Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לאבא שלי גולף 2.0 שנת 2002 שבעוד 3 חודשים עוברת להיות שלי והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל בהרכבה של מערכת.

התקציב הוא בין 3000 ל-4000 לקניה של סאבוופר,מגבר/או 2 במידת הצורך,רמקולים (נראה לי מספיק רק אחוריים 6/9 וקדמיים) ולגבי הHU,יש לי פיוניר 2050 בן חצי שנה שהוא ממש טוב והשאלה שלי אם אני אחליף לHU ברמה גבוהה יותר כמו דולפינים או משהו בסגנון (מעדיף רק פיוניר),יהיה שיפור גדול באיכות?והשאלה הנוספת היא איזה רכיבים מומלצים היום בטווח המחירים הזה?והאם כדאי לי לקנות את הכל במכה אחת או להרכיב כל פעם עוד משהו?

אם זה יעזור לכם אז אני לרוב שומע מזרחית,היפ הופ,דאנס והאוס ואני אוהב לשמוע עם הרבה באסים.

תודה לעוזרים

פורסם

התקציב שציינת כולל בתוכו התקנה? משום שעלות התקנה ברמה טובה/גבוהה, של מערכת סטנדרטית, הינה כ800 ש"ח.

ה2050 של פיוניר הוא מכשיר בסיסי וטוב. הדולפינים לא הופכים את רמת המכשיר לגבוהה יותר, ניחא אם היו אמיתיים..

אם אין לך דרישות מיוחדות של אקולייזרים/קרוסים/טיים קורקשן וכו', אינני רואה טעם בהחלפת הHU [רדיו דיסק].

לגבי שאלתך אודות שלבי הרכישה, תלוי למה אתה מכוון ומהו התקציב העתידי שלך, אם בכלל, לשדרוג בעתיד.

כמובן שעדיף לעשות זאת בשיטת הסלאמי, על מנת שתוכל לרכוש ציוד איכותי יותר, מאשר לדחוס את כל העולם בפעם אחת, אם יש הגבלה תקציבית. אני מניח שאתה מבין לבד שרמתם ואיכותם של הרכיבים תהיה פחותה.

בהצלחה!

• תוכן חדש...