Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

על רגל אחת:

- פיסטולט

- קומפרסור

- מכונת שיוף, עדיף פניאומטית

- חומר פחחים - בונדו וקארקיט

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מרסס (כדאי מאוד שיהיה על לחץ אוויר), חדר אטום לרוחות ואבק, כלי עבודה לפירוק החלקים מתחתם תרצה לצבוע (מה לגבי תא המנוע? חלונות? רצפת הרכב? פנים הדלתות?).

פורסם

רק מה שאתה צריך לקחת בחשבון זה ברגע שתצבע את הרכב שלך

וכאשר תרצה למכור אותו בשנים הבאות, יירד לו הערך ב 20% לדעתי תקנו אם אני טועה.

פורסם
רק מה שאתה צריך לקחת בחשבון זה ברגע שתצבע את הרכב שלך

וכאשר תרצה למכור אותו בשנים הבאות, יירד לו הערך ב 20% לדעתי תקנו אם אני טועה.

זה בהנחה שהוא יעשה עבודה מקצועית.

צביעה ברחוב עם ספריי תוריד את הערך ב-80%.

פורסם

יש לי שאלה בהערכה שהוא עושה את הכל במקום סגור מאבק עם הכלים המתאימים ,למשל בחנייה פרטית או משהו דומה (אפשרי לאלתר מקום סגור) .

ללא תנור. מה יהיה ההבדל בלי תנור ועם תנור ?

האם אפשר להגיע לתוצאות טובות גם לבד? בלי להשקיע אלפים?

פורסם

אני גם מתלבט בנושא. יש לי כמה תיקוני צבע לבצע באוטו (שנת 2002 אבל ספג מספיק מכות רציניות ממני ומאבא שלי) והייתי מרוצה מכמה צביעות שעשיתי בכנף ובפגוש הקדמי עם פחית ספריי מטופ קולור.

הפעם אני מתכנן עבודה יותר מקצועית מצידי בחדם אטום ועם פריימר מתאים. יש לי 3-4 תיקונים לבצע, כל אחד כ4X5 ס"מ, לאחר פחחות.

האם אתם חושבים שהדבר אפשרי ללא פיסטול? הצבע שלהם איכותי לכל הדעות אבל אם אני עושה את העבודה כנראה שלא אוכל להשיג קומפרסור ופיסטול (במיוחד ששמעתי שלא כל קומפרסור מתאים לביצוע העבודה).

• תוכן חדש...