Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 1.4TSI מול מאזדה 6 2.0 luxury?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות רכב חדש עד 155K, הוא מתכנן ללכת עוד פעם על המאזדה אבל אני הצעתי לבדוק את מה שלדעתי היא האלטרנטיבה באותו תג מחיר.

מה דעתכם על הג'טה לעומת המאזדה מבחינת נוחות, אמינות, דלק, איכות הרכבה, הרגשה כללית? האם יש כרגע הנחות/שדרוגים בפולקסווגן כי הבנתי שאין במאזדה? האם יש מכונית מבחן?

פורסם

הם לא באותם קבוצות בכלל מאזדה 6 יותר גדולה מג'טה.

חוץ מזה לא יודע להגיד לך כלום עליהם. אני אישית היתי הולך על מאזדה.

פורסם

ומה חשבת? שאם תקנו את הג'טה יהיה לכם קל יותר למכור?

תעשה נסיעת מבחן בג'טה, בסופרב וב6 ואז תחליט מה עדיף לך, אין ספק שהג'טה והסופרב עדיפות בשילוב מנוע-גיר מאשר במאזדה, זה גם משפיע על הצריכת דלק של הרכב. מאזדה אף פעם לא הצטיינו ברכבים חסכוניים.

זה ידוע שלוי יצחק שוחט את קונצרן VW, אבל להבדיל, אני מעדיף שיהיה לי רכב איכותי ובטיחותי יותר מאשר כל היפניות המקבילות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
ומה חשבת? שאם תקנו את הג'טה יהיה לכם קל יותר למכור?

תעשה נסיעת מבחן בג'טה, בסופרב וב6 ואז תחליט מה עדיף לך, אין ספק שהג'טה והסופרב עדיפות בשילוב מנוע-גיר מאשר במאזדה, זה גם משפיע על הצריכת דלק של הרכב. מאזדה אף פעם לא הצטיינו ברכבים חסכוניים.

זה ידוע שלוי יצחק שוחט את קונצרן VW, אבל להבדיל, אני מעדיף שיהיה לי רכב איכותי ובטיחותי יותר מאשר כל היפניות המקבילות.

ומאזדה 6 חדשה לא עונה על הגדרות איכותי ובטיחותי? איך הייתה מגדיר אותה גרועה ומסוכנת?

האופציות שהעלית טובות מאד, ג'טה לא באותה קבוצה מבחינת מרחב פנימי. אולי שתקחו בחשבון גם פורד מונדאו

שנחשבת לאחת הטובות בקבוצה.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אותי שכנעתם עם הסופרב אבל אני לא אבא שלי, נראה מה הוא יחליט ביום שישי (זה גם תלוי אם יש ליבואן רכב במלאי כי הוא לא רוצה להיתקע בלי).

פורסם

אגב, האוקטביה 1.8 TSI עם ה160 כ"ס והDSG עולה בסביבות 140K.

כך שאביך יקבל רכב חדש, חזק, מאובזר ומדורני וגם יישאר עם עודף...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ומאזדה 6 חדשה לא עונה על הגדרות איכותי ובטיחותי? איך הייתה מגדיר אותה גרועה ומסוכנת?

אתה משווה רכב יפני לרכב גרמני? :roll:

פורסם
אתה משווה רכב יפני לרכב גרמני? :roll:

לא , מה פתאום - אינפינטי , לקסוס , הונדה , מאזדה RX .מאזדה 6 .

מורכבים מלגו , עם אין אישור נסיעה בדרכים ראשיות - רק צדדיות ( סגן ראש העיר האחראי על הכבישים הראשיים - מנהר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני עדיין מעדיף לעבור תאונה ברכב גרמני מאשר רכב יפני. היו לי רכבים יפנים בבית וזה הספיק לי לראות מה קורה להם בזמן תאונה.

לעומת זאת, לפני שנתיים, מישהו נכנס בי עם רכב אמריקאי, אני נהגתי באותו זמן עם VW פולו, מיותר לציין מה קרה לרכב שלו ולשלי, נכון?

חוצמזה, שלא נדבר על האיכות תא נוסעים של רכבים גרמניים מול יפנים, כל הפלסטיקה הזולה שיש ביפנים.

פורסם

די - זה בסדר - אתה אוהב ומעדיף רכבים מסויימים בכייף .

אבל -

יש משפט האומר - סייג לחוכמה , שתיקה .

לכן יש את מבחני הריסוק שרכבים עוברים , ולפיהם אנו מקבלים מדד חלקי לגבי מידת הסיכון או הבטיחות בכל רכב .

חבל סתם להתרגש ולכתוב דברים ללא בדיקה :wink:

סע במאזדה 6 החדשה - ואח"כ רשום את דעתך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...