Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על MAZDA 3 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://motoring.sky.com/manufacturers/Mazda/3/2.0_Sport_4dr.aspx

האוטומט עושה 9.1 עזוב.. ידני עושה 8.7. ומה קשור STI כמה שטויות אתה מדבר. נגד STI יש MPS שהרבה יותר טובה ממנה.

תפסיק לחשוב שהמאזדה ספיריט זה אוטו טיל בליסטי, הוא מהיר יחסית למנוע 2.0

מניסיון...

פאסאט מנוע 2.0 חלש בטיפה בפתיחה אולי, אבל תן פול גז ב 100 והפאסאט תתן פול גז ב 100 תראה שאתה מנשק תתחת לגרמניה!

מה זה פתיחה בעצם

הגטה TSI מנוע 1.4 יותר חזקה בפתיחה מה ספיריט

בכללי אני מאוד אוהב את הספיריט נסעתי עליה פעם, אוטו מאוד נוח לא מחליק כמעט

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפסיק לחשוב שהמאזדה ספיריט זה אוטו טיל בליסטי, הוא מהיר יחסית למנוע 2.0

מניסיון...

פאסאט מנוע 2.0 חלש בטיפה בפתיחה אולי, אבל תן פול גז ב 100 והפאסאט תתן פול גז ב 100 תראה שאתה מנשק תתחת לגרמניה!

מה זה פתיחה בעצם

הגטה TSI מנוע 1.4 יותר חזקה בפתיחה מה ספיריט

בכללי אני מאוד אוהב את הספיריט נסעתי עליה פעם, אוטו מאוד נוח לא מחליק כמעט

טוב טוב... הבנו אותך. לא אמרתי שזה אוטו טיל בליסטי, זה אוטו שעושה 9 שניות מה אתה חושב מענין לי ת.. זה כולה משפחתית לא אמרתי שזה פורשה. ואללה? תביא תTSI נראה מה מכסחת דשה הזאת שווה. וCOBRAF זה שאתה שונא מאזדה בסדר הבנו כבר אבל לא צריך סתם להמציא דברים רק כי פוקוס שלך עגלה אז גם של אחרים זה כהה בסדר?

פאסאט? מצחיק מאוד עוד נראה מי ינשק למי..

פורסם

תקשיב, לא הייתי מחליף את המאזדה שלך על אף אחת משתי המכוניות שחונות לי בחניה אז תעשה לי טובה..צא לכביש תחשוב שיש לך אוטו חזק ותעשה שלום לכל האלפי מכוניות שנראות בידיוק כמו שלך.

to finish first first you have to finish

פורסם
תקשיב, לא הייתי מחליף את המאזדה שלך על אף אחת משתי המכוניות שחונות לי בחניה אז תעשה לי טובה..צא לכביש תחשוב שיש לך אוטו חזק ותעשה שלום לכל האלפי מכוניות שנראות בידיוק כמו שלך.

מה אכפת לי מה עומד אצלך בחיניה מצידי גם מייבך מה ש100% לא.

ואת הדיעה שלך אתה יכול לדחוף אתה יודע לאן.

סתם שאלה על מה אתה נוהג?

פורסם

spirit3, אתה נמצא בפורום, לא בצט ולא מדבר עם החברים שלך. אל תוריד את רמת הפורום, זה לא יפה לעין (זה כבר מוגזם). אז בבקשה ממך תפסיק להתנסח כך. חבל שיחסמו אותך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם מדברים שטויות הלנסר שלי זה האוטו הכי הכי מהיר בכל העולם8)

ילדים...

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
מסכים איתך לגמריי אבל למה ההודעה מופנית רק עלי? ולא ליואב שראשון התחיל את הויכוח שלא מוביל לשום מקום.

אתה רב כמו ילד קטן אז האוטו שלך לוקח כמה מכוניות ושלי לוקח גם את שלך ושל עוד כמה מהפורום ואני לא מתגאה בזה אלא רק נהנה מזה :lol:. אז תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ותפסיק לחשוב שיש לך מנוע, של פרארי מושתל בתוך ה-3 שלך.

נ.ב אם אתה רוצה לדעת איזה אוטו יש לי אז זה X5 מנוע 4.4I ותבין לבד על מה אני מדבר.

יניב

פורסם

הרכב עושה 0-100 ב-9.9 שניות לפי נתון היצרן.

בשנת 2007 מנוע ה-2.0 ליטר עבר שינוי שכלל סעפת יניקה עם גאומטריה משתנה שתרמה רבות לכוח בסל"ד נמוך. לכן גם נתון ההספק עלה ל-150 כ"ס מ-147 בשנתונים קודמים יותר.

רק שתדע, בגרסה הידנית היא עושה 0-100 ב-8.6 שניות לפני נתוני היצרן. יחי ההבדל הקטן.

למרות מה שחלק מחברי הפורום היקרים אומרים כאן, כנראה ללא ניסיון כלל על הרכב או עם רצון "לרדת" על כל מה שנפוץ ופופולארי (הרי חס וחלילה שהרכב הנפוץ ביותר בליסינג מהנה יותר לנהיגה מהאיטלקיה/צרפתיה/גרמנית/יפנית שיש להם בחניה), המאזדה 3, בעיקר-בעיקר בגרסת ה-2.0 ליטר הוא רכב ספורטיבי לחלוטין. לא כמעט, לא יחסית למשפחתיות, אלא באופן אבסולוטי.

המכונית מתנהגת ברמה שלא מביישת מכוניות ספורט שעולות פי שתיים יותר ומגיעה מהיצרן עם צמיגי פוטנזה סופר דביקים (שמראים עד כמה יש למאזדה אמון במכונית). הייתי הולך רחוק עוד יותר ומגדיר את ה-3 כרכב הספורט הכי עממי שניתן לרכוש היום.

