Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין להחליף צמגים לטויוטה קורולה 2006 גודל צמיג 195\60\15

קיבלתי המלצה על צמיגי יוקוהמה ? אשמח לקבל חוות דעת על הצמיג או המלצה לצמיג אחר .

אם משהוא מכיר איכן ניתן לרכוש את הצמיגים במחיר טוב ואמין ?

תודה .

פורסם

אני ממליץ על צמיגי רונדו בגבעת שאול ברחוב בית הדפוס בתוך תחנת הדלק פז בתחילת הרחוב.

מחירים טובים ויחס טוב והצמיגים טריים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

לפני כמעט שנתיים וחצי קניתי 4 צמיגים לטויוטה יאריס וורסו. צמיגים בשם CHAMPRO. ועכשיו צמיגים שלי במצב על הפנים שעוד קצת והם יתפפצו. לכן אני עכשיו מחפש 4 צמיגם חדשים. חשבתי על מישלין כי הם טובים אך יקרים. הצעו לי 4 במחיר 2600. מי יכול להציע לי חברה טובה ומחיר טוב. מידות 185/55 15R

פורסם

תגובה ל YARIS - הצמיגים שהרכבתה הם סכנת נפשות ואני ממליץ לך בחום בעתיד להיתרחק מצמיגים כדוגמאת הנ"ל, מישלן אכן חברה בין המובילות אבל בעניין המחיר אתה לא מציין את דגם הצמיג שזה מן הסתם משפיע מאוד על המחיר ,למרות שאני די סבור שהציעו לך את ה ENERGY ואם כן המחיר טיפה יקר וניתן לרכוש בכמה מאות שקלים פחות.

ישנם מספר צמיגים טובים מאוד כגון קונטי פרמיומקונטקט 2 ואני אישית נוסע על יוקוהמה סי דרייב שהם בסדר גמור ( הייתי מרכיב צמיג טוב יותר אבל במידה משפחתית שלי זו די בעייה ) ולמשל צמיג כמו שלי אמור לעלות במידה שלך פחות מ 2000 ש"ח ל 4.

ובמקרה של ערן אם הוא כל כך נעול על יוקו אז הייתי ממליץ על ה S DRIVE שהוא צמיג מצויין וקיים במידה שלו.

ובסופו של עניין לא משנה מה תבחרו להרכיב אני מבקש ממכם להיתרחק כמו מאש מחברות לא ידועות ו"זולות" של צמיגים כדוגמת ה CHAMPRO ,הכמה מאות שקלים בינם לבין חברות טובות לא שוות את החיים שלכם ושל השכנים שלכם לכביש, ולא לשכוח לבדוק לחץ באופן סדיר.

שבת שלום לכולם

פורסם

צמיגי רונדו בירושלים הם הכי זולים שמצאתי ומאד הוגנים מבחינת הייחס והשירות. החלפתי אצלם 4 צמיגים לפני כשבועיים.

• תוכן חדש...