Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד, יישר כוח

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
פרט לדורון סגל טרחו והגיעו : ארז שקד (מוסטנג), עומר אל מוגרבי (אודי 100 קופה), ירון ברנדהולץ (חיפושית אמרקאית 1302), מצא (ב.מ.וו 2002) - תודתי נתונה להם, עימם היום עבר בכיף.

שלום לכולם

הפעם הגעתי עם החיפושית. אבל...

מצא ידידי יש לי "super beetle 1303 ls " ולא :nono: 1302 ואין דגם כזה : "אמריקאית". אמריקאית זה סלנג ישראלי.ממך אני מצפה לדעת...??.?

היה נחמד מאוד להגיע ולתת נציגות מכובדת למועדון.נהננו מאוד.

תודה למצא על הרוח והרצון לבצע דברים...:bday:

ירון

פורסם

תודה לחברים שבאו ותרמו מזמנם.

אני מקווה שלתכניות הבאות יצטרפו חברים נוספים ושהחשיפה למועדון אכן תהיה חיובית ורבה. שלושה כלי תקשורת במכה אחת זה לא פשוט..

תודה למצא שב 48 שעות חי, נשם ופעל למען המועדון בחיפה בצפון ובמשואות יצחק שליד אשקלון. כל הכבוד לך!!!

בני הספל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תודה לחברים שבאו ותרמו מזמנם.

אני מקווה שלתכניות הבאות יצטרפו חברים נוספים ושהחשיפה למועדון אכן תהיה חיובית ורבה. שלושה כלי תקשורת במכה אחת זה לא פשוט..

תודה למצא שב 48 שעות חי, נשם ופעל למען המועדון בחיפה בצפון ובמשואות יצחק שליד אשקלון. כל הכבוד לך!!!

בני הספל

... ואם יורשה לי להוסיף, גם עוסק בכל אותה העת בהפקת הנשף המסורתי שייערך היום.

כל הכבוד ותודה למשתתפים שהתנדבו למשימה, תוך התראה קצרה ותרומת יום עבודה,

תודה לבני ומצא שעסקו בארגון ובביצוע.

יום נאה לכולם

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...