Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מחירון יצחק לוי :

בתחילת החודש המחיר של מאזדה 3 אקטיב 1600 שנת 2006 ירד מ 77K ל 75K

האם יש סיכוי שבאחד באפריל (ללא קשר לחג השקרים :-)) המחיר של הרכב יעלה מעט,

בשל נתוני היצע/ביקוש, שערי מטבע וכו' ?

אני שוקל האם לרכוש את הרכב בתחילת חודש הבא, או מעט לפני כן (לפני כן - יש לכך גם חסרונות),

במידה והמחיר ירד או לא ישתנה - אני אמתין,

במידה ויש סיכוי שהמחיר עלול לעלות - לא אמתין.

מישהו יודע האם יש סיכוי שהמחיר יעלה ? האם זה קורה לעיתים, או שהמחירים רק יורדים ?

(לשים לב שמדובר על תקופת זמן של חודש, ולא תקופה ארוכה יותר, שבה ברור שהמחירים יורדים)

תודה.

פורסם
אני מעריך שיש סיכוי של 3.67025% שהמחיר יעלה. בהצלחה!

אם התשובה האירונית שלך משמעותה שיש סיכוי שהמחיר יעלה, הבנתי, תודה.

למרות שהאחוז המדהים בדייקנותו שציינת,

האם ניתן לנסות להעריך, על בסיס מקרי העבר, מה הסיכוי שזה יקרה ?

לא באחוזים מדוייקים כמובן, אלא נניח "בשנה האחרונה קרה פעם אחת מכל השנה שהמחיר עלה"

פורסם

אתה מוזמן לבצע מחקר סטטיסטי באמצעות מגוון חוברות לוי יצחק שיש אצלי בבית. אני אספק לך אותן ואתה תחזור עם כל הנתונים במצגת מסודרת ונעלה את זה לפורום. נשמע כמו פרויקט מעניין.

והתשובה האמיתית היא (בלי ציניות הפעם) - יש סיכוי שהמחיר יעלה, זה קורה לפעמים. הסיכוי מאוד קטן ולכן זה יהיה מטופש מצידך להסתמך עליו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי המחקר - אשאיר לך את התענוג, עדכן אותנו, תודה :-)

"הסיכוי מאוד קטן ולכן זה יהיה מטופש מצידך להסתמך עליו"

לא הבנתי, אתה ממליץ לי להמתין או שלא ?

פורסם

הסיכוי שהמחיר יעלה הוא ממש קטן.

אם אתה רוצה לחכות זה תלוי רק בך, אתה צריך רכב תקנה אין לך למה לחכות לעוד חודש בשביל 1500 שקל בערך.

אם אתה רוצה לחכות חצי שנה-שנה ירד לך המחיר בהרבה אחוזים זה תלוי רק בזמן שלך ובצורך שלך באוטו

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

טלפון לגורו לוי יצחק עשוי להניב תשובה לשאלה הרת-הגורל הזו. :idea:

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם
הסיכוי שהמחיר יעלה הוא ממש קטן.

אם אתה רוצה לחכות זה תלוי רק בך, אתה צריך רכב תקנה אין לך למה לחכות לעוד חודש בשביל 1500 שקל בערך.

אם אתה רוצה לחכות חצי שנה-שנה ירד לך המחיר בהרבה אחוזים זה תלוי רק בזמן שלך ובצורך שלך באוטו

יש לי 2 אפשרויות לרכישת ברכב, ממש בסוף החודש הזה, או ממש בתחילת חודש הבא,

הפרש של ממש מספר ימים בודדים, לכן אני צריך להחליט.

פורסם

מה מסובך כל כך? רוב הסיכויים שהמחיר ירד. אם אתה יכול לחכות, חכה. רק אל תבוא אלינו בטענות אם במקרה הוא יעלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה מסובך כל כך? רוב הסיכויים שהמחיר ירד. אם אתה יכול לחכות, חכה. רק אל תבוא אלינו בטענות אם במקרה הוא יעלה.

מה כ"כ מסובך להבין ? אני יכול לחכות, מטרת השאלה היתה לנסות להעריך את הסיכוי שהוא יעלה.

בכל מקרה, שלח לי בבקשה את פרטיך האישיים, כדי שאוכל לבוא אליך בטענות במידה והמחיר יעלה :-)

פורסם
המחיר יכול לעלות.

יכול להיות שביום שלישי הבא יהיה גשום. יכול להיות שלא.

תודה לכולם, השכלתי מאוד מכל תגובה ותגובה. :?

פורסם

מה ההגיון שמחיר של רכב משומש יעלה? הרי נוסף לו עוד חודש שלם של בלאי, קילומטראז', שריטות מרכבים חונים בקניון. בכל חודש רכב אמור לאבד מערכו, וככל שהוא חדש יותר הוא יאבד יותר.

פורסם
מה ההגיון שמחיר של רכב משומש יעלה?

היצע וביקוש.

למרות שלא נראה לי שזה המקרה של מאזדה 3, שמוצפות לשוק ע"י הליסינג בתנאים נוחים מאוד.

אפשר לראות זאת במחירי רכבים פתוחים בקיץ, ברכבי נישה למינהם, ובדגמים נדירים / רכבי אספנות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קבריולות לא קונים בקיץ כמו שלא קונים דגים ביום חם :D

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...