Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה...

השאלה העיקרית שנותרתי איתה לאחר חיפושי דגמים ספציפיים,היא האם ההבדל בחבילת ג'נריישן בין התיבה האוטומאטית לידנית מורגש בצריכת הדלק ברמה ממשית! (אם אפשר אשמח שתינקבו בסכומים משוערים)

תודה רבה על זמנכם.

(דרך אגב,להשיג את הדגם הזה=ס י ו ט )!!!

פורסם

ידני פחות דלק והאוטו מרגיש 20% מהיר יותר!

אבל לך תמצא...

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
אהלן חבר'ה...

השאלה העיקרית שנותרתי איתה לאחר חיפושי דגמים ספציפיים,היא האם ההבדל בחבילת ג'נריישן בין התיבה האוטומאטית לידנית מורגש בצריכת הדלק ברמה ממשית! (אם אפשר אשמח שתינקבו בסכומים משוערים)

תודה רבה על זמנכם.

(דרך אגב,להשיג את הדגם הזה=ס י ו ט )!!!

היי, אני בעלים ג'נריישן ידנית, שנת 2002, עם נפח מנוע 1.6. לא יצא לי לנהוג על אוטומטית מקבילה, אבל יש לחבר טוב גולף 2.0 אוטומטית שאני מכיר די מקרוב ויצא לי לנהוג עליה.

ביצועים- שני הרכבים לא רעים (20% הבדל בהרגשה?? נתון מעניין :?), אבל מטוס הם לא (בנפח זהה- הידנית בהחלט עדיפה, אבל זה נכון לכל רכב שהוא).

צריכת דלק- נסיעה משולבת, בין עירונית ברובה, הידנית 1.6 צורכת 12.5-13 ק"מ לליטר, האוטומטית 2.0 10-11.

נכון, לא קל למצוא, אבל ההגה מעור, המושבים הנוחים, הג'אנטים והסאן-רוף שווים את זה ללא ספק 8)

בקיצור- לך על הידנית, גם תהנה יותר וגם יכאב פחות בכיס.

פורסם

מי שרוצה לקרוא את התגובה הקודמת פעמיים, יעשה זאת גם מבלי שתצוטט אותה.

תודה רבה על העצה,אמשיך בחיפושים אחרי הידנית ואעדכן בקנייה :)

פורסם

ג'נריישן ידנית מאוד קשה להשיג.

1.6 אוטומטית לא הייתי לוקח, 2.0 אוטומטית זה כבר בסדר גמור.

בזמנו כשקניתי ג'נריישן, שילמתי עליה מעל המחירון, וגם כשמכרתי אותה לאחר שנה קיבלתי כמעט ב20% מעל המחירון בגלל הדרישה הגדולה לדגם הספציפי -ג'נריישן 3 דלתות ידנית. (רדפו אחריי אנשים בכל מקום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...