Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אני לא בטוח שזה מתאים דווקא לרכב, ולא לאוף-טופיק, אבל זה התחיל מרכב, אז שמתי את זה כאן, ויסלחו לי מנהלי הפורום אם זה לא המקום...אבל בכל זאת, מדובר כאן על רכב :oops:

הסיפור ממש קצר, אבל עדיין קצת צובט בלב (כמה שעות אחרי) אז נשפוך אותו על הסרבר, ואולי זה יעזור קצת.

טוב. אז בזמן האחרון שמתי לב לעלייה משמעותית במספרן של היאריס T ספורט אשר משייטות להן בכבישי ת"א. אני מאוד נהנה להתסכל על הרכבים האלה אגב השתחלות בינהם בדרך לראש הטור, ובכלל, אני חושב שהיאריס T ספורט היא משהו מאוד מיוחד. גם יפה וגם אופה, אם תרצו. לצערי אני כותב את כל זאת משמועות, אבל לא נראה לי שאני טועה, לאור העובדה שכל מי שדיבר (או כתב) על ה-T ספורט עד עכשיו אמר רק דברים חיוביים.

אז הנה לנו רכב קטן וצנוע יחסית, ביצועים סבירים פלוס, ניהוג נחמד וכו' וכו' (כך טוען כל מי שנוהג עליה...). המחיר שלה הוא לא כזה שגורם לך לשאול כמה מזדה לנטיס (או אולי מזדה 3) אני יכול לקנות אם אני אוותר עליה, היא לא מצריכה בעלות על תחנת דלק פרטית, ובהנחה שהיא גם מחזיקה באמינות היפנית, הרי שזו אחת מהמכוניות הספורטיביות היחידות שקיים סיכוי יותר מסביר שהנהג שלה לא יהפוך להיות החבר הכי טוב (והמפרנס העיקרי) של המוסכניק שלו

ואם לא די בכך, הרי שלדעתי הרכב הוא גם חגיגה לעיניים, כשהחסרון האפשרי היחיד הוא גובהה הרב, כשגם זה לא בהכרח חיסרון, רק משהו קטן שמפריע לי מבחינה אסתטית.

בקיצור, אני מקווה שלא אחטא כאן לאוזני או עיני כל בעלי הצרפתיות אם אומר שזו כנראה ממשיכת דרכה של ה-106 XSI (ויסלחו לי בעלי ה-T ספורט וה-XSI למיניהם אם אתם לא מסכימים אני אשמח לשמוע תגובות), ושאם היו לי 100K ירוקים (או אפורים, תלוי איך מסתכלים על זה) לא הייתי מחפש רגע נוסף, אלא נכנס לסוכנות טויוטה הקרובה לביתי ויוצא עם חיוך, או אולי אפילו מוצא איזו משומשת, אלא שאין לי כרגע סכומי כסף כאלה, ואלוהים לא ממש עוזר לי כשאני מבקש ממנו לסדר לי איזו זכיה קטנה בלוטו (ואם תגידו שזה בגלל שאני לא ממלא, אני אגיד לכם שבתור אלוהים הוא לא באמת חייב להיות כל כך קטנוני... :? )

שניה, זו היתה רק הקדמה ארוכה, וגם פינטוז. הסיפור הוא קצר בהרבה, ונטול פואנטה לחלוטין.

אז היום אני חוזר לי בדרכי מהעבודה הביתה, כשליד תיאטרון הבימה אני מבחין ביאריס T ספורט כחולה, יפיפיה (כרגיל). כבדרך אגב אני מסתכל אל תוך תא הנהג, ושם, במקום גבר שמן ומכוער, או אשה שעברה את גיל ה-50 לפני משהו כמו 18 שנה בערך (ושוב, בעלי ה-T ספורט, אני ממש ממש מתנצל :oops::oops::oops: ), יושבת לה במלוא הוד והדר בחורה בלונדינית חמודה, ממש משגעת. נמסתי. אתם צריכים להבין את גודל התענוג לראות שניים מהדברים היפים ביותר שאני אישית יכול להעלות על דעתי מתקיימים בשילוב מושלם, סימביוזה מוחלטת, היפה והחיה (או היפה והיפיפיה)...

עצרתי לידה ברמזור של הוברמן פינת דיזנגוף, סימנתי לה לפתוח חלון ושאלתי אותה "נו, אז היא באמת טובה כמו שמספרים עליה?" כאילו לא קראתי כל שרשורון שנכתב פה, וכל כתבה באוטו... :shock:

והיא אומרת "כן" (לא חשבתי שהיא תגיד משהו אחר...), ואני, ברוב טפשותי שואל "אבל את לא משתוללת איתה, נכון?", וכאן אבקש סליחה גם מבנות הפורום. אני לא שוביניסט (לפחות לא בדרך כלל. רק אם יוצא לי מזה משהו... :wink::twisted::lol: ), ואני לא חושב שבאופן עקרוני נשים נוהגות פחות טוב מגברים. יש כאלה, ויש כאלה, אבל זה מה שעלה לי בראש באותן שניות קצרות לפני שהרמזור מתחלף... ועכשיו אני אוכל את עצמי (לא הרבה, אבל בכל זאת קצת). והיא אמרה "לא", ובעדינות (ואולי יש לומר שגם עם מעט קרירות) סגרה את החלון, וכאן הסתיים הדו שיח מהמתוחכמים ביותר שניהלתי מעודי (לא, לא באמת...).

