Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

מחפש מישהו בצפון (ר"פ חצור טבריה רמת הגולן,קיבוצים וכו')

ארשה לעצמי להיות חצוף ולבקש המלצות מאנשים שביקרו,ולא לשלוף מ144 כי את זה גם אני יודע :p

תודה מראש והמשך גדישה נעימה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני רושם לאחר סאגה שהייתה לי עם פאסאט.

לגבי מקומות בצפון אני לא יודע. אצלי הכל קרה באזור המרכז.

למרות שהיו על זה אינסוף שירשורים בפורום, אני אספר מה קרה לי. (רק אציין שאצלי לא הייתה את בעיית ה"חלונות הנופלים")

כידוע בעיית החלון החשמלי מחולקת לשני חלקים המנגנון המתכתי והמנוע החשמלי.

קשה לדעת בלי פירוק של הדלת מה הבעיה. מנגנון קשה לתקן בעיקר בגלל שהתכנון המקורי שלהם גרוע.

ולכן מחליפים. אבל החלק, עולה כ-800 ש"ח בצ'מפיון. בטח אפשר למצוא משומש, לא בטוח לגבי משופץ.

המנוע זה סיפור אחר מכיון שהוא בדרך כלל קורס בגלל עייפות החומר של אחד החלקים במנוע.

הכל התחיל לפני שנתיים. החלון התחיל לעשות בעיות. אחרי שהלכתי לכמה בעלי עסק קטנים, לאף אחד לא היה את המנגנון, אז הלכתי לצ'מפיון. אחרי שנרגעתי מהמחיר של המנגנון (כ-800 לפני מע"מ) . שאלתי כמה עולה התקנה. הם רצו כ-300 ש"ח. החלטתי להתקין אצל אחד מהעסקים בקטנים. הוא דרש בערך 50 ש"ח והחלון חזר לחיים.

במשך שנה הכל היה בסדר עד שהתחילו שוב בעיות. ניגשתי לצ'מפיון הם בדקו את החלון ואמרו שזה לא בעיית מנגנון אלא מנוע חשמלי. ושהם מאוד מצטערים אבל:

חלק חדש עולה (לא לנשים בהריון או אנשים עם בעיות לב) 3450 ש"ח לפני מע"מ (לצד אחד). אפשר לשפץ אבל הם לא עושים את זה יותר. יאמר לזכותם שלא דרשו כסף על פרוק והרכבת הדלת או הבדיקה. לאחר חיפוש באיביי מצאתי ב-60-70$ מפרוק אבל לאור העובדה שזו מחלה כרונית והחלק המשומש כנראה חולה בה גם, לא קניתי.

התקשרתי לאחד מהעסקים הכי מפורסמים בתחום לגבי הצעת מחיר לשיפוץ מנוע שגם הומלץ לי עליו בפורום. לא אציין שמו אבל הוא בפ"ת - רצה 600 ש"ח בערך על שיפוץ מנגנון.

ביקור ראשון: עוד לפני הפרוק העובד שיחק עם המתג ופסק באסרטיביות: המנגנון דפוק צריך להחליף. אני בתוקף טוען שהמנגנון הוחלף רק לפני שנה ובצ'מפיון אומרים שזה מנוע. העובד מפרק את הדלת וטוען שבאמת המנגנון בסדר וצריך להחליף איזה חלק במנוע וזה ייקח הרבה זמן. מנהל ניגש אליו, שיחה קצרה, עובד הולך לאחד החדרים האחוריים חוזר אחרי 5 דקות (?!), מרכיב את הכל. החלון קצת צולע אבל עולה ויורד בלי בעיות. הרגשתי קצת פראייר ששילמתי כל כך הרבה על כל כך מעט עבודה אבל...לפחות יש אחריות של כמה חודשים.

אחרי יום אחד בדיוק, החלון חזר לסורו. שוב ניגשתי לאותו מקום. לא מצטערים ולא בטיח, שוב מפרקים, שוב עובד הולך ל-5 דקות שוב מרכיב, שוב החלון צולע אבל עולה ויורד. עובר סופשבוע, והפלא ופלא שוב החלון לא עובד.

הגעתי מעוצבן, בעל הבית מייד קרא לעובד. הפעם העובד נעלם ל 45 דקות, חזר, הרכיב. החלון לא צולע בכלל ועולה מהר כמעט כמו כשהיה חדש.

מאז לא היו בעיות עם החלון אבל בזמן האחרון החלון נוסע התחיל לעשות את אותם הבעיות. הפתרון? אצלי הנוסעים לא פותחים חלון-יש מזגן אני אומר להם.

פורסם

ב. היום גם לי נפל סו"ס החלון הקדמי בקורדובה. מחפירה בפורום הגעתי לעמית 052-3703743 שיש לו מעבדות בכל הארץ לטיפול בבעיה. הוא הפנה אותי לבני גלס בעפולה - 04-6523477 שהגיע וטיפל בבעיה במהירות ומקצועיות. סה"כ עלות - 250 שח כולל מע"מ, לאחר שבצ'מפיון דרשו 1700 ש"ח.

בהצלחה לכולכם, צביקי

תמיד מומלץ לקרוא את שרשור ההמלצות בOT

פורסם

לי לא בדיוק נופל החלון,יותר בקטע של כשאתה פותח עד הסוף הכל בסדר,אבל כשאתה רוצה לסגור,החלון עולה 4\3 ואז אוטומטית יורד למטה,וכשמצליחים לסגור זה נהיה איטי להחריד + רעש של עוד שניה הזכוכית נשברת.

דברתי עם בני גלס עכשיו ואסע אליו שבוע הבא :)

תודה מראש לכל העוזרים,גם בה"פ

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...