Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בקליאו 96 שברשותי, דלת הבגאז' לא ננעלת או נפתחת יחד עם שאר הדלתות בנעילה המרכזית, אלא צריך לפתוח אותה בנפרד בעזרת המפתח. יש למישהו כוון לפני שאני ניגש לחשמלאי?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם לדלת ידית פתיחה, והמפתח שולט רק על נעילתה (שלא ניתן יהיה לפתוח כל זמן שהמנעול במצב סגור) אז אפשר. אם הפתיחה מתבצעת דרך המפתח (ולא רק שיחרור אפשרות הפתיחה על ידי ידית, ככל שיש כזו) אז לא ניתן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המפתח רק נועל או פותח. במצב פתוח ניתן לפתוח או לסגור [לא לנעול] גם ללא מפתח.

בספר הרכב כתוב שאם יש נעילה מרכזית היא אמורה לכלול גם את הדלת החמישית. כנראה שאצלי יש תקלה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בדוק את הלוקר החשמלי מבחינת כוון ,מתח ותקינות.

ראשית, בדוק בעזרת מולטימטר האם מגיעה פקודת +12 / -12 בזמן פתיחה נעילה.

אם כן:

חבר חזרה הכבלים ללוקר ובדוק האם הוא זז כלל בזמן לחיצה על השלט.

אם כן:

כנראה שהבעיה היא בכוון. שחרר ברגי הכוון מתח הלוקר למקסימום אורך מהלכו (כשהנעילה משוחררת) והדק אותם חזרה כשהלוקר מתוח.

אם לא:

כנראה שהלוקר החזיר נשמתו לבורא חלקי החילוף. פרק אותו ותן לו מתח 12V אם הוא לא זז, גש וקנה לך לוקר חדש. עניין של גג 50 ש"ח.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובה המלומדת. מישהו מכיר חשמלאי ירושלמי שיאות לבצע את הבדיקה הנ"ל בלי לרושש אותי?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...