Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכב כפוי טובה כמה שאתה משקיע בו ומטפח אותו והרכב בשלו.... "נאחס", תקלה גוררת תקלה , זה מה שיש לי עם רכב מסוג אלרו שנת 2000 ובנפח מנוע 3400 סמ"ק , אני אוכל סרטים איתו (סלחו לי על "הסלאנג" של הצעירים).

בדקתי מכונית שברולט אלרו שנת 2000 בנפח 3400 סמ"ק שנראת "פצצה" , ריפודי עור , גלגלי מגנזיום , סאן-רוף וכו' צבע כסף מבריק .

בבדיקה אובחן שהמנוע מתחמם ויוצר לחץ במערכת הקירור .בעקבות הבדיקה הלקוח רכש את המכונית ב-3000 ש' מתחת למחירון.

עוברים יומיים והלקוח חוזר אלי ומתלונן על רעשים במנוע , אני בודק ושומע את המיסבים הראשיים רועשים בעומס בנוני, הלקוח צודק יש נקישות במנוע.

היות ופרט זה לא נרשם בטופס הבדיקה לקחתי אחריות והצעתי ללקוח שרכש את הרכב שאני אחליף מנוע על חשבוני , הלקוח יחד עם אביו לא הסכימו והחלו לבכות לי "אם היינו יודעים שהמנוע נוקש לא היינו רוכשים את הרכב ! , אנו דורשים שתקנה אתה מאיתנו את הרכב אני לא חפצים בו .

לא הייתה לי ברירה , רכשתי את הרכב במחיר שהלקוח שילם עבור האלרו , שילמתי סכום של 33K שקלים.

הרכב הוכנס למוסך שכן , הוחלף בו מנוע שנרכש במאגר, הרכב נסע 30 ק"מ והמים עברו לשמן , פורק המנוע והורכב אחר , רק על הפירוקים שילמתי 3500 ש' חוץ ממחיר המנוע , הרכב נסע 100 ק"מ ללא בעיות , פרסמתי את הרכב באתר זה והוא נמכר במחיר של 25200 ש' בלבד , היה לי הפסד גדול אך קבלתי זאת ואמרתי על טעות משלמים .

עבר שבוע ושוב יש בעיות במנוע שוב בעיות של התחממות ( יצויין שהרדאטור אחרי ניקוי כולל החלפת תרמוטט חדש ).

הרכב בדרך אלי בגרירה, הלקוח רוצה את כספו בחזרה למרות שכבר הרכב רשום על שמו כלומר עוד יד נרשמה על המכונית הנאחסית הזאת.

מסקנה : כנראה שגם רכב צריך לו מזל.

נ.ב

זוכרים את הנגר ? ...עדיין לא קבלתי את השולחן שהוא הבטיח .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לא מעט דגמים עם פגמים גנטיים מולדים והרשימה ארוכה.

בדרך כלל הציבור הקיא אותם מהר מאוד וגם תפרנים לא רוכשים אותם.

פורסם

למה נאחס? תחשוב על הבנאדם שמכר את המכונית ללקוח שבדק אותה אצלך.

הוא עצמו לא האמין שהוא יצליח למכור ב-3000 ש"ח בלבד מתחת למחירון 8).

מכונית כזו נמכרת בד"כ כמעט 10-12 אלף מתחת למחירון גם אם היא במצב תקין ומדהים.

בכל מקרה אני אישית לא הייתי מחזיר את הרכב לבעלותי לאחר שמכרתי אותו - מילא עוד כשהיית אחראי לגילוי התקלה. אבל עכשיו, אחרי שהלקוח כבר בדק ועוד קנה את הרכב עמוק מתחת למחירון?

שלח אותו הביתה.

פורסם

אתה יודע שמנוע מפירוק ויבוא זה מזל גדול, עד שלא נוסעים לא יודעים,

יצא לי כבר להחליף בצרורות אחד אחרי השני מנועים שנראים כמו חדשים אבל פגומים מבפנים , זה עניין של מזל פשוט.

תחליף שוב מנוע ויהיה בסדר , לא להתייאש. לגבי " המאגר" אני באופן אישי לא אוהב אותם.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

האלרו ידועה כרכב בעייתי ולפי מה שאני זוכר היא מיוצרת במקסיקו?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
האומנם DNA פגום גם ברכב !

ללא ספק !

תעלות ניקוז ושימון צרות מידי(ראה פורד טאונוס למי שזוכר)

גלגלי אוקולון במנוע לא מוצלחים.

צילינדר מפתח בגולף.

מנוף מסב לחץ בVW 1600 .

אלטרנטורים(טמפסט).

צנרת ברזל שיושבת על מניפול יניקה מאלומיניום(אכילה טוטאלית)

ויש עוד מאות דוגמאות.ובינהם כמה מחלות מובנות ביחד.

כן זה קורה בידיעת המתכנן שלא יהיה ספק.

אתה רוצה לקרוא לזה DNA ,תקרא .

פורסם

האם אתה נותן אחריות על הרכב הנמכר?

הלקוח אמור לבצע בדיקה לפני הקנייה ואם משהו מתפספס זה צריך להיות בינו לבין המכון.

לדעתי אתה לא אמור לקבל חזרה את הרכב.