הבאתי כבר מספר פעמים לדוגמא את המבחן שעשו לה במגזיון אוטו, שמתאר יותר מהכול באיזו פנינה לא מוערכת מדובר:

"אולם שילוב המנוע החזק והתיבה היעילה מאדירים את יכולת השלדה הגבוהה של הגרסה החלשה, והופכים את המאזדה 3 הזאת לחוויית נהיגה של ממש."

"...והעסק מספק ביצועים נמרצים מאוד המגובים בתגובת דוושה עצבנית למדי. כך שביחד עם תיבת שתפעולה הידני מאפשר עצמאות מלאה לנהג, ומנוע שמוכן להצפין עד 7,200 סל''ד, לא קשה להשאיר את המנוע בתחום היעיל שלו (מעל 4,500) ולתת לשלדה לרקוד. ואת זה היא בהחלט יודעת לעשות."

"חדות והמיידיות בה נכנסת המכונית הזאת לפניות, פשוט מלהיבה, ריסון המרכב מצוין והגלגלים הקדמיים (העוטים צמיגי ברידג'סטון פוטנזה דביקים) כמעט ואינם סרים ממסלולם. הגלגלים האחוריים לעומת זאת – גם בזכות אותן תגובות חדות של הדוושה – לא רק סרים, הם פשוט יוצאים במחול כל אימת שבקרת היציבות מנותקת. צריך רק שמץ של פרובוקציה בכניסה לפנייה, בלימה נגררת לתוך האייפקס או משיכת הגה חזקה, והזנב מקבל חיים משלו - נסחף לתוך העיקול עם שליטת נהג נדירה. ההיגוי המהיר עוזר כאן מאוד, ואלמלא היו אומרים לנו שהוא בתגבור חשמלי, באמת שלא היינו מאמינים; זאת כי יש לו משקל מעולה, אפס שטח מת והוא לחלוטין נטול אותן תחושות מלאכותיות כה מוכרות ממערכות אלו. "

על איזו משפחתית נוספת שמעת מגזיון רכב כותב כך? אם לא הייתי יודע על איזה רכב מדובר, הייתי בטוח שמדובר במבחן דרכים למיאטה.

את המבחן הזה אוטו סוגרים בציטוט שמסכם יותר מהכול את המצב הבעייתי של ה-3 בארץ:

"אין ספק שכפי שנרמז בפתיחה, ובשל אופי מותג מאזדה בישראל, מעטים הנהגים שבאמת ידעו ליהנות ולהעריך את האופי הספורטיבי והיכולת הגבוהה של מאזדה3 החזקה. מצד שני, קצת קשה לראות לקוחות פוטנציאליים של קטנות ספורטיביות, משדרגים עצמם למשפחתית-כה-נפוצה."

פורסם
אתם עושים צחוק חחחח B4 לוקח מאזדה ספיריט?!

יש לחבר שלי B4 ואני משאיר לו לאכול אבק.

B4 הרבה יותר כבדה ועד שהכוח מגיע לגלגלים דרך 4X4 אני כבר סיימתי תתאוצה..

מה יש להשוות בכלל.

תראו לי אוטו משפחתי עד 2000 סמ''ק בלי טורבו שהוא מהר יותר מהמזדה.

זא עושה פחות מ9 שניות עד ה100.

307XS מנוע 2.0 מאיץ יותר מהר ל100 . משפחתי , ללא טורבו . לפחות ככה זה נראה מהנתונים :)

פורסם
אתה רב כמו ילד קטן אז האוטו שלך לוקח כמה מכוניות ושלי לוקח גם את שלך ושל עוד כמה מהפורום ואני לא מתגאה בזה אלא רק נהנה מזה :lol:. אז תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ותפסיק לחשוב שיש לך מנוע, של פרארי מושתל בתוך ה-3 שלך.

נ.ב אם אתה רוצה לדעת איזה אוטו יש לי אז זה X5 מנוע 4.4I ותבין לבד על מה אני מדבר.

יניב

אתם מבינים אותי לא נכון, כל מה שאני אומר ש3 רכב ספורטיבי למדי. ובאים אנשים שמתחילים להגיד שזה אוטו עגלה וכאלה כאשר בכלל לא נסעו על הרכב הזה ומי שנסע בחיים לא יגיד ככה וזה מה שמעצבן לא קשור לילד. אני אומר מ0-100 9 שניות אז בא איזה מישהו אומר 12? מה מאיפה מה מו?!

מאיפה הוא הפליץ את הנתון המפגר הזה שלא קיים בכלל.

ולא דברתי על רכב שעולה יותר מחצי מיליון שקל בשהשוואה למאזדה 3 ושעולה 140.

לגיסי היה 4800IS X5 עכשיו יש לו 911 (הוא גר בחול) ואני יודע דבר או שניים על נהיגה על מכוניות ספורט באמת כי נהגתי ולא סתם הלכתי על המאזדה כי זה הדבר הכי קרוב שיכלתי לקנות ושיהיה ספורטיבי ומשפחתי.

עכשיו 9 שניות זה החל מדגם 2006 שהיה מבוצע שינוי מינורי במנוע.

פורסם
307XS מנוע 2.0 מאיץ יותר מהר ל100 . משפחתי , ללא טורבו . לפחות ככה זה נראה מהנתונים :)

גולף TSI מהירה יותר מ308טורבו על הדף אבל במציאות לא. ככה שקשה לי להאמין:] עד שאני לא עושה בדיקה עם סטופר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...