Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני מרגיש שהאוטו איבד אחיזה מתי שאני נוהג בצורה אגרסיבית וזה לא היה ככה לפני חצי שנה נגיד

יכול להיות שהצמיגים יעשו את ההבדל וישנו את האחיזה בצורה משמעותית.הצמיג מורכב על הרכב כבר שנתיים

והיה נישאר גם עוד שנתיים אם לא הייתי נוהג באוטו אבא שלי לא אכפת לו מכלום חוץ מזה שהאוטו ייסע

יש דרך לבדוק אם הצמיגים שלי עדיין עומדים בגדר בטיחות ?(היום האוטו עבר טסט )

פורסם

קודם כל תבדוק לחץ אוויר תקין. חוץ מזה, לא בעייה לגמור צמיגים בשנתיים.. :roll:

אגב - יש הבדל בין אחיזה חלשה יותר של הצמיג ובין בטיחותי או לא.

פורסם

בכדי לענות על שאלתך יש לבצע דיאגנוסטיקה מסובכת. אנסה לעשות זאת מעל גבי הפורום באמצעות שאלות. נתחיל בזה: האם במקרה, בימים האחרונים בהם הרגשת את העדר האחיזה, ירד גשם?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבא שלי לא אכפת לו מכלום חוץ מזה שהאוטו ייסע

אז אולי כדאי שתפסיק לנהוג ברכב בצורה אגרסיבית כדי לא להרוס לאבא שלך את מה שחשוב לו.

פורסם

דבר ראשון גם אותי זה הצחיק התגובה של סרוניס יש לך חוש הומור טוב..

ועכשיו באמת שזה לא קשור לגשמים זה בתקופה האחרונה כולל ימים יבשים למדי

מי מגדיר לנו בבקשה מה זה להרוס את האוטו ?

פורסם

'להרוס את האוטו', הכללה נחמדה ביותר.

אל תמשוך הילוכים לעיתים קרובות מאוד, המנע מ'קיק דאונים' מרובים.

המנע מ'משחקים' עם הגיר, אל תפתיע אותו בהורדת הילוך, שילוב ל-N ב100 קמ"ש.

כל מיני משחקי 'לחיצות', פרפורים למינהים, קיק לאחר סיבוב וכדומה...

נסיעה מאומצת שלא יורדת מ-3k סל"ד.

ברקסים פתאומיים ואגרסיביים.

כל אלו ועוד הרבה גורמים לבלאי מואץ של המנוע ומכלולי הרכב.

הכי חשוב, שמור על החיים שלך, הם הרבה יותר חשובים מכל רכב.

אה ועוד משהו, פניות חדות ב-80, גורמות לבלאי הציריות. :roll:

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לא זכור לי שהלאטיס (לי הייתה 02' 1600 בזמנו מהעבודה) היא מכונית בעלת ביצועים/אחיזה כזאת שגורמים לך לרצות לעשות את כול מה שכתב הבחור מעליי :wink: ולכן אני גם מחזק אותו, סע כמו שצריך באיחוד שזה אוטו של אבא שלך.

ושווה לך לבדוק את מצב הצמיגים יכול להיות שמרוב נסיעה ספורטיבית הצמיגים נשחקו :|

לילה טוב וסע בזהירות

יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

שמעו אני יודע שהלנטיס היא לא שיא ביצועים ואפילו לא באמצע אבל בסך הכול זה אוטו נחמד שעומד לרשותי ואני לא יכול שלא לאמץ אותו קצת כי אני פשוט אוהב את זה...

זה גיר אוטומט דבר ראשון לא ידעתי שהלעביר לנוטרל בנהיגה הורס את הגיר זה בטוח ?

ואני אוהב להעלות את הסלדים במהירות קיק(לבעוט בגז) זה נותן תאוצה חזקה מעלה תסלד ל3-4 krpm

פורסם

אם אפשר על הדרך שכל אחד ירשום דברים שהורסים את האוטו אבל רק בצורה משמעותית( כי כל דר הורס פשוט השאלה כמה)

לפי מה שאני מבין אני הורס את האוטו וכדאי שתסבירו לי דברים שאני עדיין לא מבין כדי למנוע הרס של האוטו של אבא

פורסם

תשאל זאת בפורום הנכון . והאמת , נראה לי שאם תערוך חיפוש בפורומים , תמצא את מבוקשך .

כאן משתדלים לייעץ בשיפור מכני של רכבים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...