Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת מה HU איכותי נותן לי. זה משפר את איכות הסאונד של המערכת? אני מדבר על מערכת שיש בא שתי מגברים ושום רמקול לא מחובר ישירות לHU

פורסם

תשים לב לשאלה שלך...

אני רוצה לדעת מה HU איכותי נותן לי...

הממממ אני תוהה לעצמי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חח**מילה חדשה בעברית? נא הימנע משימוש בשפת צ'אט** יש בזה משהו אבל אני אומר את זה כי אני רואה אנשים אומרים את זה.. אני לא ממש מבין במזה זה מתבטא שזה איכותי.

פורסם

למה אתה נותן לי חיזוק חיובי :?::-P (תקרא את כללי הפורום, לא שכונה וכו' וכו')

HU יותר איכותי מתבטא באות מקור (סיגנל) יותר איכותית.

הפרדה טובה יותר של ערוץ ימין מערוץ שמאל.

יחס אות לרעש טוב יותר.

יציאת מגבר חזקה יותר.

פיצ'רים יותר משוכללים כמו טיימ קורקשיין, אקולייזר גראפי או פרמטרי באיכות יותר טובה או בגמישות יותר טובה (או שניהם)

וכו' וכו' וכו' שליטה על סאב -ווליום ופאזה, קרוס אובר משוכלל ועוד ועוד ועוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור, המערכת שלך משולה לשרשרת - אבל יש בה היררכיה מסויימת והיא מתחילה מהHU

הHU שלך נותן את אות המקור - ולכן הHU שלך במובן מסויים מהווה את סף הרגישות של המערכת שלך.

אתה לא יכול לשפר אות מקור אלא רק לגרוע ממנה, ככל שהHU שלך יגרע ממנה פחות - ככה המערכת שלך בעלת פוטנציאל טוב יותר לניצול בשאר הרכיבים דהיינו מגברים, רמקולים ושאר ירקות.

תריץ חיפוש על נושא "איכות" בפורום - תעשה קצת שיעורי בית.

תריץ חיפוש על רכישת\קניית HU ותראה מה תמצא.

קצת סבלנות והכסף שלך יתן לך הרבה יותר ממה שהוא שווה כרגע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...