Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניתי תיבה/ארגז (רצפה, 4 דפנות ומכסה נשלף) מעץ "סנדוויץ".

בתוכה יושבים 2 מגברים, היא ממוקמת בבגאז' ליד הסאב,

הממברנה של הסאב במרחק של 8-10 ס"מ מדופן התיבה.

רציתי לדעת, האם בגלל המרחק הקרוב יחסית בין הסאב לתיבת המגברים, יכול להיווצר מצב של רעשים?

האם ציפוי כלשהו לתיבה יכול להועיל, או שאני סתם אוכל סרטים ואין סיבה לדאגה?

תודה מראש.

פורסם

הסאב "יורה" על התיבה? ז"א התיבה של המגברים יושבת מול הסאב?

אם כן אני ממליץ לך לשנות את המיקום של הסאב. לדעתי לא כדאי לשים דברים קרובים מדי מול הסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעריך שהוא התכוון לכל שהסאב גורם לויברציות ורעידות תמידיות , מה שלא ממש מועיל לרכיבים אלקטרונים . זה לא בהכרח מזיק באופן גורף , אבל זה בטוח לא מועיל..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם, אבל הכוונה שלי הייתה שאם משהו חוסם את הסאב מקדימה זה יוצר לחץ (קל) על הממברנה ומפריע לגלי הקול להתפשט.

אומנם תדרי באס הכי פחות רגישים להפרעות כאלו, אבל עדיין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסאב יושב בצד ימין של הבגאז', עם הפנים (כלומר הממברנה) לצד שמאל.

התיבת מגברים יושבת בצד שמאל של הבגא'ז, במרחק של כמה ס"מ בודדים מהממברנה.

הדאגה שלי היא לא לסאב, אלא למגברים.

האם יכול להיות מצב בו חיבורים במגברים ישתחררו פתאום עקב הקרבה של התיבה לסאב?

והאם איטום אקוסטי של התיבה מבחוץ יכול להועיל?

את הבניה כבר עשיתי, המיקומים קבועים ואין אפשרות להזיז/לסובב את הסאב.

פורסם

בספק אם בידוד אקוסטילפלטת עץ יעשה הבדל ממשי.

אם אתה רוצה להיות עם ראש שקט, פעם בשבוע תעשה חיזוק של כל הברגים בבגאז', (ככה גם תוכל לראות באופן קבוע אם באמת יש השפעה של הויברציות על ההברגות)

רוצה להיות יותר חכם? תבנה את התיבה של הסאב שיפנה לכיוון הדלת של הבגאז', ולא לצד.

מתחדשת*

פורסם

רוצה להיות יותר חכם? תבנה את התיבה של הסאב שיפנה לכיוון הדלת של הבגאז', ולא לצד.

חח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** אין פה עניין של חכמה, פשוט לטעמי הבאס נשמע טוב יותר כאשר הסאב לא פונה ישירות לפנים הרכב.

• תוכן חדש...