Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות רמאות של חברת אלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לספר לכם על סוג של הונאה אליה נפלתי קורבן כאשר נהגתי לפני חצי שנה באילון, נגעתי ברכב שיהיה לפני ולא גרמתי לו שום נזק.

הנהג יצא וביקש פרטים נתתי לו למרות שהיה ברור כי שום דבר לא קרה , וצילמתי את הרכב שלו בפלא פון.

עברו כמה חודשים שכחתי מהנושא ואז קיבלתי תביעה שכוללת פנסים מנופצים ד"וח שמאי וכ' וכ'. עד לנזק של כ 2300 ש"ח.

שזה פחות או יותר הסכום המקסימלי שעדיין לא משתלם להפעיל ביטוח.

הבנתי כי מעבר ללפרסם את המקרה אין לי יותר מדי מה לעשות נכנעתי ושילמתי את הסכום.

הזהרתי את החברה כי אפרסם את המקרה.

כמובן שלא זכיתי לשום התיחסות .

בכל מקרה שיהיה לנו רק טוב

דניאל

מצרף את המכתב ששלחתי אליהם ולא זכה לשום התיחסות מצידם

אל: חברת אלדן

מאת: דניאל וייל

הנדון : גניבה בחסות החוק

שולח אליכם את השיק כפי שהוסכם בינינו אולם ברצוני להביע מולכם את שאט הנפש כאשר אחת החברות הגדולות במשק מנצלת את כוחה, וחד משמעית ממכניסה את ידה הארוכה לכיסו של אזרח תמים, ומוציאה ממנו כסף בדיוק בסכום שימנע ממנו ללכת להליך משפטי. או להפעיל הביטוח המקיף.

מדובר ברמאות בזויה וכפי ששמעתי גם שיטתית . לא גרמתי לרכב המדובר שום נזק, וודאי שלא שברתי לו את הפנסים. באם זה היה המקרה בשמחה הייתי נותן את הכסף. מדובר בשני רכבים שעמדו בפקק בנתיבי אילון , הרכב שלי נגע קלות ברכב שלכם, כאדם שומר חוק נתתי את הפרטים שלי וצילמתי את הרכב, אולם כיוון שהיה לי ברור לחלוטין כי לא קרה שום נזק ולאחר שבמשך חודשיים לא שמעתי שום דבר על המקרה נמחקה התמונה מהמכשיר הסלולארי שלי.

כמעסיק של 40 עובדים וכחבר בפורום של כ 20 מנכ"לים יוצא לי לעסוק בקניה של כלי רכב , ליסינג והשכרות. היו בטוחים כי לא נעבוד איתכם יותר וכי נפיץ את הסיפור ודרך ההתנהלות שלכם ככל שביכולתנו.

מאוחר יותר אצרף גם עותק של הודעה שתופץ גם לעיתונות וגם בפורומים של כלי רכב

תהנו

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דניאל, אלוהים אולי יודע למה שילמת...

הגיע אליך דרישת תשלום.

אז?!

מה?

בדקת את דוח השמאי?

ביקשת לראות תמונות.

שלחת את התמונות מהסלולרי?

חיכת שייתבעו?

הלכת ושילמת כמו טעטלע.

למה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דניאל,

ממליץ בחום אכן לשלוח עותקים לכל האנשים הרלוונטים אצלך ובפורום בו אתה חבר, ולציין זאת בפני אלדן בפניה. בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

דניאל,

האם יכול להיות מצב שבו מי שהיה לא הוגן זה לא חברת אלדן,

אלא רק הנהג שהיו ברשותו פרטים שלך?

אני סתם מדמיין:

שבוע אחרי המפגש איתך הוא עשה תאונה עצמית (נגיד, נסע רוורס ושבר את הפנסים),

מסר את פרטייך באלדן,

ומכאן הגיע התביעה:?:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שילמת?!

אם התמונות עדיין אצלך, גש לבית המשפט ותבע את הכסף+ פיצויים והוצאות משפט. ספר ששילמת כי פחדת מהאיומים של "אלדן". עשה זאת בהקדם!

פורסם

חברים,

אתם לא קוראים?

נמחקה התמונה מהמכשיר הסלולארי שלי.

תהנו

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אם נמחקה התמונה אני לא הייתי משלם, ולו שקל אחד.

נסה להשיג את פרטי הנהג שנהג ברגע התאונה ברכב של אלדן, טלפן אליו, דובב אותו ותקליט אותו מודה שלא קרה כלום.

פורסם

הפעם הצליח להם לפני ששילמתה היתה צריך לראות דוח שמאי שכמובן שהיה צריך להיות מונפק מאוד קרוב לתאריך התאונה בנוסף היתה צריך לראות קבלת על תיקון על אותו הרכב בנוסף היתה צריך לדווח לביטוח שלך על המקרה גם אם הנזק קטן, והכי חשוב הרי בקלות ניתן היה להוכיח כי אתה לא זה שגרמה לתאונה על ידי בדיקת הרכב שלך ולראות שאצלך לא היה שום נזק ובמיוחד לא כזה שמצריך תיקון מסיבי כזה ברכב הנפגע כל תיקון שמבוצע ניתן לראות ברכב לכן אם זה קשה להיתווכח.

פורסם

לא מדובר בדו"ח.

ככה שהתשלום אינו מהווה הודאה באשמה, ואתה עדיין יכול לפנות לבית משפט לתביעות קטנות היות ואינך אשם במה שהם מאשימים אותך.

גם אם נמחקה התמונה מכרטיס הזכרון של הפלאפון - אולי עדיין ניתן לשחזר אותה.

כמו כן תבקש לראות את הערכת השמאי ותמונות של הנזק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עזוב עצות, יידע בסיסי בחיים. חובת ההוכחה היא על התובע לא על הנתבע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מתקשה להבין מדוע שילמת.

דווקא משום שאתה צודק ומדובר בעלילת דם, היה לך סיכוי גבוה לחשוף את התרמית בבית המשפט.

מספיק שהשופט היה מוצא סתירות ו/או פרטים חסרים ו/או תמוהים בכתב התביעה, והתיק כולו היה קורס.

אתה יודע מה, במקרה הכי גרוע שבו השופט היה קונה את השקר, היית משלם להם את הסכום המקורי. so what ?

לגישתך ותסלח לי שאני אומר את זה - צפה לתביעת דיבה מאלדן על מה שפירסמת פה עכשיו, תביעה שאותה ככל הנראה גם תשלם בלי לנסות לעמוד על שלך...

אגב, תחשוב על זה - אנשים מגישים את הראש לשוחט בצורה הזו, הם אלו שמעודדים עוד רבים אחרים לעסוק במקצוע זה.

חבל.

דני G.

• תוכן חדש...