Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

עשיתי חיפוש די מקיף באתר ובגוגל אבל לא מצאתי תשובות שעוזרות לי, לכן אני פותח נושא חדש.

בטסט הכשילו אותי על 4 סעיפים, כש-2 מהם אני יסדר לבד (מנורות חניה לא תיקניות, 3 צמיגים לקויים)

ו-2 סעיפים כאלו:

1) תותבים למשולשים \ בוקסות למשולש עליון - מה זה אומר? צריך להחליף את כל התותבים או רק את הבוקסות של המשולש עליון בלבד?

2) גומיה לציריה שמאל - לא הבנתי על איזו גומיה מדובר? בצד של הפעמון או בצד השני? כי רק לפני יומיים החלפתי ציריה שלמה ואני לא מבין מה זה הגומיה הזאת עכשיו.

אשמח לדעת עלויות תיקון על הגומיות והבוסקות \ בוקסה עדיין לא הבנתי כמה צריך להחליף.

* שאלה נוספת:

ממה שקראתי בפורום נאמר לי שאם אני רוצה לאשר צמיגים שלא רשומים ברשיון הרכב עלי להרכיב אותם ולהגיע איתם לטסט, כך עשיתי אך בדף הליקויים ראיתי שיש גם ליקוי על המידה הלא רשומה. האם צריך לסדר את זה לפני ולאשר את הצמיגים לפני הטסט או שעושים את זה בטסט עצמו על ידי הרב בוחן?

תודה רבה

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לגבי המידה של הצמיג במידה והיא מותרת, אתה צריך לבקש לשנות ולשלם על השינוי עוד משהו כמו 25 ש"ח.

משולשים מחליפים קומפלט עם התותבים.

לגבי הציריה, יכול להיות שהחליפו רק את הפעמון וגומיה חדשה, ובצד של הגיר היא קרוע, אחרת אני גם לא מבין מדוע פסלו.

פורסם

החליפו לי צירייה קומפלט. אבל מדובר רק בגומיה אז זה לא נורא נכון ? כלומר מבחינה כספית לתקן את זה.

ואני יודע שלא חייב להחליף משלושלים אפשר רק את התותבות לא??

• ספונסר פורום
פורסם

משולש עליון מושלם כולל תפוח בהצב'ק עולה 200 שקל +מע"מ,ככה שלא כדאי להתעסק עם בוקסות.

מהי המידת צמיגים שמורכבת כרגע על האוטו?

יתכן והחליפו את הציריה בצד השני?

פורסם

תודה על תשובה עניינית! אני יחליף את כל המשולש והתפוח.

המידה כרגע היא:

185\60\14

במקום 13' ולא זוכר את המדויק.

בצד בו הגומיה לא טובה, אכן הוחלפה ציריה!! אני לא מבין מה לא טוב שם זה משגע. ובצד השני לא הוחלפה צירייה בזמן האחרון.

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה אשר את מידת הצמיגים הנ" ברישיון.

בנוגע לציריה,סע למוסך שהחליף את הציריה ובקש שיבדקו.

אורן

פורסם

אוקי תודה אורן. האם התקלה של הגומייה מחייבת החלפת צירייה או רק תיקון הגומייה עצמה?

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר להחליף רק גומיה,אמור למוסך שנכשלת בטסט,כי תצטרך אישור תיקון+חשבונית.

אורן

• תוכן חדש...