Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול (29.4.09) נסעתי לת"א וקניתי ווקס של קארפלאן (אוטופיניש), היום בבוקר נסעתי לשטיפת מכוניות ידנית, שילמתי 25 ש"ח, ושטפתי את האוטו מבחוץ ובפנים, משך השטיפה ערכה שעתיים וחצי, והרבה זיעה והשקעה.

אחרי השטיפה, התחלתי בלמרוח את האוטופינש על האוטו חלק חלק, התחלתי עם המכסה מנוע, והכנפיים, ועם שמרטוט רך הורדתי את הווקס, ועם עוד שמרטוט רך ונקי עברתי עוד פעם על אותם חלקי האוטו, התוצאות היו מדהימות. ויש הבדל ענק בין הטוטרל ווקס.

אז הנה התמונות לפניכם.

http://img257.imageshack.us/gal.php?g=dscf4062.jpg

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
אני רוצה לראות מי לוקח 25 ש"ח על שטיפה של שעתיים וחצי!

:mm_yeah: 2 pac צודק,לפותח השירשור איפה מצאת דבר כזה?

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מה לא היה ברור?

הוא שילם 25 על רחיצה כזאת של מכונה אני מניח פנימי וחיצוני, ואת הווקס עשה לבד מה שלקח עוד 2:15.

יצא ממש יפה, עבודה מעולה, תיזהר לא לקבל קנס על סינוור...:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אוקיי לגבי שטיפה, נסעתי לשטיפה ידנית (לא למכונה) שאלתי, את בעל המקום כמה עולה לשטוף לבד. הבחור אמר לי 25 ש"ח. אז שטפתי לבד, עם גרניק (קיטור) ואז לקחתי כפפה ושטפתי. אחרי זה יבשתי ועשיתי שואב, וחלונות וכו...

אני מאמין שבכל שטיפה ידנית יתנו לכם. בעל השטיפה אמר לי שאין לו בעיה שאני יבוא מתי שבא לי, רק לא ימי שישי כי יש לו לחץ, וחבל שאני ימתין או ימהר לשטוף.

בקשר לבחור ששאל על הווקס קניתי אותו בת"א ברחוב הרכב 1

הנה קישור http://carplan.co.il

הווקס נקרא אוטופיניש ווקס-טפלון. וקניתי שניים כי קונים אחד והשני בחצי המחיר.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...