Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, בבעלותי מיצובישי סופר לאנסר, שרציתי מאוד לשפר לה את המראה הכללי, לא לצבוע מחדש או להלביש בודיקיט, אלא הדברים הקטנים שעושים לבד בבית וממש ממש עושים את ההבדל, לדוגמא, לא מזמן פירקתי את לוח השעונים שלי, והחלפתי את כל הנורות לנורות כחולות יפות כמו בגולף, מאז אני מחפש עוד ועוד מה אני יכול להכניס עוד..

אני מחפש עצות תגידו הכל, כל מה שעולה לכם בראש, אני מתכוון אולי בקרוב גם להכניס אולטרות מלמטה, הכל..

נ.ב - אני לא מחפש שיפורי מנוע.

תודה, אלון.

פורסם
להכניס אולטרות מלמטה - לא! (ערס ???)

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

מצטרף לשאלה, חוץ מזה התקנת אולטרות (או בטח התכוונת לניאונים), ואם עדיין התכוונת

לאולטרות זה די עצוב, זה פשוט לא חוקי.....

ואם מעניין אותך עוד בנושא לך לדף החיפוש וחפש בעזרת מילות המפתח: "ניאון","ניאונים"

"תאורה" וכו' וכו'. וחוץ מזה אם אתה ממש בקטע אתה תמיד יכול לשים נורות במתזים שלך

(למרות שגם זה לא חוקי), וחוץ מזה זה מכוער בצורה מטורפת... :crazyeye:

אדם.

פורסם

כל התקנת תאורה חיצונית ללא אישור אינה חוקית.

ולמה ישר ערס? יש אנשים לא ערסים שזה יפה לפי דעתם, אבל מה לעשות שזה לא חוקי.

אתה רוצה שיפורים קוסמטיים? אולי החלפת ידית הילוכים? ידית בלם יד? שטיחונים? דוושות אלומיניום? ( גם זה לא חוקי )

מה עוד... :roll: עץ ריח?

פורסם

אני משוכנע שמי שהמציא את האולטרות האלה - גר ביפו ד', קוראים לו רוני אלפרון, יש לו גורמט 14 ק"ג, חולצה אדומה פתוחה, 3 שומרי ראש וב.מ.וו שנת 90 שחורה עם ספויילר 6 מטר מגובה הים.

מה זה השטויות האלה ערס, חאלס כבר יא חסרי יכולת התבטאות.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
והחלפתי את כל הנורות לנורות כחולות יפות כמו בגולף

איפה מצאת נורות אלו?

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם
כל התקנת תאורה חיצונית ללא אישור אינה חוקית.

ולמה ישר ערס? יש אנשים לא ערסים שזה יפה לפי דעתם, אבל מה לעשות שזה לא חוקי.

באמת למה ערס?

ניאונים מוסיפים המון לדעתי... ונראה משהו שקורא לי ערס.. חח

זה הרבה יותר מדי פוזה... נכון, אבל זה יפה

לגבי חוקי..אם יש מספיק כסף לשלם דוחות (ניאונים אחרי הכל מושכים תשומת לב של כחולים הרבה יותר מ...אגזוז לחץ), אז בבקשה...

• תוכן חדש...