Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרץ אי פי 4

מק אודיו z4200

או

פיניקס גולדוOctane R5.0:4ו

הבדלי המחירים בינהם נעים 100 ל 200 ש"ח כך שזה לא משמעותי בעיניי

פורסם

פיניקס גולד לדעתי הכי עדיף.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

קומפוננט של היי אנרג'י

וסאב של אנרג'י es250

לא כדאי כבר ללכת על מגבר אנרג'י ?

שמעתי עליו המלצות טובות ,על האיכות צליל שלו

אמנם הוא לא עוצמתי כמו המק אודיו , אבל באכות צליל.. זה אנרג'י.. מי ששמע את הקומפוננט של היי אנרג'י בוודאי יבין

מה אתה אומר ?

פורסם

הסאב 250RMS

והקומפוננט 125RMS

מה שאומר שאוטומטית הפיניקס גולד שמוציא 50RMS לערוץ

וגם ההרץ שמוציא 60RMS לערוץ

יורדים מהפרק כיוון שהם חלשים מידיי

המאק אודיו מתאים מבחינת עוצמה,אבל אם יש לך תקציב יותר גבוהה

הייתי חושב על :

מאק אודיו ZX4500

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712410

JBL1004

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

פורסם

עם כל הכבוד למאק אודיו שלפני עשור, נכון להיות המגברים שלהם לא יכולים להוציא כלום חוץ מרעש וצלצולים, ואתם באמת מאמינים להצהרות ה RMS האלה?

יש את הסאן דאון ה4 ערוצים יתאים לך בול.

פורסם

למה שלא תגלה לנו את התקציב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי ממליץ לו על המגבר של נקמיצ'י שרץ פה ביד שנייה, אבל זה מעל התקציב.

בכל מקרה מק-אודיו לא היה הבחירה הראשונה שלי. בלי קשר להצהרות, את אותו המגבר בדיוק ניתן לרכוש חדש ב 500 ש"ח תחת מותג העל "פולס אודיו", אפשר לעשות חיפוש ולמצוא את ת'רד ההשוואה המפורסם.

את ההרץ לא הייתי ממהר לפסול, סה"כ יש להם מוצרים טובים אך בתחום המגברים הם עדיין לא מוכרים ומוכחים מספיק.

אם הבחירה היא רק בין שלושת המגברים האלה - הפניקס לוקח.

איתמר.

(אגב, 60-70 RMS בהחלט מספיקים למי שלא משתולל ומפגיז).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בשעה טובה קניתי היום

קומפוננט הרץ היי אנרג'י

סאב es250 גם של הרץ

בעיקרון לקחתי גם את המגבר של הרץ , ep4 , עם אפשרות להחזיר אותו בימים הקרובים אם אני אתחרט

(כמובן כשהכל עדיין בקופסא)

מצד אחד אני מאוד מאוד רוצה אותו , הבנתי מאנשים שהוא ממש איכותי ,וכל החבילה תהיה של הרץ ,אמנם הוא רק 60 כפול 4

אבל אני לא מאלו שכמו שציינו מעליי מפציצים.. אני יותר סולידי בווליום , אך אוהב איכות צליל שיהיה נקי

ביררתי על המגבר של הרץ ep4 איקס ,משהו כזה..

זהו מגבר הרבה יותר חזק

אבל הוא כבר ממש מעל התקציב שלי, הרבה מעל

השאלה היא האם זה ממש לא מתאים המגבר הזה עם הרכיבים שקניתי?

הקומפוננט והסאב לא יתנו לי ביצועים טובים כלל ?

או שבכל מקרה אני אקבל תצוגת שמע מרהיבה , למעט ווליום גבוה מידי ?

בנוסף , אני נראה לי יורד מהפיוניר 6050ub שמעתי שיש בהם די הרבה בעיות , כמו כן עם הרכיבים שקניתי אקליפס לדוג' יפיק

הרבה יותר תועלת מפיוניר , אז חשבתי ללכת על רדיו דיסק של אקליפס ,קלריון או אלפיין אבל בתקציב של 1000-1300 ש"ח

חדש ולא יד שניה , יש המלצות ?

פורסם

אז ככה

לגבי הסט של כרץ הכולל מגבר קומפוננט וסאב

המגבר ייתן לך תמורה הגונה כלומר הכול יעבוד ישמעו מעולה ואין סיבה שלא אך , לא יפיק את המירב שאת יכול לקבל בשל הנתונים שלו הוא לא יכול באמת "להעיף" לך את המערכת באוויר אך יעשה את העבודה בעזרת התקנה וכיוונים טובים.

לגבי ה HU לא יודע למה יש ביקורות על הפיוניר אך בטח ובטח שאקליפס חדש או אלפיין ב1000 זה לא משהו מהסדרות הטובות ובטח לא אקליםס

דווקא כן הייתי הול על יד2 יש הרבה הצעות בפורום מכירה אקליםס/אלפיין/קלריון במבחר ועוד ועוד תמורת התגמשות אם המוכר אתה תהנה מהרכישה.

:roll:

פורסם

אני מוכן למתוח את התקציב עד 1500 ש"ח

למגבר של 4 ערוצים

שיפיק לי את מירב התועלת מהקומפוננט היי אנרג'י , ומהסאב es250

כמו כן הייתי רוצה לקחת בחשבון אפשרות של הוספה בטווח הקצר רמקולים קואקסיאליים אחוריים

אז שהמגבר יוכל להחזיק גם אותם בנוסף לכל

הבנתי שבמחיר כזה אני יכול להביא מק אודיו zx4500 או jbl gto 1004

יש גם פיניקס גולד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711651 דגם r8

שהוא 125*4

מישהו המליץ מקודם על sundown אבל בהנחה שאני קונה רק חדש , יש דגם שלהם שהוא בתקציב שלי ?!

• תוכן חדש...