Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 308 לC4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון אני חדש בפורום, לאחר חברות בפורומים רבים בתחומים מגוונים, עושה רושם כי מדובר פה באנשים מקצועיים

באמת,שאפו.

שאלתי היא: אני יכול לבחור רכב מהעבודה מתוך מס' רכבים כאלו ואחרים. בסופו של דבר החלטתי כי אבחר בין ה308 החדשה , לסיטרואן C4.מאחר ומדובר על רכב ליסינג, עניין האמינות פחות מטריד אותי, גם הדלק לא,והאמת? אני ואשתי זוג בלבד (לפחות כרגע ) אז גם בעיית מרווח פחות אקוטית. אני מעוניין לדעת מנסיונכם איזה רכב יתן לי יותר פאן בנהיגה,יפנק יותר וכו'.

מה אתם הייתם לוקחים (נימוקים) משני אלו. אציין כי רק עכשיו ה308 נכנסה בקבוצת רישוי 2 , ומכאן גם יש לה אבזור מופחת מול הסטרואן (אם מישהו יודע מה ההבדלים באבזור זה ממש יעזור לי).

אני מעדיף את הפיג'ו , ואשתי נדלקה על הC4. נשמח לקבל תגובות מכם.

תודה מראש,

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תא הנוסעים של ה308 טוב לאין שיעור (באמת צריך להדגיש שהוא נמצא כמה דרגות מעל, החל מאיכות החומרים וכלה במראה) מזה של הC4, גם המושבים נוחים יותר. היא מרגישה מרווחת יותר, למרות שלדעתי ההבדלים במידות בין שתי המכוניות לא רציניים. בידוד הרעשים די טוב בשתיהן, למרות שלדעתי הוא טוב יותר ב308. קח בחשבון שלמרות ההבדלים באיכות תא הנוסעים, בC4 אתה תקבל יותר פיצ'יפקעס באותו המחיר - בקרת שיוט, הגבלת מהירות, מתקן לפיזור בושם בתא הנוסעים(אולי בגלל זה אשתך נדלקה על הרכב?). לא יודע להגיד לך מה נחתך בגירסת הליסינג של ה308, למרות שאני מניח שמדובר בבקרת האקלים ואולי גם במחשב הדרך.

פאן מהנהיגה לא תקבל מאף אחת מהן, לא מדובר ברכבים שתוקפים איתם פניות או רכבים שתיקח להתרגזן בנס הרים. אין גם יותר מדי הבדלים בביצועים בין שני הרכבים.

אם היית שואל אותי, הייתי בוחר ב308, ולו בשל תא הנוסעים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אכן כפי שכתב קודמי, ה 308 מכונית מודרנית ומתקדמת מה C4 , והחשוב ביותר, תא הנוסעים שלה איכותי ביותר , והרכב מגומר בצורה טובה יותר מהסיטרואן.

הנסיעה ב 308 נוחה יותר לעומת ה C4 אשר היא פשוט קשה לנסיעה בעיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נחמד לשמוע שה- 308 הגיעה -כצפוי- לקבוצה 2.

לפני כמה חודשים התקיים כאן דיון בו מישהו חשב שהיא תשמור על תמחור גבוה יותר לאורך חייה והוסבר לו שברגע ששיווק ה- 307 יסתיים, מחיר ה- 308 יותאם באופן מיידי כדי להתאים לקבוצה 2 החשובה מכל.

מסכים עם קודמי. ה- C4 אינה נוחה במיוחד וה- 308 בוודאי עדיפה עליה.

פורסם

הc4 רכב נהדר במיוחד בגרסת הטורבו.ל308 יתרונות לא מעטים לעומתה בתחומי האיכות, מרווח פנים,נוחות הנסיעה,מנוע וכו, והיא בצמרת המשפחתיות הקומפקטיות מבחינת האיכויות והתמורה שלה.

פורסם

C4 עם מנוע הטורבו אינה בקבוצה 2 , אלא מדלגת מעדנות לשווי שימוש 3.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל, תודה על התשובות המהירות, אני רואה שכמעט כולם מעדיפים את הפיג'ו. אציין כי ב"פאן לנהיגה", וכנהג שרוצה להגיע מנקודה א' לנקודה ב', איני מחפש למשוך את הרכב לסל"ד אסטרונומי ולתקיפת פיתולים הרריים. היתה לי לפני כן פוקוס פרטית (2006 - הצורה החדשה) ונהנתי ממנה מאד מאד, יציבות , שקטה בנסיעות,מרווחת וכו' (נכון שלא הייתי ראשון בכל רמזור).

אני פשוט לא מכיר כלל את הצמד שציינתי, ובא לי קצת "שיק" צרפתי (אין לי אפשרות או זמן לנסיעת מבחן), ולא רוצה ליפול עם רכב איטי במיוחד , או עם גיר מעצבן במיוחד (ורב סרן שמועתי עושה עבודה מצויינת שמדובר בחוות דעת על צרפתיות והבעיות שלהן).

האם ה308 דומה ל307 במנוע? איך המזגן?

האופציות האחרות שלי היו: פוקוס (בא לי לשנות), קורולה רובוטית (נסעתי - לא בא בחשבון) וקיה סיד.

כמו שאמרתי,בא לנו רכב שיגרום לנו לחייך בבוקר בחניה ויתן תחושה יותר יוקרתית - ומכאן ההתלבטות בין שתיהן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לא יודע לחוות דעה לגבי המזגן של 308 ליסינג, אבל בקרת האקלים של הComfortPack בסדר גמור. ממספר מאות הק"מ שעשיתי עליו, הרכב לא חלש בכלל, אבל קח בחשבון שהתנהגות תיבת הAL4 עלולה להיות בעייתית (לי היא לא הפריעה, אבל מסתבר שהיא שנויה במחלוקת).

בכל מקרה, אם אתה מחפש יוקרה אין לך בכלל מה להתלבט, ה308 הרבה יותר יוקרתית ומפנקת מהC4.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

תודה, אני צריך להחזיר תשובה עד מחר לקצין הרכב בחברה, נראה לי שה 308 תהיה הכיוון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הC4 מרווחת פחות מקדימה ומאחור, כנ"ל בתא המטען שבו לפיג'ו יש נפח הטענה של 430 ליטר (למרות "סף הטענה" לא נח במיוחד וקיפול מושבים מעצבן).

קח בחשבון שאת חמשת הכוכבים שהיבואן מתהדר בהם הושגו עם 7 כריות אוויר, ובארץ כל הדגמים מובאים עם שש.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...