פרימיום לכל הדעות.

יש לה גם מנוע שמאיץ ל100 בפחות מ7 שניות בנוסף לפנסי קסנון וריפודי עור, מסך מגע עם מודול GPS בעברית כבר בפנים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה פשוט לא צודק.

מעל האוונסיס יש לטויוטה את הקמרי, ומעל הסיביק יש להונדה את האקורד המצויינת, ומעליה יש את הלג'נד.

ברמה גבוהה יותר יש את האינפיניטי והלקסוס, אבל כאן מדברים על סכומים גבוהים בהרבה.

בעבר מכוניות יפניות היו מוקצות מחמת מיאוס בפלח שוק זה, אך בשנים האחרונות הם סגרו את הפער במהירות, ונכון להיום יש להם מכוניות מנהלים וסאלון מצויינות.

ואגב, הדגמים הבכירים של האלפא 159 עולים כמו לקסוס בערך.

אבל בכוונה החרגתי, הלא, את דגמי הפאר.

ועדיין, אם תסתכל מה אתה מקבל באקורד מול פאסאט מאובזרת (באותו מחיר) נראה לי שבעצם, אין מה להשוות (למעט האחריות הארוכה יותר). לא ביצועים, לא נוחות. ואלה שני הנושאים אליהם כיוונתי בעיקר.

אבל אף אם נניח שבקטגוריה הזאת יש משהו בדבריך, מה קורה סגמנט אחד למטה? שם אין שום מענה לאירופאיות (ואני אומר את זה לצערי). לשווא תחפש משפחתית בטוחה, נוחה וזריזה בקרב היפניות/קוריאניות. גם מה שמכונה "SPORT", הלא רחוק מאוד מביצועים ספורטיביים, ולא משנה אם הוא יפני (ע"ע מיצובישי או הונדה) או קוריאני (ע"ע אופטרה - וברור לי שהיא נחותה מהשתיים האחרות). הסיוויק, אגב, קיבלה אולי 5 כוכבים ב- NCAP, אבל אני לא יודע למה הם שווים כאשר ציון הריסוק הוא 79% (לעומת 97% לגולף).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תשב ב308 או גולף ואחרי זה תעבור לקורולה או לנסר ואחרי זה נדבר על איכות,גימור,נוחות והשקעה.אם היית נכנס לתא נוסעים של 207 אחרי שהיית בסוויפט היית מבין כמה הסוויפט נחותה בכמה וכמה דרגות.ואני עוד לא נכנס לנוחות,רמת הבטיחות,בידוד רעשים, והמרווח.אז אם היפניות עושות לך את זה על הכיפאק אבל זה ממש רק בראשך.

אני לא מבין מה אנשים מוצאים בגולף? אוטו משעמם , ממש לא יפה (לדעתי אוקי ? ) ובישראל יקר.

ובמה בדיוק נופלת הלאנסר החדשה מהגולף? מנוע 1.8 עם 140 כ"ס , עיצוב חדשני ונאה ואיכות מעולה !

אתה סתם ממציא דברים. שלא נדבר על הבדלי המחירים הענקים בינהם וממש לא בצדק.

ועזוב אותך מקורולה למה להביא דווקא את הרכב שמשמש בארץ בעיקר כאוטו ליסינג? תביא את

הסיוויק המעולה במקום.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אתה נהגת על הלאנסר החדשה? כי אני כן והיא נופלת משמעותית מהגולף. הלאנסר איטית, המנוע רועש, האיכות נמוכה וממש רחוקה מלהיות מעולה. הגולף גם יותר זריזה וגם יותר חסכונית. הגולף הרבה יותר איכותית. אתה ממציא דברים.

הסיוויק מצועצעת מידי להרבה אנשים.

emotion of motion

פורסם
אני לא מבין מה אנשים מוצאים בגולף? אוטו משעמם , ממש לא יפה (לדעתי אוקי ? ) ובישראל יקר.

ובמה בדיוק נופלת הלאנסר החדשה מהגולף? מנוע 1.8 עם 140 כ"ס , עיצוב חדשני ונאה ואיכות מעולה !

אתה סתם ממציא דברים. שלא נדבר על הבדלי המחירים הענקים בינהם וממש לא בצדק.

ועזוב אותך מקורולה למה להביא דווקא את הרכב שמשמש בארץ בעיקר כאוטו ליסינג? תביא את

הסיוויק המעולה במקום.

אתה בכלל ישבת בתוך הלנסר?!

הלנסר מאד לא איכותית ובכל מבחן שהיה לה עד היום הבוחנים ציינו את שאיכות החומרים וההרכבה ברמה נמוכה,הגיר הרציף רחוק מלהיות מדהים,לגבי הבדלי המחירים זאת הנקודה היחידה שאתה לא ממציא ואני חושב שהגולף באמת יקרה מדי, אבל ה308 שלא פחות איכותית ממנה והרבה יותר איכותית גם מהלנסר וגם מהסיויק הרועשת והמאד לא נוחה דוקא כן ברמת המחירים של הלנסר.

• תוכן חדש...