Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לטיול באוסטרליה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתעניין בטיול לאוסטרליה.. אשמח לקבל טיפים מאנשים שהיו (אם היו) לגבי עבודה תוך כדי טיול,תקציב משוער, דברים מיוחדים שצריך להתייחס ולקחת בחשבון וכו'

תודה

פורסם

שלום.

תפרט כמה זמן אתה מעוניין להיות באוסטרליה,בגדול הנושא הוא מאוד מגוון.

אני אישית עשיתי טיול של חודשיים וחצי שכלל את החוף המזרחי שהוא מלא באטרקציות/פעילויות/בחורות ומסיבות ולאחר מכן אאוטבק ועליתי לטריטוריה הצפונית לדארווין.

ישנן 3 דרכים לנוע ברחבי אוסטרליה שזה טרמפים (השתתפות בדלק ),אוטובוסים או לחילופין קניית רכב ומכירה בסוף הטיול כפי שאנחנו עשינו וזאת אופציה מאוד נוחה.

אתה יכול לעשות בנוסף חיפוש בפורום יש המון מידע מאנשים אחרים וממני.

עלות ממוצעת של מחייה באוסטרליה היא סביב ה50$ ליום,כמובן תלוי לפי רמת הפינוק שלך.

פורסם

היי, תודה

אין לי מגבלת זמן, אבל יש לי תקציב של 30,000 ש"ח

לכן אני חושב על עבודה תוך כדי טיול כדי להאריך את השהות שם.

לגבי הפינוק - אני לא מפונק אבל אם הייתי רוצה מחייה בתנאי שטח/ג'יפה, הייתי נוסע למזרח.

האם עבדת שם?

פורסם

אני אישית לא עבדתי שם אך יצא לי להכיר המון אנשים במהלך הטיול שכן עבדו במגוון עבודות.

אני אשמח לפרט לך את כל הדברים רק בכתב זה טיפה מסובך ומאוד ארוך,אם תרצה הסבר טלפוני תשלח הודעה בפרטי.

אלכס.

• תוכן חדש...