Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות , מה התקציב הראשוני שאני הולך לשים במערכת באוטו שרק קניתי

ובמיוחד שרק אתמול אמרו לי שאני צריך להחליף את כל ה 4 צמיגים

ומה יותר חשוב צמיגים טובים שיבטיחו איכות נהיגה ובטיחות או מערכת שתיתן עוד כמה דציבלים..?

ממ.. תנו לי לחשוב לרגע... :)

בכל מקרההה

החלטתי ללכת על רדיו דיסק פיוניר 6000ub

וללכת על קומפוננט פוקל או מורל בטווח 700-1100

רמקולים אחוריים 9*6 , שאפשר למצא ב 200-300 של JBL פיוניר וכדומה

ונשאר לי רק לבחור מגבר, מן הסתם זה יכול להיות גם מגבר 2 ערוצים כי אין לו סאב להחזיק

מה שכן שיהיה איכותי במחיר הזה , בכל זה זה 2 ערוצים לא 4,5, אני בטוח שאפשר למצא משהו איכותי במחיר הזה

העיקר שיחזיק לי טוב את הקומפוננט ואת ה 9*6

(פיג'ו 206 2 דלתות)

תודה לכל מי שיענה , ושבת שלום!

פורסם
פורסם

על איזה מגבר מבין מה שציינת אתה היית הולך?

שנית, עכשיו יצא לי לקרא בחוות דעת בזאפ על הרדיו דיסק pioneer 6000ub

שאי אפשר להעביר בו תחנות ברדיו , אלא רק עם השלט!

זה נכון?? כי אם כן זה ממש מבעס ודי מוריד אותי מהרדיו הדיסק הזה , וחיפשתי די הרבה עד שמצאתי אותו.. בעסה

בנוסף , ראיתי שאחד מהתכונות של הרדיו דיסק זה אפשרות לשלט הגה , יש למישהו מושג כמה עולה לעשות את זה?

(כי אז זה פשוט יפתור לי את בעיית העברת תחנות ברדיו.. אם זה על ההגה אז זה יותר קל להעביר תחנות )

פורסם

אני הייתי הולך על הZ4200 , תמורה טובה מאוד לכסף.

בזאפ קראת תגובה אחת בלבד של אחד שרק קנה את המכשיר וכנראה לא יודע להפעיל אותו לא נראה לי שאפשר להחליף תחנות רק דרך השלט.

אם אתה רוצה להיות בטוח תגלוש לאתר של פיוניר ותוריד את המנואל שלו אין מצב שלא ניתן להחליף תחנות מהר"ד:?.

אלי

• תוכן חדש...