פורסם

חביבי,

המאנחוס עלייך בלבד.

אתה יותר מדי אדיב, אז קנה בן אדם את האלרו שלך זאת הייתה החלטה שלו לא הצמדת לו אקדח לראש.

רוצה לפצות אותו? תתחלק אתו בסכום אוברול,או תזמין אותה לפיצה או תשלח אותו שילך למיין ויביא קבלה.

אתה לא הכרחת אותו לקנות את האוטו.

ואתה בטח ובטח לא יכול לתת אחריות על רכב מודל 2000 שכבר 9 שנים מסתובב לו בכבישים של הארץ.

אתה יכול לדעת מה קרה בימים המועטים שהוא נהג על הרכב?

אתה לא יכול לדעת כלום.

פורסם

אני כן מאמין במנחוס !

קניתי בעבר סקודה פליסיה דיזל שנת 2000, יד שנייה עם קילומטראז' נמוך.

אני והמוסכניק הפכנו להיות משפחה.

היינו נפגשים כל שבוע, פעמיים בשבוע !

בחודש אחד הוצאתי על תיקונים מחצית מסכום קניית הרכב !!

חוץ משלדה ומגיר , החלפתי הכל..

בנוסף, לדעתי המנחוס מורכב גם ממצב הרכב וגם ממקצועיות המוסכניק. המנחוס האמיתי הוא ליפול בשניהם..

אין הרבה מה לעשות עם זה.. מלבד לעבור את זה ולהזהיר את כולם אחר-כך ..

בהצלחה בכל מקרה

8)

נ.ב

בשביל מקרים כאלו, של החזרת רכב לאחר קנייה, יש את הסכם הדברים.. מוסיפים בו סעיף: "במקרה של חרטת הקונה, ישלם הקונה X אחוז מסכום המכירה למוכר"

כך הקונה לא ימהר להחזיר את הרכב ולהוסיף יד סתם כך.

ISRAEL ISREAL

פורסם

אני נוטה לשם שינוי להסכים עם זה שמעליי.

מילא תקלה שמתגלית יום או יומיים אחרי הקנייה, אבל שבוע?

מי שקונה בהפרש כזה מתחת למחירון צריך לצפות לתיקונים שיבואו,

זה לא אוטו חדש בניילונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היות ופרט זה לא נרשם בטופס הבדיקה לקחתי אחריות והצעתי ללקוח שרכש את הרכב שאני אחליף מנוע על חשבוני , הלקוח יחד עם אביו לא הסכימו והחלו לבכות לי "אם היינו יודעים שהמנוע נוקש לא היינו רוכשים את הרכב ! , אנו דורשים שתקנה אתה מאיתנו את הרכב אני לא חפצים בו .

לא הייתה לי ברירה , רכשתי את הרכב במחיר שהלקוח שילם עבור האלרו , שילמתי סכום של 33K שקלים.

הרכב הוכנס למוסך שכן , הוחלף בו מנוע שנרכש במאגר, הרכב נסע 30 ק"מ והמים עברו לשמן , פורק המנוע והורכב אחר , רק על הפירוקים שילמתי 3500 ש' חוץ ממחיר המנוע , הרכב נסע 100 ק"מ ללא בעיות , פרסמתי את הרכב באתר זה והוא נמכר במחיר של 25200 ש' בלבד , היה לי הפסד גדול אך קבלתי זאת ואמרתי על טעות משלמים .

עבר שבוע ושוב יש בעיות במנוע שוב בעיות של התחממות ( יצויין שהרדאטור אחרי ניקוי כולל החלפת תרמוטט חדש ).

הרכב בדרך אלי בגרירה, הלקוח רוצה את כספו בחזרה למרות שכבר הרכב רשום על שמו כלומר עוד יד נרשמה על המכונית הנאחסית הזאת.

מסקנה : כנראה שגם רכב צריך לו מזל.

דוד, מה שאתה לא תלמד עוד 50 שנה - אחרים כבר למדו 200 שנה לפניך. אם תמשיך להתייחס לעסק שלך כמו שהמדינה מתייחסת ללשכת הסעד - הרבה לא תרוויח. על המילה "כסתח" בטח שמעת, עכשיו הגיע הזמן גם ליישם אותה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עם drsubaru ועם כל אלה שאמרו לך שאתה פראייר. חביבי.. הוא לקח למכון בדיקה ובדקו אותו שם. הוא החליט לקנות?! זהו!!! אתה יוצא מהתמונה. זה לא בעיה שלך כבר. אני לא מבין את זה פשוט, אתה תמים מדי כנראה. שישבור ת'ראש עם מכון הבדיקה עכשיו.

פורסם
אני עם drsubaru ועם כל אלה שאמרו לך שאתה פראייר. חביבי.. הוא לקח למכון בדיקה ובדקו אותו שם. הוא החליט לקנות?! זהו!!! אתה יוצא מהתמונה. זה לא בעיה שלך כבר. אני לא מבין את זה פשוט, אתה תמים מדי כנראה. שישבור ת'ראש עם מכון הבדיקה עכשיו.

אני חושש שלא הבנת את הסיטואציה, פותח השירשור הוא מכון הבדיקה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...