Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תקח את הרכב חזרה.

הרכב תקין, אין שום סיבה לבטל את החוזה בעיקר כשהרכב כבר על שמו.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי יש נטייה לרצות להיות בסדר עם כולם. אבל פה זה כבר מוגזם. צריך גם לדעת לעמוד על שלך.

סתם תהייה. נניח והרכב התחיל בתור יד ראשונה בסיפור. הלקוח הראשון שבדקת עבורו את הרכב ורכש אותו, הפך להיות יד שנייה. אתה קנית ממנו את הרכב ונהיית יד שלישית. מכרת את הרכב לבחור מערד והוא יד רביעית. האם כעת שתקח את הרכב בחזרה אתה בעצם יד חמישית? מי שיקנה ממך את הרכב יד שישית :shock: ? או שבעצם הם משאירים לך יפוי כח כדי שהרכב לא יעבור יד נוספת ואתה מוכר אותו בשמם?

מעניין מה השיא של העברות הבעלות בתקופה קצרה על אותו הרכב.

אסף

פורסם

כל הכבוד דניאל , אז הייתה בעייה בדובלו הארור אצל השכן , עכשו זה אצלי באלרו (שתי המכוניות מתחילות ב-א'),

מכוניות "לימון" חיות ונושמות עם מכשירי הנשמה.

דניאל לא הצלחתי להשלים את משפט.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רצה הגורל שאישתו של הלקוח שרכש את האלרו ממני והחזיר לי אותה למדה אצלי בקורס להכרת הרכב לנהגי-רכב-ציבורי "אישה שהיא גבר לעניין".

פורסם
הסכמתי להחזיר לו את כספו ביום שישי הקרוב למרות שהרכב כבר על שמו.

בחיי שאתה טוב מידי, גם לא מצאת תקלה וגם אתה מוכן להחזיר לו את כספו למרות שהרכב נרשם על שמו?

אתה צריך להיות קצת יותר קשוח בעמדותיך, מלכתחילה לא היית צריך להסכים לרכוש את הרכב, ולאחר שמכרת אותו בוודאי שלא לקבל אותו חזרה.

וגם אם אתה כבר מקבל אותו חזרה, לפחות בהפחתה משמעותית מהמחיר ששולם עבורו (העובדה שעבר יד נוספת מפחיתה מערכו), בנוסף, אם המנוע תחת אחריות והודעת לו על כך הרי שאם עשה טעות בקניית הרכב האחריות היא שלו בלבד.

אולי כדאי לך לשקול לקחת יועץ משפטי חיצוני שיטפל במקרים מעין אלה.

פורסם

אחי עורך דין ולעולם לא בקשתי את הסיוע שלו מהסיבה שאנוכי איש פשרות.

החלטתי שהאלרו תשרת אותנו במוסך, היום העובד שלי נסע איתה לזכרון יעקוב לאירוע.

• ספונסר פורום
פורסם

לפי מה שנראה לי דוד אתם תשרתו אותה ,אז תהיה מוכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...