Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם זקוק לעזרתכם חברים

אני מעוניין ברכב

ואני מתלבט אם לקנות ניסאן אלמרה פרפקט או מאזדה 6

שניהם שנתון 2003

רציתי גם לדעת אם המאזדה 6 אמינה כמו האלמרה

והאם היא צורכת הרבה דלק

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לי יש מזדה 626 שנת 98 והיא אצלי כבר 5 וחצי שנים .רכב פשוט מדהים מבחינת האמינות . כמעט רק טיפול פעם בשנה וזהו .אין לה שום תקלות ובעיות .רכב מעולה .( 145000 ק"מ) .לפני כן היתה לי ניסן סאני שגם לא היו לה שום בעיות ושירתה אותי בנאמנות שנים רבות .

אומנם אלו לא בדיוק הרכבים שאתה מדבר עליהם . אבל אני חושב שהן מייצגות נאמנה את החברות גם לשנתון 2003 .

בכל זאת ,המזדה נראית הרבה יותר יוקרתית ומפנקת מהניסן שהיא יותר עממית .

בהצלחה - יורם

פורסם

יש לנו מאזדה 6 שנת 2004 וניסן אלמרה פרפקט 2006 בבית.

המאזדה מרגישה הרבה יותר איכותית ויותר מאובזרתעם דברים כמו שליטה מההגה ובקרת שיוט.

יש לה 6 כריות לעומת האלמרה שיש לה 2 כריות.

אבל היא מרגישה גם יותר כבדה בנסיעה וצורכת יותר דלק, המאזדה צורכת אצלנו בממוצע 1-9 כשרוב הנסיעה היא בעיר.

הניסן נוסעת כ90 אחוז בינעירוני והצריכה שלה היא 1-13/14.

מבחינת ביטוחים אין מה לדבר, הניסן הרבה יותר זולה.

שתי המכוניות מראות אצלנו אמינות, טפו טפו.

אם אין לך צורך בגודל של המאזדה אני ממליץ על הניסן.

פורסם

ה6 מסגמנט גבוה יותר הרכב יותר טוב מהניסן בכל תחום אם שני הרכבים פחות או יותר באותו המצב אותו המודל אז אני לא מבין מה השאלה.

• תוכן חדש...