Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב ג'יפ סופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי 11.03.09 נגנבה לי הסופה-קצרה מקורית בצכע לבן מוגבהת עם ברזנט בסט טופ(מצ"ב תמונות).

הגיפ נגנב מראשלצ לפי דעתי על גרר כי אין לי מושג איך הניעו את הגיפ ולא שמעתי...

אם מישהו ראה/מכיר/שמע או כל סוג אחר של עזרה יתקבל בברכה,במיוחד מאחר שאפילו ביטוח מינימלי לא היה...

לאן גונבים סופות?חלקי חילוף או לבדואים בדרום?

תודה

אסף

0544815181

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%940091.jpg

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%940109.jpg

פורסם

יפייפיה. הלוואי ותמצא אותה שלמה ותקינה.

בזמן האחרון אני שומע על המון סופות שנגנבות, ממש מכת מדינה :-(

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לחבר מהרצליה גנבו.

לפי בדיקה שערך הרכבים מגיעים לדרום לבדואים ומשמשים להברחות.

אם מדובר באמת או לא קשה לדעת

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

היה אימובילייזר(קודנית),אזעקה, רב בריח על ההילוכים+ניתוק משאבת דלק באמצעות סוויץ סודי...

לפי דעתי אין מצב שהתגברו על כל זה בשניות ללא מידע מוקדם ויותר הגיוני שהרימו אותה על ליפט....

פורסם

כמו שאמרת עם כל המיגונים הללו כנראה שידעו בדיוק מה הם הולכים לגנוב מתצפיות שהם ערכו וכנראה הרכב באמת הורם על גרר בצורה כלשהיא..

באמת בתור מי שסולד קשה מג'יפים אני חייב לציין שזה ספציפי יפה ואני מאחל שתמצא אותו במהרה.

אבי.

פורסם

היה מקרה לא מזמן גם כן שם סופה מבת-ים, דובר על זה בפורום

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...