Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

uTorrent חונק את האינטרנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן עם התופעה הזאת.

המסנג'ר לא יכול לעבוד. האינטרנט זז לאט ואני בקושי מצליח לטעון אתרים כשאני משתמש ב uTorrent להורדות.

זה כאילו הוא אוכל את כל הרוחב פס ולא נותן לי שום אפשרות לעשות שום דבר מלבד להוריד.

אין דרך לשלוט בזה? ניסיתי מיליון פעמים לשחק עם הגדרות ה upload ו download וזה פשוט לא עוזר.

האינטרנט שלי הוא 2.5 מגה של בזק.

תודה מראש לעוזרים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עד כמה שאני מכיר מהנסיון שלי עם תוכנות טורנט למינהין, אין חשיבות למהירות הUPLOAD לטובת הורדות (בניגוד לאימיול, ימח שמו) והבעיה העיקרית בטעינת אתרים נובעת מזה שהוא אוכל לך את הפס של ההעלאה

ותראה באיזה מהירות הוא מוריד, ותוריד אותה למשהו כמו 200 -300 כדי לאפשר גם DOWN טוב, זה אמור לפתור לך את הבעיה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

במלה אחת : Netlimiter

אתה מגביל את הUPLOAD ל1K.

אם הוא מוריד על קצב הורדה מקסימלי, תשאיר איזה 50K ספייר לעבודה שוטפת באמצעות הגבלת ה DOWNLOAD - אני בדרך כלל לא עושה זאת.

אני לא יודע איך אנשים עובדים בלי זה. אני עובד ככה כבר 5-6 שנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אתה בעצם אייל דופק את המערכת ולא מאפשר לאחרים להנות מרוחב פס נורמלי...

בגלל חיות כמוך השיתוף הגלובלי הולך ונעלם!!

ארור תהיה!!

הכל בהומור כן...? (:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

עדיף על שפע הבונקרים שמכבים את המחשב כדי לחסוך בחשמל.... :)

הכל בידידות...

אגב, ההבדל בין נט לימיטר לבין הגבלת הקצב בתוך התוכנות עצמן, הוא שהורדה בתוכנות עצמן גם מגבילה את קצב ההורדה בהתאם, וחסימה ע"י נט לימיטר מאפשרת להמשיך להוריד באותו הקצב.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עד כמה שאני מכיר מהנסיון שלי עם תוכנות טורנט למינהין, אין חשיבות למהירות הUPLOAD לטובת הורדות (בניגוד לאימיול, ימח שמו) והבעיה העיקרית בטעינת אתרים נובעת מזה שהוא אוכל לך את הפס של ההעלאה

ותראה באיזה מהירות הוא מוריד, ותוריד אותה למשהו כמו 200 -300 כדי לאפשר גם DOWN טוב, זה אמור לפתור לך את הבעיה

עד כמה שידוע מהניסיון של בזק, ADSL הוא קו אסימטרי - ONE WAY, כשמעלים, ההורדה איטית, כמורידים, ההעלאה איטית.

----

פורסם

:roll: אה.. לא יודע?

הבנתי מה אתה אומר אבל אני לא יודע, אני אומר לך מה שאני יודע מהנסיון שלי, של שנים עם BitComet

גם אם אני מוריד במהירויות של 180-190 (קו של1.5) אבל אין האלעה, האתרים עולים במהירות סבירה (כמובן לא כמו כשכל הפס פנוי כמובן אבל בכל זאת, שמתי לב שמה שגורם ליותר בעיות הוא האפלוד)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היי איל.

הורדתי התקנתי הפעלתי הגדרתי ו:

ההגבלה ל-1 קילו בייט משפיעה ישירות על מהירות ההורדה. איך שאני משחרר את ההגבלה ההורדה מתחילה להאיץ. מפעיל את ההגבלה וההורדה יורדת שוב.

זה לא ממש פותר את המצב הזה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני אתן כמה עצות - זה דיי יעזור.

1. תשמור על קצב העלאה מתחת ל-80% מרוחב הפס שלך - ז"א אם יש לך העלאה 250kbits/s אז תגביל למשהו כמו 25.

2. תשאיר כ-50kbyte/s להורדה על מנת לטעון אתרים בקצב נורמאלי.

3. בדרך כלל ה"אינטרנט" שלך נחנק בגלל המון התחברויות - אם תשים לב לכמות ה-Peers שאתה מחובר אליהם, במידה וזה גבוה מ-1000 זה ישפיע בצורה ישירה על מהירות הגלישה שלך מכיוון שכמות חיבורים גבוהה יוצרת עומס על כרטיס הרשת שלך.

4. עניין ה-Half open Connections. אם יש לך XP, תטפל בזה (ז"א תעיף את ההגבלה של 5 ע"י patch). אם יש לך ויסטה, זה לא כל כך רלוונטי, כי זה מסובך מאוד (כרגע) להגדיל.

שיהיה בהצלחה.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם
היי איל.

הורדתי התקנתי הפעלתי הגדרתי ו:

ההגבלה ל-1 קילו בייט משפיעה ישירות על מהירות ההורדה. איך שאני משחרר את ההגבלה ההורדה מתחילה להאיץ. מפעיל את ההגבלה וההורדה יורדת שוב.

זה לא ממש פותר את המצב הזה.

שכחתי לציין שצריך להוריד את גרסא 1.30 - היא קיימת בשפע . (עובד רק ב XP )

גרסאות 2 ומעלה מתוסבכות וכנראה התוכנות השונות יודעות לזהות אותן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הורדתי והתקנתי את 1.3 כולל סריאל.

עושה הרצה עכשיו. אני אחזור לדווח על התוצאות :)

פורסם

אין קשר לנטלימיטר או הגבלת ההעלאה בתוכנה עצמה לדעתי

עם איזה ספקית אתה? רוב ספקיות האינטרנט בארץ היום מגבילות לך את תעבורת האינטרנט כשהן מזהות שימוש בתוכנות שיתוף קבצים

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...