Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת: הציריות של הדלת לא מחזיקות אותן כלל וכאשר הדלת פתוחה, בכל נגיעה ברכב הדלת נטרקת.

רציתי בבקשה עזרה מאנשים שיודעים בוודאות איך לחזק (להחליף אם אין ברירה) את הציריות של הדלתות במיצובישי סופר לנסר.

תודה מראש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אוקיי לאחר 5 פעמים שפירקתי והרכבתי אתמול את כל אחת מדלתות רכבי אני יכול לספר לך שהחלק ששולט על החזקת הדלת זה לא הציר.

אני נתקלתי באותה בעיה מכיוון שהחלק הזה לא היה תפוס בכלל בצד אחד ובצד שני התנתק מהאוטו (היה מחובר רק לדלת)

החלק נמצא מתחת לציר ומתחבר לדלת ולאוטו . שים לב שהוא מחובר . אצלי הוא לא היה מחובר והדלת היתה נפתחת ונסגרת ולא ננעלת על מצב מסוים. החלק בנוי מחתיכת ברזל עם 4 מצבים עלייך למשוך את החלק .(אני פירקתי את החלק ואז משכתי את הברזל שיצא החוצה עד לשלב הרביעי (כאילו הדלת פתוחה עד הסוף)לאחר מכן חיברתי לדלת ואז לגוף האוטו עם פין שנכנס בתוך החור של הברזל ותופסן על האוטו.

פורסם

החלק המדובר נקרא מעצור דלת מחירו אמור להיות כ115 שקלים בחברה

החלק בתמונה מס 9

תפוס על יד שני אומי הנפתחים בעזרת מפתח עשרה ממ ,ויש להוציאו אל תוך הדלת ,וכמובן יש לפרק את ריפוד הדלת

mitsubishi.JPG

• תוכן חדש...