Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי בקיט הזה באינטרנט ורציתי לדעת אם משהו יודע מה זה בדיוק? ואיך זה עובד ?

אם זה יכול לגרום לנזק למנוע? וכו" ...

דיי ייקר הקיט משהוא כמו 3000 $

האם זה מה שקוראים אותו טורבו? סליחה על הבורות

0df1_1.jpg

757c_1.jpg

8578_1.jpg

9445_1.jpg

9956_1.jpg

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, ולא: "טורבו רגיל" עובד מלחץ גזי פליטה שמסובבים טורבינה, והיא מסובבת טורבינה אחרת, שגודשת אוויר בלחץ למנוע. בסופרצ'אג'ר המדחס מופעל פשוט מרצועה, שמסובבת ע"י המנוע עצמו. זה ההבדל העיקרי. כמובן, שיש עוד מלא הבדלית בהתנהגות וצורת שימוש בהם.

האם זה יכול לגרום נזק למנוע? -כן, כל דבר יכול, אם לא משתמשים בו נכון! למה אתה צריך את זה? זה לא, שסתם קונים, מרכיבים בבית לפי ההוראות המצורפות, ויאללה- יצאנו לדרך!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידידי יצא לי לעקוב לא פעם אחרי ההודעות שלך ומשום מה , יש לך הצורך להתנגח עם כל חבר פורום שתשובתו לא מוצאת חן בעינייך או לא מספקת את דעתך .

בקצב הזה תמצא את עצמך מהר ממאוד נישאר באשכולים ללא מענה ולא עזרה ... ואם זאת שאיפתך המשך כך אתה על דרך המלך.

לשאלתך על קיט הסופרצ'ארג'ר

האפקט שלו למיטב ידיעתי הוא כשל טורבו הפעול על גזי פליטה

מעודד זרימה של אוויר למנוע , יותר חמצן לבעירה ומכאן המסקנות ברורות

למה אתה צריך את זה ? אף אחד לא אמר שיש לך צורך בו , הקיט הזה הוא קיט שידרוג.

אך איתו תצטרך לבצע גם שידרוגים לחלקים אחרים של הרכב כגון ראש המנוע ,שילדת הרכב ( אם ההספק אותו יתן הקיט יהיה גבוה )וכו'

קח בחשבון שקיט כזה מעודד בלאי מהיר של חלקים .

מקווה שעזרתי .

פורסם

האם זה יכול לגרום נזק למנוע? -כן, כל דבר יכול, אם לא משתמשים בו נכון! למה אתה צריך את זה? זה לא, שסתם קונים, מרכיבים בבית לפי ההוראות המצורפות, ויאללה- יצאנו לדרך!:roll:

יש אפשרות אחרת שאתה יודע אם לא "לקנות להרכיב ויאללה ליסוע " :-D

השאלה שלי זה מה זה נותן?

איזה שיפורים וביצועים אני יכול להשיג?

תחילת נסיע, שיוט וכו"

וכמובן איך זה פועל?

אם אני צריך או לא צריך? רוצה לקנות או לא ? זה לא מה ששאלתי ,את השיקולים אני עושה אחרי שאני בודק מה זה נותן לי!!!

אז בבקשה מי שיודע באמת ולעניין ולא מי שחושב שהוא יודע, כדי לא להטעות אותי בבקשה.

בני איפה אתה שצריכים אותך:bigcry:

פורסם
ידידי יצא לי לעקוב לא פעם אחרי ההודעות שלך ומשום מה , יש לך הצורך להתנגח עם כל חבר פורום שתשובתו לא מוצאת חן בעינייך או לא מספקת את דעתך .

בקצב הזה תמצא את עצמך מהר ממאוד נישאר באשכולים ללא מענה ולא עזרה ... ואם זאת שאיפתך המשך כך אתה על דרך המלך.

לשאלתך על קיט הסופרצ'ארג'ר

האפקט שלו למיטב ידיעתי הוא כשל טורבו הפעול על גזי פליטה

מעודד זרימה של אוויר למנוע , יותר חמצן לבעירה ומכאן המסקנות ברורות

למה אתה צריך את זה ? אף אחד לא אמר שיש לך צורך בו , הקיט הזה הוא קיט שידרוג.

אך איתו תצטרך לבצע גם שידרוגים לחלקים אחרים של הרכב כגון ראש המנוע ,שילדת הרכב ( אם ההספק אותו יתן הקיט יהיה גבוה )וכו'

קח בחשבון שקיט כזה מעודד בלאי מהיר של חלקים .

מקווה שעזרתי .

אין לי אינטרס להתנגח אני פשוט רוצה תשובות ענייניות

שקוראים תגובות שלי או של אחרים קשה לעמוד אותם מבחינת הטונים כי אנחנו מתכתבים ולא מדברים

תנסה לקרוא את תגובותי ולדמיין אותם בטונים רגועים ואז הכל יהיה לטובה

סה"כ באנו פה לתת עזרה ולקבל עזרה ואין לי שום כוונה לפגוע במישהו, ואם פגעתי אני מתנצל

פורסם

בגדול, סופר צארג'ר זה מגדש שבניגוד למגדש טורבו שמונע על גזי הפליטה כאן מדובר בסופר-צארג'ר אשר המנוע מניע אותו ע"י רצןעה (כמו משאבת מים, משאבת ה"כ וכו').

לסופר צארג'ר יתרון גדול על הטורבו בכך שהוא נותן גדישה כבר בשניה שהמנוע מותנע, אפילו בעמידה במקום הוא נותן גדישה יפה, להבדיל ממגדש טורבו שצריך לבנות לחץ של גזי פליטה.

החוסרון הגדול של מגדש העל הוא שהוא רתום למנוע ולכן גם גוזל כח מהמנוע.

יש עוד הרבה יתרונות וחסרונות לכל אחד וזאת לבטח הסיבה שVW היום משלבת את שניהם ביחד במנועים שלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוא נותן פי כמה מונים ממה שהוא לוקח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן מומלץ, תתקין חופשי :loco:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

צחוק צחוק אבל בארץ נוסעת אל קמינו עם מנוע של סירה.

ולפתוח השירשור:אפשרי בהחלט להתקין טווין טורבו על מנוע של סיוויק.

תכין 120K ש"ח.

אין לך 120K? התקציב היתצמצם פתאום ב100K? תרכיב קיט טורבו זול וסטאנדרטי ותאמין לי שזה יספק אותך לפי מה שאתה משדר.

• תוכן חדש...