זהו, זה סוף הסיפור, אמרתי לכם שאין פואנטה. סתם כתבתי אותו כדי להוריד מהלב. עכשיו אפשר לעשות עם המשבצת הזו כמה דברים:

1. אחד מהאחראים יחליט שאין מקום לדבר הזה בפורום ויעיף את זה (אני רוצה לומר בהזדמנות זו שאני אישית ראיתי פה דברים יותר גרועים, אז זו יכולה להישאר...)

2. זה יהפוך להיות שרשור שדן בשאלה "האם ה-T ספורט אכן ממשיכה את דרכה של ה-XSI?"

3. זה יהפוך להיות שרשור שדן בשאלה "האם היפנים מתחרים עם הצרפתים בנישת ה"מכוניות לנהג" ?"

4. אנשים שנוהגים ב-T ספורט ישמיצו אותי כאן...

5. נשים שגולשות בפורום ישמיצו אותי כאן...

6. הנהגת האמורה תראה את מה שכתבתי, תבין שאני בעצם אהבת חייה האחת והיחידה, אנחנו ניפגש, נתנשק וננהג לנו אל עבר השקיעה בטויוטה יאריס T ספורט כחולה, כשהפריים נסגר, ומופיעה כתובית "THE END", ונחיה באושר ובאושר עד עצם היום הזה, או היום הבא, או מה שלא יבוא.

פורסם

הנה משהו שלא חשבת שאנשים ירשמו:

למה לעזעזל לא שאלת אותה מה היא עושה בשישי הזה :?::!:

:evil:

חוץ מזה לדעתי אתה מגזים עם יופיה של ה T SPORT למרות שהיא די סקסית אנשים בארץ פשוט לא רואים מספיק מכוניות יפות כמו שיש כאן (ארה"ב), מכוניות מדהימות כמו אקורות למיניהן שמשייטות פה בככיף... ופשוט תענוג להסתכל עליהן.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

לי יש הערה רק לגבי הכתוב, כתיבה יפה -אהבתי!

לגופו של עניין- היאריס באמת חמודה.

ולעניין הבלונדינית- אני בכלל בקטע של ברונטיות:-)

כל טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אין כמו ברונטית עם עיניים כחולות ....

למה לא שאלת אותה מיא היא עושה ביום חמישי הזה ?

אם הייתה אומרת כלום הייתה אומר לך באופן מזמין שכזה : " אני הולך לווקס"

ואזזזזז אולי הייתה לך פגישה ביום ( יום חמישי ) עם בחורה ועם יאריס . :D

8)
פורסם

אני זוכר שהיה דיון קטן באחד המפגשים על איך יש כל כך הרבה יאריס TS אצל כל מיני צפונבוניות ועלמות חמד אילו ואחרות ...

והמסקנה היתה העובדה שהיא מתומחרת באותו המחיר כמו ה1300 אוטומט ...

וגם אני מעדיף ברונטיות עם עיניים כחולות

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני זוכר שהיה דיון קטן באחד המפגשים על איך יש כל כך הרבה יאריס TS אצל כל מיני צפונבוניות ועלמות חמד אילו ואחרות ...

בשנות ה 80 היתה זו ה 205GTI אשר התחבבה על מיני צפונבוניות וספרים.

האם נימצאה מחליפת ה 205GTI ?????

פורסם

בתור רכב ספריות, אולי.

בתור רכב ספורטיבי, אל תגזים ...

פורסם

בתור רכב ספריות, אולי.

בתור רכב ספורטיבי, אל תגזים ...

no SILSOL for u!

חוצפן :lol:

:-)

פורסם

בדיוק... אחת הסיבות שכל כך הרבה אנשים שאין להם מושג ברכבי ספורט קונים יאריס T היא שהיא מצויידת ב"מנוע חזק" יחסית למכונית קטנה..

וחות מזה אם אני לא טועה יש פה בחורה מהפורום בשם עדי שבעלת יאריס כזאת שחורה.. אולי היא יכולה להסביר לנו את התנהגותן של בנות המין השני עם הרכב הזה.

פורסם

וחות מזה אם אני לא טועה יש פה בחורה מהפורום בשם עדי שבעלת יאריס כזאת שחורה.. אולי היא יכולה להסביר לנו את התנהגותן של בנות המין השני עם הרכב הזה.

אכן, חומר למחקר אנתרופולוגי מרתק: "המין הנשי וטויוטה יאריס Tספורט - ניתוח התנהגויות בעת עונת הייחום בשנה מעוברת" :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבר ראיתי שירשורים על גברים נשים - רכבים ומה שבינהם

אני חושב שדווקא יצאת גבר....

ובכל זאת אני מסכים איתך לגבי הדבר האולטימטיבי - שילוב שתי פנטזיות יחד - בלונדיניות ורכבי ספורט (אבל עדיף שאני נוהג והיא ליד). :lol:

פורסם
בשבילי שחומה עם עניים ירוקות בהירות וגדולות...

ולא משנה בתוך איזה אוטו..

.

עדיף שתהיה ב"ראלי חזקה". :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...